icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kkac83
10. črc 2017

@krisatko ten smajl měla být reakce na tebe. Dobře jsi mu to řekla 👍 🙂

lavender19xx
10. črc 2017

@krisatko správně! Ne abys mu to řekla 😀.

ange_de_la_morte
11. črc 2017

@kkac83 @lavender19xx : holky nevím jak je to u vás ale u nás apetit manžela stoupá právě když já mám MS, nebo když jsem několik dní po sobě v práci do večeřa a příjdu domů hotová apod. Ale pak když mi by se to ,,hodilo,, tak ho to ani nenapadne 😀

lenickaaa1989
11. črc 2017

Holky, jsem 14DPO, těhotenský test negativní, ale včera jsem byla na gyndě, kvůli tomu, že mám kvasinkovou infekci a doktorka mi řekla, že na jednom místě je sliznice 9mm a že je to zvláštní, když mám mít před menstruací. Co si o tom myslíte? Je tady důvodem opožděné menstruace ta infekce a nebo je možné těhotenství, ale test to ještě nezachytí...? Děkuji za rady...🙂

krisatko
11. črc 2017

@lavender19xx Já bych mu to aji řekla, ale já fakt netuším :D bazálku se mi měřit nechce a stejně bych si ju změřila dvakrát a pak třeba až za týden (dělat něco pravidelně, to je něco na mě, aji HA jsem brala tak nějak všelijak :D ) a zbytek indicií si dělá co chce, takže fakt nemám páru, kdy to je.... Jediný, co bezpečně poznám, že se blíží MS - chytne mě žravá a místo 4 jídel denně dám třeba i 6 a poslední klidně o půl 11 večer :D

A propo, když jsme u toho jídla.... Konečně jsem po půl roce od "porodu" začla shazovat ty přebytečný kila! :D tento týden už 2kg dole ... kéž bych zase měla pod 50 :D ale to už se mi asi nikdy nepoštěstí. Tak aspon těch 50 :D Takže ještě dvě kilíčka dolů :D

krisatko
11. črc 2017

Akorát mě teda tedka napadlo, jestli se náhodou skokově nehubne při otěhotnění (kušuj babo s těma příznakama, šak si řkala, že je nebudeš sledovat 😅🤐 )

lavender19xx
11. črc 2017

@ange_de_la_morte co na to říct, zákon schválnosti! Musíš se ve vhodné dny tedy tvářit naprosto vyčerpaně 😉.
@lenickaaa1989 mně se zdá divné jen to, že použila termín "na jednom místě", jinak před ms je přece sliznice klasicky vyšší, takže o těhu může jít i nemusí, a těmi 14DPO jsi si jistá? Nejjistější je testovat až po zpoždění ms a moc nepočítat dny po ovulce 😉.
@krisatko blahopřeji ke kilčům tebe opouštějícím 🙂, ano, je to jedním z možných symptomů, které ses rozhodla nesledovat 😀.

krisatko
12. črc 2017

@lavender19xx No jo, to víš... tak jak bych nevydržela něco pravidelně dělat (měřit BT třeba) tak nevydržím ani něco pravidelně nedělat :D :D nicméně.... sešítek sem otevřela fakt až dneska a zjistila, že jsem teprv 14DC (přijde mi to jako věčnost co tu byla teta na návštěvě, ale tak ještě že ty kalendáříčky máme :D ) takže těžko bude úbytek váhy spojen s možný početím (hip hip, jde to dolů jen tak samo) :D

lavender19xx
12. črc 2017

@krisatko taky jsem teď nějak nezvládla měřit BT, takže mám měření až od pondělka, takže nebudu přesně vědět tu ovulku, jen podle bolesti.. No vidíš, jak to jde krásně dolů i samo 😉.
Jee, taky jsem 14DC, tak že bychom to sjednotily a daly dohromady? 😀

krisatko
12. črc 2017

@lavender19xx chacha... vtipné 😂

lavender19xx
12. črc 2017

@krisatko myslela jsem společný termín, což mi nějak závratně vtipné nepřijde, ale každému podle jeho gusta 😉 🙂.

krisatko
12. črc 2017

@lavender19xx no... A já si spíš nemyslím, že by sei podařilo vůbec letos otěhotnět. Proto haha.... 🙂 ale tak bylo by to fajn, kdybychom to trefily.

krisatko
13. črc 2017

Tak... Píchání v levo. Takže krátký cyklus a kluk. Takže jdeme na to. Držte palce ať se zadaří😀 😂

lavender19xx
13. črc 2017

@krisatko máš to stejně zajímavě rozdělené 😉, já doufám, že u mě ovulka proběhla v pondělí-úterý a už mám nachystaný ananasový džus.
Akorát se přiznám, že tento způsob léta mě zatím moc nebere, pořád mi kvůli tomu počasí nepřipadá, že by byl červenec...

krisatko
13. črc 2017

@lavender19xx no ani mi nemluv. My kvůli tomu ještě ani nemáme posečené seno

marketka92
19. črc 2017

Tak děvčatka už i ja to tady rušim 🙂 všem ostatnim přeju štěsti 🙂

krisatko
22. črc 2017

Ahoj holky, tak do druhá půlka července? Jak se Vám daří? Já zítra (ne) čekám tetu na návštěvu. Až dneska jsem si to uvědomila, tak aspoň nenervim tyden dopředu. 🙂

tuliii
22. črc 2017

Ahojky, jsem tu nová (snad mě odsud nevyrazíte 🙂) a jsem úplně ve stejné situaci jako Ty, krisatko 😉. Podle BT by to mohlo tenhle měsíc vyjít (ovu 8. 7., 14. 7. výrazný pokles teploty - možná implantace, pak zase nárůst a dnes vyskočila dokonce na 37, což jsem zaznamenala jen 1x v životě, a to v dubnu, ale bylo to nakonec biochemické ☹). Nějaké příznaky by taky byly, tak jsem zvědavá, jestli holka zítra nebo v následujících dnech dorazí!
Krisatko, určitě sem dej vědět, jak jsi dopadla... 😉

lavender19xx
22. črc 2017

@krisatko výborně, já (ne)čekám za tři dny 🙂, kvůli zapisování BT všechno eviduju, ale jsem naladěna pozitivně 😉.

@tuliii vítej mezi nás, no teplotu 37° docela závidím, to já nanejvýš 36,8°... Tak snad se zadaří 😉

tuliii
22. črc 2017

@lavender19xx děkuju! 🌹 U mě je to právě výjimka, běžně mívám poovu teploty taky do těch 36.8.
Držím palce, ať si holka zůstane aspoň na dalších 8 měsíců na dovolené 😀

tuliii
23. črc 2017

Ahoj holky, jak jste dneska na tom? (teda hlavně krisatko; lavender19xx má ještě čas 😉)
Mně dneska klesla teplota asi o 3 desetiny (neměřila jsem teda úplně ve stejný čas a bylo děsné vedro, takže je to asi zkreslené a měla bych ještě míň...) a teda fakt dost mě od probuzení bolí děloha, každou chvíli čekám MS. 😒
Přeju, ať jste na tom líp!

lavender19xx
23. črc 2017

@tuliii celý den se tu snažím vložit odpověď a nějak mi to blbne.. Teplota mi klesla na 36,2°, takže se zázrak nekonal.

krisatko
23. črc 2017

Že bych tu poblbanou teplotu taky zacla sledovat? 😀 jak to s ní vlastně funguje?

Jinak já zatím nevím ;) Zase mě to napíná :-/

tuliii
24. črc 2017

krisatko, pokud by ses chtěla dozvědět o měření BT, doporučuji tyto stránky
http://merenibt.xf.cz/index2.html (určitě to tady už mnohokrát padlo, ale nechce se mi procházet těch 341 předchozích stran 😇), vlevo nahoře rozklikneš "otevři vše" a najdeš tam o měření BT snad opravdu vše 😉

tuliii
24. črc 2017

@lavender19xx to mě mrzí, že klesla, potvora! Ale už jsem četla všelijaké příspěvky a viděla několik bláznivých křivek, že si myslím, že ani BT není 100%.
Já jsem dnes s největší pravděpodobností 16dpo, a ačkoliv jsem si řekla, že si udělám test až aspoň týden po opožděné MS (abych předešla zklamání, že "to" po týdnu odešlo - v dubnu jsem testovala asi 3 dny po zpoždění (13 dpo) - už středně silná čárka; 5 po zpoždění slabá, za další 2 dny duch a červená jak hrom), dnes jsem to nevydržela a testla (1 den zpoždění), páč ty příznaky mám čím dál výraznější (a ne takové jako mívám před MS, ale hlavně stejné jako v tom dubnu). A hádejte! No nic, bílo. To už by se muselo ukázat.
Tak jen doufám, že MS normálně přijde, ještě se mi nikdy nestalo, že by nedorazila. A jsem teda naštvaná, jak si to tělo se mnou zahrává, to jsem ještě nezažila...😠
(jo a ovu jsem měla v tom dubnu posunutou až na 19. den cyklu, abyste se nedivily, že nesedí ty počty)
Jsem se rozepsala, pardón 😇

krisatko
24. črc 2017

@tuliii to já třeba vůbec nevím jak ovulky mám, ale tehdy s andílkem jsem zjistila že jsem těhotná až asi tak 63DC

tuliii
24. črc 2017

@krisatko no páni, tak to teda muselo být pořádný překvápko! 😉
Vidíš, no a já si říkala, že sem přispívají zřejmě samé zasloužilé pozorovatelky, měřičky apod. 🙂, že co sem vůbec lezu, když se ještě s přítelem ani pořádně nesnažíme (měřit BT jsem začala právě v dubnu, páč 2 měsíce před tím mě zlobilo špinění, tak jsem myslela, že mi nějak haprují hormony, no a zrovna jsem otěhotněla 🙂 - a to ze sexu 6 dní před ovu!).
Tak jsem ráda, že si tu nepřipadám nijak nepatřičně 🙂

lavender19xx
24. črc 2017

@tuliii nic není 100%, ale u mě ta BT sedí, ms přišla o den dřív, takže cyklus jen 25 dní.
Hele ještě pořád se může ta druhá čárka ukázat, někdy si dá načas 😉.

No nic, holky, doteď jsem měřila jak blázen a je léto (i když to zrovna dneska nevypadá), dávám si oraz 🙂 a držím pěsti.

kacenka0705
24. črc 2017

Ahoj holky. Mam takovy problem. Mam 2 dny zpozdeni a od soboty me pichalo tak divne na levem vajicniku a bolelo to tak cele odpoledne. Takovy zvlastni tlak jak kdyby mi tam neco tlacilo a vcera to same ale jen kdyz jsem dlouho stala a hybala se pak to trochu polevilo. Dneska jen obcas pres den pichne i na pravem vajecniku ale jinak pohoda. Nevite o co by se mohlo jednat? Jestli nema nekdo nejakou zkusenost? Dekuji za odpoved 🙂

krisatko
24. črc 2017

@lavender19xx A to já to zase blbě spočítala a dnes jsem 27 DC zatím bez tety.... Tož uvidíme 🙂 Ale naděje si moc nedávám. I když... jak známe márfyho zákony schválnosti, objednala jsem koni sedlo, zítra má dorazit, tak bych se ani nedivila, kdyby to tentokrát klaplo a já mělo sedlo, měla koně a zas nemohla jezdit :D :D :D :D

@tuliii No já věčně pozoruju příznaky, ale že bych si koupila ovulační testy na celej cyklus, nebo měřila bazálku, to néé... To já radši při každým spoždění vyhodím prachy za těhu testy, který jsou pak sněhově bílé :D :D :D O andílkovi jsem věděla od cca 3 týdne od početí, kdy jsem jezdila aktivně skokové tréninky a jakože fakt hodně mě bolelo břicho. Sám si řekl, že ježdění ne-e ..... A i tak na první těhotenství o sobě dával vědět strašně brzo, snad už od 12tt jsem ho i cítila. Jinak byl vzorný, žádné zvracení ani jiné podobné příznaky mi nepřichystal. Nicméně to nedopadlo, tak se teď snažíme znovu 🙂

Strana