Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx Ahojky, jak jsi na tom? Mě Mé tělo ještě stále napíná.... Po včerejším lehkém zašpinění, resp. Naruzovelem jednorázovém slabém výtoku zase nic.... Zismarjaaaaaaaa
@krisatko hele ale to zase nemusíme být tak empatické k sobě navzájem!! 😀
Dnes 28DC, první den zpoždění, jsem nafouklá, už bych to taky ráda dostala, když ta bazálka poklesla... snad to zítra přijde, ta vedra mě ničí. Drž se 😉.
ahoj holky 🙂 potřebuju radu. Myslíte si, že by to mohlo být uhnízdění? Jsem 26. den cyklu, ovulku vůbec netuším kdy jsem měla. Bazální teplotu mám 37,4 a od včera špiním. Je to jen hlen s krví, žádná sliznice. Mám dnes jeden den do (ne)očekávané ms. Už dva dny se mi motá hlava, je mi špatně a žaludek mám jak na vodě. Testy jsou zatím negativní. Děkuji za odpovědi 🙂
@krisatko tak zase 1DC, mrcha mě probudila nad ránem křečemi jak vyšitými, takže se v práci motám jak opilá vážka. Ale aspoň už vím, že na tu bazálku je fakt spoleh, konečně neselhávající faktor 🙂.
@martulina7 těžko říct, když nevíš zhruba tu ovulku. Pokračuj v měření bazálky a pokud neklesne, je to jasné 😉.
@lavender19xx Nápodobně, akorát už večer sem věděla, že se k nám zase nase*e na nezvanou návštěvu ☹ Takže teď už s jistotou vím, že když píchá v pravo, tak je cyklus 35 a když vlevo tak 26 :-/ 😀
@lavender19xx
Ahoj, pamatujes si na me...resily jsme spolu tu laparku. Obcas se podivam jak se ti vede, zda se zadarilo.
Tak me mrzi, že to ted neklaplo. Jinak jak prave píšeš, za me je ta BT jednoznačný a smerodatny udaj. Jakmile klesne MS do druheho dne dorazi, mam to taky tak.
Ja jedu 3.cyklus od laparoskopie, dnes 14.DC a teplota zatim neklesá...mam teda komplikovaný cyklus na dlouhe vyprávění, ale dnes mi dr.vzala krev aby se videlo zda uz ovitrelle pichnuty pred 14 dny je pryc a ta slava carka na testu je z nej nebo ne....zitra bude vysledek
@krisatko to je docela velký rozdíl... tak zase nanovo! 😉
@juliia ahoj, pamatuju 😉. Co se dá dělat, já věděla, že snažení bylo docela brzy před ovulkou (ale protože jsem začala používat ještě jinou appku na BT, tak mám dvojí výsledky, fertilityfriend mi hlásil 17DC jako ovulku a womenzone už 15DC), prostě musíme vytrvat 🙂. Jsem ráda, že jsem vydržela netestovat a vyčkat, jednou to prostě přijde. Ano, minulý cyklus to bylo přesně jeden rok, ale kupodivu z toho nejsem špatná.
Páni, dobré- nechtěla jsi napsat 14DPO? 😉 Tak držím pěsti, ať se zadaří 🍀.
@lavender19xx
Jo jo chtela 😂
Taky drzim palecky at se povede co nejdrive 🍀
Nazdarek, hezký pondělí přeju a super zkrácený týden 😉 Máme za sebou náročnou, ale úspěšnou štaci a pan kolega neschopníček rýmečkář dal výpoveď..... Snad to bude ku prospěchu ... Odchází na konci srpna.
A co se týče "našich" věcí, tak mi začíná nové snažení .... respektive nesnažení. Už toho mám plný zoubky a nechci se mořit výpočtama přes léto.... Tákžé, schovávám kandeláříček a nic nezapisuju! howk 😀
@martulina7 Řekla bych, že vidím 😊
@hanny1994 ja tam vidim ducha! 😎
@martulina7 vidim! 😉
Fakt? Nemůžu tomu ani uvěřit 😇
@martulina7 taky vidim at sili🍀
@janajens děkuji 😇 snad bude
Ahoj holky, tak další zprávy ... byla jsem na na konzultaci s Dr. abychom se domluvili co s výsledky hormonálního profilu. Vyšlo mi hodně nízké LH a cosi zas vysoké, moc tomu nerozumím, prý prostě mám málo progesteronu, pak i když dojde k ovulaci tak vajíčko není připravené a ani sliznice, takže i když k ovulaci dojde stejně nemůžu otěhotnět ... proto mám i tak dlouhé cykly . Napsala mi na 3 cykly Utrogestan, vždy od 19. do 25. DC a ten by to měl trošku podpořit ... pokud po 3 cyklech nebudu těhotná tak prý pak zkusíme Clostybegyt ( nevím jestli jsem to napsala dobře) a případně spermiogram manžela
@dennnisa89 dekuji.. 🙂
Holky přeju Vám krásné, prosluněné a "zapadené" prázdniny 😀 🙂
@vejdunka : paráda, držím palečky ať se všechno daří dobře 🙂
ange_de_la_morte moc děkuju 🙂
@ange_de_la_morte tak hlavně, že se už ví proč, třeba ten ultrogestan pomůže 😉.
@krisatko tobě taky 🙂
@martulina7 já bych s clearblue ještě počkala, než bych na klasickém testu měla tu druhou čárku silnější, ale třeba zrovna on už ukáže plusko 🙂 (to je na něm fajn, prostě buďto plus nebo minus, žádné spekulace).
@lavender19xx : no musím říct že konečně dorazila MS na čas, co dál to se uvidí
@ange_de_la_morte Tak to je dobrá zpráva 🙂
Do mě reje chlap... "kdy máš teda ty správný dny?" "a už máš ten správnej den?" apod. Tak po něm hulákám, že to nesleduju a ať se snaží preventivně :D :D :D
😀

@lavender19xx jojo.... Klasika. Taky nemůžu mít nic normální 😀