Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Maminky tak ještě 9-10 dní čekat :/
Rada se k vam pridam 🙂 mam pred sebou do ms dlouhych 12dni. Mam cyklus po 35...ovulka mi v po skoncila a citim se tak vselijak. Bolest podbrisku docela ustoupila, bolest prsou se zmenila v pnuti, celkove pozoruju zmeny, jenze to muze byt trochu jiny prubeh pms nebo jak se pozoruju... jsem zvedava, co se z toho vyvrbi. Dve carky by byly super!! U prvniho mimi jsem mela hned jasno, ranni nevolnosti mi daly znameni i pres neg.testy ;)
Tak dnes 36DC, teplota klesla na 35,8 ... Ale buhvi jak mám "normu" když měřím od skoro konce cyklu, takže se nevíí :D :D každopádně klasické příznaky předcházející MS zatím nemám. Ovšem ani pozitivní TT. No to bude zase bžunda. Jednou už to tu bylo.... pozitivní TT až 63DC tak už se pomalu smiřuju s tím, že jedu zase nějaký rozharašený cyklus :D To asi to vedro...
@anickaaa28
@nickname_ev
Holky, vitejte!
Ja jsem se takhle sledovala minuly cyklus, vse nasvedcovalo tehu, ale prd na prd, takze ja uz vim, ze moje telo je pekna heeerecka a neposloucham ho 😀
Preju vam, at se zadari! Ovu vite jiste?(Merite teplotu nebo testujete nebo mate jasne priznaky?)
@tuliii mám staženou aplikaci "můj kalendář", kam si píšu už delší dobu ms a hlásí mi plodné dny, snad nekecá 🙂 příznaky na ovulku seděly naprosto přesně bych řekla.
i kdyby ne, od ms jsme se činili cca ob den 🙂 což jsem někde vyčetla, že je i ideální.
Hmm tak jsm si myslela, ze me MS skoncila. Mám jí od pátku 28.7. vetsinou jí mám 5 dní slaboučkou, ale pořad špiním a trošku kousek jakoby gelovité krevní hmoty 😀 nevím jak to nazvat jsem měla na intimnkách. 😒
@tuliii Zdravím.No nijak neměřím nebo netestuji ale vypočetla jsem si plodné dny a i se trefila.Se svým jsme se tulili celý týden od 17-23.7 a 23.7-24.7 mi začaly plodné dny :D No a hned ve středu celý den špinění a další dva dny taky a další taky :D Plus růžový hlen :D Takže si myslím že se povedlo :D Mé by to bylo třetí ale přítelové první moc si přeje miminko,tak doufám že se povedlo :D Jako snažím se nějak nepozorovat ale už ted vím že jsem náladová,plus časté močení,prsa větší :D Takže ted jen čekat :/
No... Tak to vypadá, že ono špinění jen sem tam jednou za dva dny byla teta a ze teď se schyluje k tomu správnému dni....
@nickname_ev Tak to snad klapne!! 😉
@carodejkasnu Taky se mi stalo, ze jsem mela MS snad 10 dni, ale bylo to jen spineni... A byla to u tebe urcite MS? Test sis nedělala?
@anickaaa28 Jestli to dobre chapu, tak to spineni by byla teprve ovulace? Toho 26.7. (jak jsi psala, ze středa)? To by si musely spermousi pekne pockat. 🙂 Nebo myslis tuhle stredu (2. 8.), ze zacalo spineni? To by vychazelo pekne na zahnizdeni, to je pravda! 👍
@krisatko Nooo, podle te stoupajici teploty by to tak mohlo byt... Nekomu nevyskoci skokove, ale postupne stoupa. Takze kolikaty den cyklu bys asi byla? (kdybys tedy to spineni povazovala za MS; i kdyz jen spineni misto menstruace neni dobre)
Jsem zvedava, jak se ti to dal vyvine. To jsou veci...🙂
@tuliii @tuliii To už asi nedopočítám. Každopádně teď už můžu jen čekat co se z toho vyvrbí. Četla jsem dneska první článek o bazálce, takže předpoklad (podle toho teplotního propadu a pak souvislého stoupání) by měl být, že ovulka už proběhla a tím pádem dneska by měl být "poslední plodný den". Tak uvidíme.
@tuliii My jsme celý týden od toho 17.7-23.7 spolu spali večer.A od neděle mi začaly plodné dny od 23.7. Další týden to vše začalo.V Pondělí bílý hlen a od středy bylo špinění s narůžovělým hlenem.Takže si myslím že se povedlo.Jen ted čekat jestli se 10.8. objeví očekávaná MS.
@nickname_ev ahoj, mám tuhle aplikaci taky a včera jsem zjistila těhotenství 😊 řídila jsem se podle ní 😉 a u předchozího těhotenství mi to taky vyšlo podle ní 😉 takže já si nemůžu stěžovat 😊
@anickaaa28 Promin, uz je patek a mne to nejak nemysli asi 🙂. Porad se v tom neorientuju. 🙂
Pises, ze se asi zadarilo, takze to spineni by tedy bylo hnizdeni, tim padem bys musela byt uz tak 12 nebo 13 dpo (to uz by sis mohla zkusit i test), ale kdyz ti ma menstruace prijit az 10. 8., mela bys poovulacni (lutealni) fazi nejmene 18 dni, to snad ani neni mozne?!
A pak mi jeste neni jasne, kdyz by ti zacaly plodne dny az v nedeli, proc byste se snazili tolik dni predtim a ne od zacatku tech plodnych dnu? Nebo myslis ovulaci? (ovulace neni totez co plodne dny) To pak jo, to bys klidne mohla otehotnet ze sexu nekolik dni pred ovu.
Jak rikam, uz je patek a asi mi to nemysli, nebo si musim preslapnout ci co. 😀
Kdy jsi mela posledni menstruaci a jak dlouhy mivas cyklus?
Každopádně at uz to bylo jakkoliv, drzim palce, at to vyjde!
@tuliii Cyklus 28 dní.A já to nikdy nijak neřešila dvě děti už mám.Jen to třetí jestli se ted poštěstí.Ms byla 10.7.Jen doktor mi napsal že si mám udělat test až deset dní po měškání ms kterou má mít cca ted 10.8.Tak to bylo i u předchozích dvou dětí.Ms byla a po týdnu ms jak jsme se tulili tak už pak další ms nedošla u malé jsem to zjistila skoro hned taky bylo špinění.U malého to bylo hned :D Snažili jsme se po ms....a 13 den po tom mě šíleně bolelo břicho,tehdejší přítel mě hned odvezl na pohotovost a přes krev jsme zjistili že čekáme mimi.Doktor říkal že se povedlo hned :DA hladina hcg byla jen 36.Pak k doktorce ta vypočítala kdy to půjde vidět na utz a v pořádku.Takže ted jen čekat nic víc.Možná to píšu špatně já :( Já ty zkratky co ostatní maminky používají nepoužívám :/Ale tak snad vysvětleno.
@tuliii A to nebylo nějak extra velké snažení ten můj je v Rakousku,a řešíme bydlení.Takže jsme byli dost rádi že spolu jsme celý týden.Ted za necelý týden budeme zase spolu takže se na sebe těšíme.
@anickaaa28 Aha, jasne, uz tomu rozumim lip 😉. Tak to se vam urcite brzy zadari, kdyz jste tak hezky plodni 😉 a aktivni, kdyz mas muze doma 🙂. Tak nas sem pak informuj, jak se to vyvinulo 😉, vypada to, ze to klaplo!
@tuliii počítala jsem to a měla bych to dostat ted za dva dny,když bylo 31 dnú.Jenže mě břicho nebolí a nejsem nafouhlá.Vždy cca 3 dny před ms jsem nafouklá a bolí mě břicho ted nic 🙂 Tak uvidíme.Zkusím pak test a budu pak informovat.Nemám ho doma :( Je v Rakouska a já v čr :( Takže řešíme i to bydlení 🙂 Jen jsem zvědavá jak to bude,musím se jít zeptat jestli budu potřebovat souhlas otce k odstěhování do ciziny,nemá s tím nějaká maminka zkušenost?Děti v péči mám já,ale i tak někde jsem četla že je potřeba mít souhlas otce jinak se to pak řeší přes soud.Jestli nějaká maminka s tím má zkušenost prosím o napsání do zprávy děkuji.
@nickname_ev aplikaci mam take a je fajn vedet kdy jsou plodne dny. Ale nechavame tomu volny prubeh.
@kacenka0705 Ja slabou carecku vidim! 👏 Zopakovala bych ho - byt tebou - v utery. A kolik dni mas zpozdeni? Jake mivas cykly? Potichoucku gratuluji...😉
@anickaaa28 Ja myslela, jako ze jste se tak pekne tulili, kdyz byl doma, ze to muselo vyjit! Tak to vypada vazne nadejne (ze nemas typické priznaky pred M)!! 😉
Bohuzel ja vubec zadne zkusenosti takove nemam, ani nikdo z mych znamych, to ti neporadim.
@tuliii cca 10 dnu mivam cychlus 30-35dnu.... jinak priznaky nepozoruji moc... jen prred tydnem jsem mela hodne citlive a bolestive bradavky... a ted me casto paly zaha
@kacenka0705 Tak ona ovu mohla byt i trosku později. A nekomu se ukazuji dve carky pozdeji... Myslím, ze to u tebe klaplo (kamaradku taky takhle zacala palit zaha a byla v tom 🙂)
@tuliii Dle výpočtú bych to měla dostat zítra ale břicho nebolí...Dnes jsem jela ke své mamce autobusem...No udělalo se mi tak zle že další zastávky jsem šla pěšky...Strašné dusno tam bylo.Prsa tak oteklé že ani jednu podprsenku neobleču.Tak jen ted čekat.

@janajens Ahoj, videla jsem v jine diskusi peknou slabou carecku, tak snad ti zesili!! Pry se množství hcg zdvojnasobuje obden, takze teoreticky by se ti silnejsi mohla ukazat az zitra. Neves tedy hlavu, jestli dnes hned nezesili...