Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kacenka0705 snadná pomoc - udělej si těhotenský test a uvidíš 😉
@kacenka0705 taky se cítím podobně (1 den zpoždění, TT dnes negativní, a to už jsem 16 DPO 😒), ale nejvíc to pobolívání cítím jakoby v děloze, i když sem tam i na těch vaječnících jako ty. Může to něco být i nemusí, uvidíš dál. A jinak jak psala kolibricek36, zkus test 😉.
I když např. mně je zatím prd platný. 😀
@kacenka0705 a máš i nějaké další příznaky?
@tuliii jsem 10dpo myslim si ze je jeste brzy. Pred tydnem jsem mela citlive bradavky ale ted jen to bricho a jsem nafoukla. A i hodne naladova. Jako by nela mrcha kazdym dnem prijit. Ale stale nic.
@kacenka0705 Ahaa, tak to by bylo ještě brzy (i když některým šťastlivkyním se to už ukáže).
Jen mě tak napadá, že 10 DPO a už 2 dny zpoždění, to bys měla strašně krátkou tu poovulační fázi. Vypadá to, že se ti posunula ovu na později, tím pádem i případná MS by dorazila později, takže bych se držela spíš těch DPO.
Držím palec, ať potvora nedorazí. 😉
Já pořád BT nahoře, MS nikde, z příznaků: podbřišek, prsa, napětí v kříži, časté čůrání, zácpa, sem tam je mi horko a trošičku nevolno. Když bude teplota zítra nahoře, zkusím zase test. 🙂
@tuliii 3 týdny po početí podle bolesti břicha ale 63 DC jsem mela pozitivní test. Byla jsem 2 měsíce bez MS tak jsem ani té bolesti nevěnovala pozornost. Až když jsem po další celodenní zátěži nevěděla jak si lehnout protože mě všechno pichalo a bolelo jsem si udělala test a byl pozitivní.
Ahoj holky, test jsem ušetřila 🙂, dnes BT klesla a MS se rozjíždí. To jsou věci, že člověk dovede sám sebe tak oblbnout!
Navíc jsem po podrobném zkoumání grafu došla k tomu, že ovulace byla zřejmě až v ten domnělý nidační pokles 14. 7. (vzestup po tom prvním poklesu 8. 7. byl asi ovlivněn pár nočními směnami a nachlazením...), i když v obou případech jsem měla v poznámce bolest na pravém vaječníku. To je blázinec 👽 😀
A co vy?
Ach jo ☹ proč já nemůžu mít jedinej cyklus ukazkovej. Tak už mi z toho jde fakt hlava kolem. Tento cyklus mám celou dobu citlivá prsa. Teď už zas týden (absolutně netuším zda ovulace byla nebo případně kdy byla) mě občas píchne v podbřišku a pak lehce zaspinim. Jednorázově. Pak zas nic. Vzhledem k tomu že jsem od porodu mela jediný cyklus (ze sedmi) ukázkově 26 denní, netuším ani jestli už mám spozdeni nebo ještě ne..... Už mě to fakt nebaví. Navíc jsme včera zjistili, že kamarádka která přišla ó malý ve stejném TT jako my loni v září/říjnu už je v pátém měsíci znova. Tudíž se jim to muselo podařit do pěti měsíců od porodu. Já už jsem půl roku po a nic :-/ depka... Chjooo
Holky jak je to s tou BT? Můžu ji začít sledovat i teď? Je to jedno kdy začnu?
@krisatko Ahojky, to je mi lito, ze mas takove trapeni... 😕 Chapu, ze jsi tak smutna. Rada bych nejak pomohla, ale nevim a asi ani neni jak. Zkus tomu podbrisku poradne vynadat, at uz kouka sekat dobrotu, nebo ze ho vymenis za jiny, nezlobivy model 🙂 (tak si me vzdy dobira pritel, kdyz se skadlime 😀). Snad ses aspon pousmala...
Ale to spineni sem tam, to je zvlastni (četla jsem uz mnoho pribehu, ze z toho pak bylo těho, ale take ze nebylo, musis čekat, nic jineho se neda delat).
Ja jednu dobu spinila treba 4 az 5 dni pred MS, proto (a taky dlouhodobe bolesti prsou, bilkovy hlen 8 dni aj.) jsem zacala merit tu teplotu (dr. mi jednou vzala krev a rekla, ze to je dobry 😒 tak jsem se po tom zacala pidit sama), myslela jsem, ze mam rozhozene hormony a treba ani neovuluji. Jenze merim teprve 4 mesice, tak v tom jeste nemam takovy prehled. A hned 1. mesic toho mereni jsem navic nahodou otehotnela (ale biochemicke).
Klidne zacni merit ted, aspon budes vedet, jak se ta teplota chovala pri tom spineni, a pokud bys to normalne dostala, tak jestli ti klesne den pred, primo v den MS nebo treba az po (ja mela zatim pokles 1. nebo 2. den MS, i kdyz obecně to pry klesa uz tak den pred). Jinak zasady mereni jsou na netu popsany dost a dost, i tady jsou na to diskuse, tak to nebudu popisovat, at nezahltim celou diskusi 😇 (a jen strucne - po MS az do ovu se drzi teplota nízko, po ovu vyskoci a drzi se vysoko az do dalsi MS, nekomu treba az do jejiho konce, pak zase klesne). Ja merim v ustech pod jazykem (i kdyz v pochve je to asi presnejsi), abych mohla v klidu merit i behem MS.
Jinak jsem ale taky na ten svuj cyklus nastvana, nic si z toho nedelej, krisatko.
Ja rano bolesti, ze jsem myslela, jak budu mit silnou tu mrchu a ona jen postrasila malym tmave cervenym flickem (to jsem vam sem prave psala) a pak cely den slaboulinkate spineni. Obcas me dost zaboli deloha a mam pocit vlhka, ze uz bude na vlozce poradne nadeleni, tak se jdu podivat, a ono kulovy!
Uz zbyva jen aby mi zitra zase stoupla teplota a asi bych se picla 😀 😀
@krisatko nic si z toho nedelej (ja vim, to se snadno rika, ale tezko se tim ridi), ja to mam taky na prd. Jsem teprve dnes vecer skutecne dostala MS a je to teda jizda 😖, normalne ji mam slabou, ale ted? Tohle jsem zazila jen po tom biochemickém. Nechci si nic přimýšlet, ale mam z toho takovy fakt blby pocit...
Ty stale sem tam zaspinis? Tolik bych ti prala, aby ti to vyslo!
Holky tak jsem vytáhla kalendařiček a zjistila, že když nebudu brát ohled na špinění, tak jsem prakticky každý cyklus měla 35 dní dlouhý. Akorát některé se špiněním a jiné bez
@krisatko já s tím blbým cyklem taky bojuji, ted asi 4 dny mě pobolívají bradavky, dneska špinení.....a dva měsíce kua vynechaný, je pravda, že jsem lajdák na korthyhel, který pomáhá, nějak se té pravidelnosti pití čaje nenaučím :D nu budu muset, jinak mě gyndoložka píchne vyvolávačku neb strčí tříměsiční tablety
😀 mrcha přišla po 2 vynechání, ale fakt nechápu proč to tak je. Věděli jste holky, ktere to mate nepravidelne proč to vynechávání??
holky, to bude proste hormonalni nerovnovaha, jinak to nevidim...
Ja mam tentokrat strasne silnou M, tedy resp., a ted prominte, hrozne kusy sliznice, to jsem jeste nikdy nemela (trochu podobne jen po tom biochemickem T); takze u me M probiha skoro pokazde uplne jinak. A ted mi behem ni taky stoupa teplota, kazdy den o desetinu, to je blbe...
krisatko, to je hodne nizka teplota (na to, ze by mela byt po ovulaci vys), treba ja mam pred ovu kolem 36,2 °C (v den ovu i 36°), po ovu tak 36.5° a stoupa mi postupne na cca 36,8°; na 37° jsem se dostala jen v těhotenství a v tomto měsíci taky, ale to se mi test pozitivni neukazal...
Ty hormony nas pekne zlobi!
@tuliii já především netuším jaká teplota byla od začátku cyklu. Třeba byla ještě nižší. Jsem zimomriva a mám nedostatek hořčíku, který jim samozřejmě až když mám hořčíkový záchvat 😀 (hvězdičky před očima co ani po mrknutí nemizí, mravenčení nohou, rukou, pak celého obličeje nakonec paraliza a svět jakoby v bublině). To jo, to si to magnesko dám. Ale jinak neeee 😀
@krisatko proboha, holka, tak to mas jeste "lepsi" nez ja, mne se dela casto na omdleni (i treba omdlim a pak se skutalim ze schodu😠), byla jsem na spouste vysetreni, ale nic zavazneho nezjistlili... Proste se mi hur vyrovnava tlak, kdyz vstanu (mam ho vetsinou i nizsi) nebo dlouho stojim. A jaky mas tlak ty? Pri nedostatku horciku byvaj i krece (treba v noci v lytkach), mas taky?
Jasne, predstavu budes mit, az premeris cely cyklus od MS do dalsi MS 😉
Tak cyklus byl.krasme 28 dni ted 32 den dneska test negativni do 4dnu cekam ms

Ahoj holky. Mam takovy problem. Mam 2 dny zpozdeni a od soboty me pichalo tak divne na levem vajicniku a bolelo to tak cele odpoledne. Takovy zvlastni tlak jak kdyby mi tam neco tlacilo a vcera to same ale jen kdyz jsem dlouho stala a hybala se pak to trochu polevilo. Dneska jen obcas pres den pichne i na pravem vajecniku ale jinak pohoda. Nevite o co by se mohlo jednat? Jestli nema nekdo nejakou zkusenost? Dekuji za odpoved 🙂