icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

bonynka1981
30. bře 2016

Holky, když se delší dobu nedaří:
http://www.forumzdravi.cz/neplodnost/21-reprodu...
http://www.neplodnost.org/imunologicke-priciny-...

až tady jsem našla, že problém bude ve mně.

byra
30. bře 2016

@bonynka1981 jak dlouho to zkoušíte? my od září 2015

bonynka1981
30. bře 2016

my od září 2014, zadařilo se hned napoprvé a hned přišel potrat, pak další listopad 2014, pak březen 2015, pak jsem otěhotnět nemohla, a poslední potrat leden 2016. Vždy do 6. týdne.

blauen
30. bře 2016

holky neztrácejte hlavu, my se snažíme od roku 2012 a neúspěšně, teprve teď máme hotová všechny vyšetření a jdeme do prvního IUI a věřím, že se nám jednou zadaří, člověk nesmí ztrácet víru i když je to někdy opravdu moc těžké! Za ty roky nezdaru jsme se s manželem oklepali a nevzdáváme se!

bonynka1981
30. bře 2016

nevím kolik je vám holky let, ale mě už bude tento měsíc 35 ☹

blauen
30. bře 2016

mě bude 33 😉

byra
30. bře 2016

Mě je letos 32

gabulkam
30. bře 2016

Mě bude letos 31

jajinka147
30. bře 2016

@blauen teda klobouk dolů, přeju hodně síly.. vůbec si takovou dobu nedokážu představit..

jinak mně je 28.

blauen
30. bře 2016

@jajinka147 děkuji, člověkovi to už ani nepřijde za ty roky že je to taková doba, pořád jsme dávali šanci si že to vyjde přirozeně bez doktorů, člověk nechtěl ani slyšet o doktorech, pak došlo na doktory, veškeré vyšetření jsme zašli od minulého roku v říjnu a teprve ted máme veškeré výsledky jak na tom jsme a jdeme do prvního IUI. Je fakt že čas hrozně letí

petulibiii
30. bře 2016

Mě je 28..miminko jsem chtěla už dlouho..ale bohužel k tomu nebyl ten správny partner a teď jak člověk chce..tak to nejde :(

jajinka147
30. bře 2016

@petulibiii jsme na tom úplně stejně.. škoda, že jsem to nevěděla dřív a nevykašlala se na HA mnohem dřív :-/

jajinka147
30. bře 2016

@blauen tak aspoň, že teď už se vám to posune a snad se povede hned na poprvé.. moc moc držím palce.. já si zatím vůbec nepřipouštím tu variantu, že by to nešlo, ale taky si říkám, proč to jiným jde hned tak proč ne mně ☹

maggie_
30. bře 2016

@jajinka147_ Nesmutni 🙂 je to i tím, že stárneme a lidi kolem nás taky....vidím to snad všude. Obchoďáky, kamarádky, rodina, všude jsou nový mimča, kočárky nebo těhule 😀 všechno se to od školy přesunulo k plození dětí 😀 ....... i když je pravda, jak jsi psala, že naše diskuze nemá zatím ani jeden zvrat - úspěšnou snažilku :D

petulibiii
30. bře 2016

@jajinka147 přesně tak..ale musíme doufat ze to vyjde 🙂)

marla86
30. bře 2016

@maggie_ já si myslím, že tu někdo úspěšný byl, akorát prostě skromně a nenápadně řekla, že se zadařilo a pak tu nechtěla provokovat, já to chápu a jsem za to i docela ráda 🙂

bonynka1981
30. bře 2016

a nezadařilo se přímo zakladatelce? 🙂

blauen
30. bře 2016

@jajinka147 je děkuji, já kdybych mohla vrátit čas zpátky tak jdu na různá vyšetření hned a nenechala bych to dojít tak daleko co se týče stresů, lítosti proč všichni kolem mají miminko a my zrovna ne. Na nějaké příčiny nám přišli tak uvidíme jestli se zadaří nebo ne. Určitě se jednou nám všem tady podaří, chce to jen čas a trpělivost.

pindruse16
30. bře 2016

@jajinka147 neházej flintu do žita, taky nám to jednou vyjde... 🙂 jsem od včerejší návštěvy dr taková nějaká pozitivní... To jak se mnou hezky mluvil mi hodně pomohlo 🙂
... mam teda ale známou, co byla už na třech potratech a teď když chtěla jít na čtvrtek, tak jí to už doktor vymluvil, protože pak už by ji to nemuselo jít, až by jednou chtěla... otěhotněla přes antikoncepci... A to mi přijde nefér... lidem, co nechtěj, tak těm to jde a my, co chcem, musíme být trpělivý...

maggie_
30. bře 2016

@marla86_ Je to možné no 🙂 jako na jednu stranu máš pravdu, ale za se na druhou tě to jaksi nakopne, že se to prostě jednou zadařit musí 🙂

@pindruse16_ to máš pravdu......Lidi, kteří jsou uplný psychopati, nebo lidi co chodí na potraty, neo děcka na diskotékách - to jo, tam to jde jedna báseň ....a my, který k tomu přistupujeme zodpovědně, přestáváme kouřit, bereme vitamíny, cvičíme a já nevim co - tak NIC 😕 ....jak se tomu říká, zákon schválnosti? 😨

petulibiii
30. bře 2016

@maggie_ Souhlasím..život je hold nespravedlivy:(

pindruse16
30. bře 2016

@blauen jak psala jajinka: klobouk dolů, takovou dobu... ze mě je půl blázna už teď po 4 měsících... budu moc držet palce, ať máte hodně síly a ať už se konečně zadaří 😉

pindruse16
30. bře 2016

@bonynka1981 mně bude 26 v létě...

jajinka147
30. bře 2016

máte holky pravdu, musíme myslet pozitivně a jednou se to povist musí nám všem 🙂 jakkoliv 🙂 Je pravda, že se mi zdá že teď plodí všichni. Loni mi přišlo, že se všichni brali.. 🙂 asi to je tím, na co se člověk soustředí. Život nikdy nebude spravedlivý..
a moc se těším, až se všechny znás přesuneme do skupiny těhulky 🙂 věřím, že to bude co nejdřív. Všichni kolem říkají, že to poznali, že jsou těhotné.. Tak si pořád říkám, že až to přijde, že to taky poznám.. máte už nějaká zkušenost? 🙂

pindruse16
30. bře 2016

@maggie_ přesně tak, zákon schválnosti... a jak říkáš, člověk na sebe dává pozor, shání vitamíny, jí zdravě atd atd... a nic... já ne že bych jedla nějak ultra zdravě, ale jenom to malý, co ještě ani není, mě donutilo dát si každej den kus nějakýho ovoce a zeleniny... přítel taky začal líp jíst a víc se hejbat a k tomu dodal: 'omezil jsem i to pití, aby se nám nenarodil notorik' 😀

bonynka1981
30. bře 2016

@jajinka147 mně vždy strašně bolí prsa

pindruse16
30. bře 2016

@jajinka147 přesně tak... teď kolem sebe vidím nějak víc kočárků nebo bříšek než dřív... je to ale asi fakt tím, že se na to člověk upíná...

jinak ten pocit, že jsem těhotná jsem měla minulej měsíc tři dny před tím, než mi přišla MS... ráno těsně při probuzení, ještě jsem ani neměla otevřený oči, mi hlavou projelo 'jsem v tom'... hm a nic 😎

blauen
30. bře 2016

@pindruse16 ze mě už pomalu byl blázen, nebyly to lehké roky, nejhorší bylo překonat když všichni naši přáteli byli v očekávání na miminko to jsem nesla těžce, ted už je dobře, a vím, že bude ještě líp chce to jen čas a to miminko si najde cestu ke každé z nás tady co jsme věřím tomu! 🙂

pindruse16
30. bře 2016

@blauen taky tomu věřím 🙂

byra
30. bře 2016

nachlazení už je daleko lepší, dnes jsem skoro nekašlala, ale píchání mám pořád, navíc se mi objevila bolest a tlaky jako při MS 😒

Strana