icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
31. bře 2016

@jajinka147_ vydrž prťka vydrž :D ...pak mi dej určitě vědět, jak to dopadlo, budu držet pěsti.......ano špiním, už 27 den vkuse :( ...tuhle neděli 3.4. bych to měla dostat, ale už ani vlastně nevím, co bych měla dostat. Nevím co čekat, jestli to ještě zesílí, nebo přestane?...Nevim už jsem si z toho doma dělal legraci, že se mi to možná otočí a MS budu mít 28dní a klid týden :D ...už nemůžu jsem vyčerpaná 😔 .....

@drabkova_zuza_ Tak to moc držim palečky, ale psychika je hrozná svině (narovinu bez cenzury :D) ...tak pozor, aby jsi nebyla zklamaná, ale určitě moc přeju, aby ti to vyšlo a to štěstíčko se tě drželo 🙂 a děkujeme

byra
31. bře 2016

@juliemichal cyklus mám 28 dní, pozitivní ovutest byl 15DC, dnes jsem 23DC (ale přesně který den ovu byla to nevím, zda hned ten 15. den nebo až za 48hodin, proto počítám jako dpo toho 17. tého jestli mi rozumíš), LF by měla být 12 dní, standard je 10+)

maslicko
31. bře 2016

@jajinka147 ahooj..jo on pořád machruje, že to zvládne v pohodičče, musíme počkat jak bude mít odpolední a já volno 🙂 tak pak se na to vrhnem..a co ty? nějaké novinky?🙂

jajinka147
31. bře 2016

@maggie_ věřím, že člověk si z toho najednu stranu dělá srandu, ale na druhou stranu všeho moc škodí.. Fakt tě lituju a chudák tvoje tělo.. tak jsem zvědavá jestli se to u tebe už zlomí.. děkuji moc.. moc si naděje nedávám.. prsa necítím, špatně mi není.. prostě ani jeden příznak 🙂

jajinka147
31. bře 2016

@maslicko ahoj 🙂 teda je statečnej, to je dobře 🙂 to se může jít kdykoliv během dne nebo jen ráno na spermio? 🙂 u mě novinky žádné, čekala jsem, že to jako min.měsíc dostanu v pondělí, ale předchozí cyklus byl 33, takže dneska jsem 30DC, takže asi to bude rozházený a čekám kdy to přijde.. 🙂

maggie_
31. bře 2016

@jajinka147_ to je možná dobře, že není žádnej příznak 🙂 moje kamarádka do 5týdne nevěděla, že je těhotná. Před slavnostmi si dělala test, jestli bude moct pít - negativní, pak jela na svatbu - negativní....takže mimčo pěkně dvakrát zapila a až na gyndě jí řekli, že je 5+2 :D ...jinak kdybych to nebrala s humorem, asi už jsem někde v blázinci, musim to tak brát... :/

drabkova_zuza
31. bře 2016

@maggie_ zatím to nějak nehrotím, ani tomu nějak nevěřím, takže případné zklamání třeba ani nebude.. uvidíme jestli se příští neděli dostaví MS.. když se to nepovede tak jdu stejně na laparo. a snad mi pak řeknou že je vše ok a máme se prostě snažit dál.. nebo mě "profouknou" a povede se to potom třeba na poprvé 🙂

maggie_
31. bře 2016

@drabkova_zuza _ a nebo nakonec nebude muset být provedeno nic z toho 🙂 třeba to vyšlo, uvidíš, pak dej vědět 🙂

jajinka147
31. bře 2016

@maggie_ jsem hrozná a nevydržela to :D dělala jsem si clear blue a najednou na něm + :D tak jsem si hned koupila ještě obyčejný proužkouvý dr.max a je tam druhá slabě vidět.. 🙂 takže teď jen čekat a čekat 🙂 koupila jsem si digitální ještě, tak za 2dny zkusím 🙂

bonynka1981
31. bře 2016

@jajinka147 gratulace, držím pěsti ať to klapne

pindruse16
31. bře 2016

@jajinka147 gratulace a držím pěsti dál... 🙂

jajinka147
31. bře 2016

holky moc děkuji.. snažím se vůbec neradovat.. mám z toho strach, sami to znáte... asi to zatím nebudu ani doma říkat..

drabkova_zuza
31. bře 2016

@jajinka147 gratuluji.. snad to dobře dopadne a vše bude krásně pokračovat 🙂

byra
31. bře 2016

@jajinka147 máš foto? to byl adrenalin, co? 😀 😀 😀 moc moc gratuluju, třeba se to teď rozjede, jak jsme se tu bavily, že zatím žádná těhule 🙂 a ejhle!! První vlaštovka

maggie_
31. bře 2016

@jajinka147_ nemám normálně slov :O... Moc gratuluji ty vaďo :D jsem krapet v šoku...mám z tebe hroznou radost 🙂)) brečím? :D neboj to už se tě nepustí a když je to na digitálním tak už je téměř 100% jistota, že to tam je

maggie_
31. bře 2016

@jajinka147_ blbej telefon :D brečíš?# já ne, ale mám radost, jak kdyby to vyskočilo mě :D

jajinka147
31. bře 2016

@maggie_ ty jsi zlato :D znám tyhle automatické opravy.. asi hodinu jsem se tlemila jak blbec:D na tom clear blue ta druhá je už po 2hodinách slabá, tak nevím co si o tom myslet.. každopádně zkusím zítra digital ráno a uvidím a dám vědět.. když to tam vyskočilo začala jsem se úplně divně klepat.. teď už je to dobry.. tak doufám že má @byra pravdu a je to první vlaštovka a půjdeme jedna za druhou s // 🙂

marketikk
31. bře 2016

@jajinka147 Předběžná gratulka "vlaštovko" 🙂 To by se mnohým z nás hodilo kdybys byla takový náš jarní poslíček. 😀 Já jsem na tom teď podobně jako ty... minulý cyklus 39 dní, dnes jsem 42 DC ale já jsem čerstvě po vysazení HA a ještě nevím, jak moc velkej bordel v těch cyklech mám. 😀 Tak čekám... (Sice už jsem včera málem chňapla v obchodě test, ale zarazila jsem se a rychle jsem se otočila pro sprcháč 😀 )

byra
31. bře 2016

@marketikk zkoušela jsi kontryhel? Já měla po vysazení taky nepravidelnou MS 25-38 dní. Kontryhel mi pomohl

marketikk
31. bře 2016

@byra Já ještě nevím jestli je nepravidelná, je to můj druhý cyklus, ale jestli to bude rozházené, tak určite po kontryhelu sáhnu 🙂 díky za tip 😉

byra
31. bře 2016

@marketikk kontryhel se všeobecně doporučuje všem ženám, nemá jak ublížit, pouze prospěje (vyjímkou je pokud žena trpí endometriózou). Já si taky myslela jak to bude v pohodě, ale jak jsem psala výše - jednou byl cyklus 25, další měsíc 29, pak 38, pak 27 prostě chodilo to jak chtělo, já byla nervózní... Někdo ho začíná pít těsně před vysazením HA

marketikk
31. bře 2016

@byra Popravdě já jsem s bylinkami hodně opatrná protože na hodně z nich mám alergii, tak radši budu trpělivá 😀 ale když se to neustálí, tak to risknu.

byra
31. bře 2016

@marketikk aj, to jsem nevěděla 🙂

marketikk
31. bře 2016

@byra A zkušenosti s maliníkem nemáš? Maliny totiž baštím normálně tak bych mohla snést i maliník ne? 😀

byra
31. bře 2016

@marketikk maliník ne, ten je prý spíš na PMS a tím já nějak netrpím 🙂 spíš piju ještě drmek na podporu ovulace

marketikk
31. bře 2016

@byra já jsem z těch kytek jelen 😀 ale tak... je mi jednadvacet tak se zatím zkusím spolehnout na svoje "mladé" buňky 😀 nebudu je podceňovat hned na startu, to by mi tu nedůvěru mohly jednou pěkně nepěkně vrátit... 😕 😅

maggie_
31. bře 2016

@jajinka147 _ no všichni ti budeme držet palce 🙂) a jak ti ta druhá čárka na clearblue vybledla? Dyť ten je digitální ne? A hoď mi fotku, se pokochám :P... A řekneš to přátelovi? Nebo ještě počkáš? 🙂

maslicko
31. bře 2016

@jajinka147 me to tento mesic taky prislo jinak :( o tyden drive, snizila mi utrogestan a hnedka je to poznat, budu to muset brat jako predtim, nevadi 🙂 aspon muzu nasadit Clostik drive. V sobotu me ceka prvni davka, snad to semnou moc nezamava, protoze me ceka 12 hodinova sichta 🙂

martina16horysek
31. bře 2016

@jajinka147 hezky 😉 ticha gratulace mamino

byra
31. bře 2016

Holky já jsem to nevydržela a testovala už dnes a samozřejmě velký prd. Až jsem měla mžitky jak jsem koukala na test. Jinak se mi dnes motala hlava - přímo na poradě kde jsem zrovna mluvila a musela jsem se posadit. Pak jsem šla na kontrolu k firemni doktorce ( taková ta kontrola po x letech) kde mi měřila tlak a prej dobrý. Celý den mě navic bolelo břicho jako při MS a teď večer se mi objevilo slaboučké špinění, takové hnědé nitky. Jinak už třetí den cítím píchání někde mezi pravým vajecnikem a tříslem

Strana