Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
No jinak já jsem dnes byla na kontrole, údajně je všechno v pořádku, tak nevím, kde je chyba. Asi v hlavě....
Údajně spozdeni cyklu ovlivňují nervy. Je pravda že poslední dobou jsem jak nevyzpytatelna sopka co se třeba dívá na kriminálku Miami a z ničeho nic brečí.....
Tak holky,dnes mela prijit MS a zatim nic, vcerejsi pocity a bolesti pretrvavaji,tak snad to neni jen zpozdeni a MS neprijde 🙏
Ahoj ženy, vím, že sem v poslední době nechodím, ale dneska večer mi držte pěsti! Mám ovulaci, poslední před ukončením rodičáku. Jinak se budeme snažit až tak nejdřív za rok. Dneska je dusno, manžel je naštvanej, že jsem po chudáčkovi chtěla, aby si ohřál lečo a k němu si ještě udělal míchaný vajíčka. Místo toho jsem jela odvést syna k mojí mamce, abych si užila první a poslední volno na 2 dny za celý 3 roky.
P.S. volno vypadalo tak, že jsem celou dobu fotila věci po synovi, aby se tady trošku uvolnilo místo.
Tak a seru na to! K tomu, aby bylo dítě jsou zapotřebí dva! A já tohle prostě nemám zapotřebí! Vysvětlovat někomu, že jaksi ovulace nepočká, až bude víkend nebo míň práce nebo až bude mít lepší náladu. Minimálně rok a půl se ho pokaždý ptám: opravdu chceš druhý dítě, protože pokaždý s tím má problém. Nakonec jsme se štěkli tak, že v obýváku je rozstříkaný talíř a oběd všude po zemi. Prostě syn má smůlu. Sourozenec se konat nebude.
Všem vám tu držím pěsti, aby vám ty vaše vysněný miminka vyšli.
Mějte se tu
@katty77 jenže já mám strašně dlouhý a nepravidelný cyklus. Konečně začínám poznávat kdy se ta ovulace cca blíží a tak si dělám testy a fakt to vychází, že do 14 dnů příjde mrcha. No nic prostě, za takový hádky mi druhý dítě nestojí, když manžel s tím má takový problém. Pokud chce druhý dítě, tak ať si to začne sledovat sám. Já už se angažovat nehodlám. Jemu musí docvaknout, jak úžasnej a skvělej starší brácha, by byl náš syn, kterej je na to připravenej už od roka a půl. To tady začal obíhat sestřenku, dávat jí dudák, hračky i by ji krmil kdybych mu to dovolila. No prostě na tohle fakt nemám.
Jo spíš kolem ženský by se mělo kolem ovulace chodit po špičkách...kvůli hormonům
No plodný dny už řešit nebudu, v pondělí nastupuju do práce! Sice jen na zkoušku, ale tak co. Mám ještě 2 měsíce si případně sehnat něco jinýho
u nás s tím mám problém spíš já, po roce jsem se do toho už nutila a spíš si to znechutila.. snažím se na to už nemyslet kdy co jak atd...
@michaelamojdlova neni ti trapne, kdyz sem tohle davas?
@michaelamojdlova Ano, nepaslY (shoda podmetu s prisudkem). Presto se te ptam, zda ti neni blbe, tady takhle spamovat... ja bych rekla, ze je to krajne nevhodne.
Zdravím všechny. Jsem tu opět po delší době a ráda bych se zeptala na Váš názor: s manželem už se delší dobu snažíme o mimi, ale zatím jsme tomu nechávali volný průběh. Minulý měsíc to vypadalo nadějně, ale bohužel se jen skoro o týden zpozdila MS, kterou jsem měla od 27.8. Můžu mít i přes zpoždění MS pravidelnou OVU (14 DC cca), když mám jinak MS pravidelně?
Ahojky holky...chci se zeptat hlavně těch kdo už tehulky jsou nebo byli 🙂 ...Jak jste těhotenství poznali ? Kromě toho že vám MS nepřišla..Chtěla jsem se zeptat hlavně jestli vám bylo také blbě a od kdy vám to začlo..My se s přítelem snažíme už 4 měsíce o miminko a zatím nic..ale tenhle měsíc jsem to docela dost hlídala (ovulační dny) a dali jsme si docela dost záležet...teď ..20.9 by mi měla přijít menstruace ...jsem nedockava..tak se chci zeptat jestli hned na začátku vám bylo špatně a celkově nějaké příznaky .. děkuji mockrát 🙂 přeji hezký zbytek večera 🙂)
@natyna003 ahojky, u prvniho mi nic nebylo cele tehotenstvi, kdybych nemela zpozdeni, vubec by mi necvaklo, ze jsem v tom. Kolem terminu ms me akorat bolel podbrisek. Ted u druheho mam od sesteho tydne silne nevolnosti a vadi mi spousta vuni, ale do te doby taky nic. Mozna zas jen ten podbrisek v dobe ocekavane ms.
Ahoj holky. Já jsem týden po revizi. Jako fakt nevím, jak vydržím tu šílenou dobu, než se zase budeme moc pokusit o mimi :-/ Už teď nad tím pořád přemýšlím a přijde mi to neskutečně dlouhý 😒 Takže já vlastně ještě "čekám na čekání" 😀 Není tu na tom někdo podobně?
Ahojky holky...tak jsem to dnes bohužel zase dostala ..Už jsem se těšila že to nebudu mít..včera jsem necítila žádný bolesti ani dnes ráno což je divný ,vždy když jsem to měla dostat tak jsem cítila už dva dny do předu bolesti....Tak se hold budeme snažit dál..:( přijde mi to nekonečné...Příští tyden si Zajdu na kontrolu na gyndu abych měla jistotu že je semnou vše v pohodě 🙂) Ještě jsem se vás chtěla zeptat,četla jsem na netu že některy ženský co vysadí Antikoncepci tak nemají ovulaci třeba půl roku...Já když mám ovulaci tak to cítím,bolí mě v podbřišku každý měsíc je to jiná strana buď levá nebo pravá...Vždy když mám tyhle bolesti tak si udělám ovu test..🙂 a vždy mám silné dvě čárky...Akorát nevím že kdybych tu ovulaci neměla jestli bych měla ty čárky nebo nějaké bolesti..fakt se v tomhle nevyznám ..četla jsem že ženská když má to anoovulacni období že to ani necítí...tak nevím...A hlavně když si udělám ovu test a mám silné čárky znamená to že v ten den mám ovulaci nebo že přijde za pár dní ?? ...Díky moc holky 🙂
Ahoj holky potrebovala bych radu. Mam 4 dny po ms a uz 3 dny mam takove divne tlaky v pobrisku jako bych to mela dostat. Sem tam i zaboli. Je pravda ze ms jsem mela slabsi a trvala jen 3 dny a pak den jen spineni
Nema nekdo podobne zkusenoosti o co by se mohlo jednat? Miminko s pritelem planujeme. Nemohlo by to byt? Tt zatim negativni. Dekuji moc za odpovedi 🙂
@kacenka0705 Já měla něco podobného při druhé ms po "porodopotratu". jak pracovala děloha tak to tahalo a občas i píchalo. Tak teoreticky něco se tam dít může...

@krisatko ja prave ale temer nikdy PMS nemela, MS vetsinou bez vyraznejsich bolesti, jen jednou za par mesicu jsem mela bolesti silnejsi o neco ale jinak nic, takze to nemam s cim porovnat. A prave proto jsem ted tady a rada bych znala vase nazory 🙂