icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
30. bře 2016

@pindruse16_ Tak to jsi mě pobavila 😀 notorik 😀 .... kdyby to malé (co tedy ještě není), jak má zodpovědnou budoucí maminku a tatínka 😀 😝 ....no věřím, že se to povede 🙂 ....já jsem si teď koupila vitamínky - Mamavit a Femibion, abych vše podchytila kdyby náhodou, a až mi přestane to špinění, teda jestli 😀 , tak se do toho pustím s plnou parádou 🙂 ....

@petulibiii_ Neztrácej víru 🙂 ...né že bych byla věřící, ale jak mi dneska řekla paní prodavačka v lékarně....Základem všeho, je klidná maminka a pozitivní mysl 🙂

pindruse16
30. bře 2016

@maggie_ to jsem ráda, že jsem Tě pobavila, mě to taky dostalo 😀 taky beru vitaminy (FoliConcept).. mam ještě do konce dubna a doufám, že už další nebudu muset kupovat... ano, dřív nebo později se to povede každému páru, těším se až tu všechny postupně nebo najednou budeme oznamovat // 🙂

to špinění by mě už nebavilo teda...

jajinka147
30. bře 2016

@bonynka1981 mně bolela první měsíc po vynechání HA opravdu hodně, nikdy jsem to nezažila, asi tak týden před MS a ted už od té doby vůbec nic..

@pindruse16 tak to já takový pocit ještě neměla, můj chlap mi min.měsíc tvrdil hned po "tom" že to poznal že se to povedlo a prd.. 🙂 takže nevím..

@byra to jsem ráda, že ti je kapku lépe, mně píchalo pouze dneska dopoledne a pak nic.. tak uvidíme 🙂

jajinka147
30. bře 2016

@pindruse16
@maggie_ já beru holky Fertipronu, dal mi ji doktor.. a chlapovi jsem koupila Fertilman 🙂 ale ten to bere jak lentilky, když si zrovna vzpomene :D

marienkah00000
30. bře 2016

Ahoj holky tohle mi vyskocilo dneska na teste, nevim, jestli si to uz namlouvam,nebo tam vidim naznak ducha.

petulibiii
30. bře 2016

@marienkah00000 ja nic nevidím :(

sedlakovasary
30. bře 2016

@marienkah00000 já teda bohužel také ne ☹

luciasek1987
30. bře 2016

Ja vidim ;)

martina16horysek
30. bře 2016

@marienkah00000 něco tam je ale zkusila bych ještě ráno

marienkah00000
30. bře 2016

Dekuji za nazory, Ja uz jsem z toho zblbla, tak moc si to prejeme a porad se nam nedari., ale to je nas tu asi vic,bohuzel.

gepe
30. bře 2016

@marienkah00000 mamatest? Do dneska jsem neverila, ze se z dobrych testu udajne staly spatny... dokonce mam porovnani u sebe na blogu s digi clear blue. Zkus si poridit jiny test, jinak tady na tom vys vidim i kdyz slabe 🙂

bonynka1981
31. bře 2016

já beru kortikosteroidy, pak léky na ředění krve, ještě mám pylovou alergii, takže už jsem jak důchodce s těma práškama 😀, takže vitamíny moc nejím, jen mám od doktora napsanou tu nejsilnější kyselinu listovou. Tak snad to stačí. Jím celkem zdravě, hodně ovoce a zeleniny.

byra
31. bře 2016

holky já vás obdivuju, že dokážete vidět ducha 😀 kolikrát zírám na různé testy, které tu na MK vkládají jiné holky a zatím jsem skoro nikdy nic neviděla, i když ostatní hlásí, že tam vidí ducha 😀 😀 😀

juliemichal
31. bře 2016

@marienkah00000 já tam bohužel vidím jen bílou čárku takže to podle mě duch nebude ☹

gepe
31. bře 2016

@bonynka1981 kup si Femibion s Metafolinem

juliemichal
31. bře 2016

ahojky holky kdo tu je 4DPO jako já? 🙂 🙂 na mé zlatíčko @luciasek1987 čekám až bude mít alespoň ovulaci 🙂 ale stejně by mě zajímalo kdo tu je cca tolik DPO co já 🙂 🙂

jajinka147
31. bře 2016

@byra já to samý :D dokud to není pořádná čárka tak nic :D já nejsem moc zastáncem lovení duchů 🙂 co břicho?

byra
31. bře 2016

@jajinka147 ahojky, stále píchá na pravé straně, cítím to až v třísle takové pobodávání, ale jsem nachlazená, takže to můžou být i uzliny. Včera mě občas bolelo břicho jako při MS a večer v posteli jsem cítila trošičku jakoby tlaky zase na levé straně 😒 Jinak už jsem docela zdravá jen sem tam zakašlu a mluvím přes nos i když rýmu nemám. Bylo to asi takové krátkodobé nachlazení 🙂 MS by měla přijít za 6 dní, jsem 6DPO

byra
31. bře 2016

@juliemichal já jsem 6DPO 🙂

juliemichal
31. bře 2016

@byra a kdy chceš dělat testík? 🙂 🙂 já asi v pondělí nebo v úterý anebo si počkám na Lucinku až si bude dělat testík pokud to vydržím 🙂 🙂

byra
31. bře 2016

@juliemichal asi až v příštím týdnu, ale to má stejně přijít ve středu MS. Jo jo, teď si hraju na hrdinku jak to vydržím a beztak poletím v pondělí kupovat testy a hned testovat 😀

juliemichal
31. bře 2016

@byra já bych to asi taky nevydržela a ještě k tomu když mám doma tolik testů 😀 😀 tak to určitě nedám 😀 😀 kdybych je musela kupovat tak bych to asi dala.a ty máš nějak krátkou LF ne?já po tom potratu v šestinedělí měla LF 13 dnů,první cyklus po potratu jsem měla LF 12 dnů a tak jsem zvědavá jakou LF budu mít tento cyklus 😀 😀

jajinka147
31. bře 2016

holky kdy myslíme že mám zkusit testovat? už to nemůžu nějak vydržet, ale zase se mi nechce zbytečně si dělat naději. mám cykly mezi 27-33 a dneska jsem 30DC.. ovu ani nevím zda jsem měla, testy bílé 🙂

bonynka1981
31. bře 2016

já vždy testuju až nedorazí MS, ale chápu, že jste nedočkavé 🙂, já už jsem realista a pohlížím po těch nezdarech na to jinak 🙂

jajinka147
31. bře 2016

@bonynka1981 já právě čekala že MS přijde jako min.měsíc v pondělí.. tak si říkám jestli nemám počkat až po tom nejdelším termínu cyklu 🙂

marienkah00000
31. bře 2016

@gepe no delala jsem dva jeden to mi ani ta prvni carka pomalu nesla videt a druhy vyslo tohle, tak tenhle test si fakt uz nekoupim

maggie_
31. bře 2016

@pindruse16_ No už mě to nebaví no, ale tak už to nějak přežiju do tý kontroly 🙂 a jak

@jajinka147_ ještě vydrž s tím testováním, ať nejsi zklamaná 🙂 vím, že je to těžké, ale vydrž 😉 ...jinak vitamínky u nás taky přítel papá, jako ty lentilky :D ...ty chlapi no...

luciasek1987
31. bře 2016

@juliemichal ahoj draha... dnes mi strhli ten nehet tak snad se mi ulevi... jinak vcera jsem mela skoro pozitivni ovu test takze ovu je bud dnes nebo zitra... 🙂

jajinka147
31. bře 2016

@maggie_ dobře.. počkám do neděle 🙂 snad to vydržííím 🙂 jo jsem silná vydržím 🙂 kdy že jdes na kontrolu? pořád špiníš?

drabkova_zuza
31. bře 2016

@juliemichal Ahojky, já jsem 5 DPO 🙂 tak jsme na tom podobně.. začínám si dělat naděje že to vyšlo, ale nechci to zakřiknout.. už 3.den mě bolí bradavky a přijde mi že mám prsa nafouklejší než normáně..🙂 v podbříšku mě píchá na střídačku ze všech stran a občas bolest jako před MS.. Takové pocity jsem ještě nikdy neměla..
Držím Vám pěsti! 🙂

Strana