Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska Ahoj 😊 Já jsem 10dc, teď jsem měla cyklus 38 dní 🙄 Jako vždycky jsem měla delší cykly, ale takhle dlouhý si teda nepamatuju 🤔 Tak snad se to dá nějak do kupy a něco se povede 🙂 Byla jsem na kontrole po revizi a dr. říkala, že to vypadá dobře, že vůbec nejde poznat, že nějaký zákrok proběhl.. ale on to vlastně nebyl přímo zákrok, dali mi tabletky, nemusela jsem pod narkozou.
@saja13 bohuzel, tohle je negativni test. Pokud menstruace nedorazi do ctrnacti dnu, objednej se na gyndu.
@sudylichozrout taky sem testovala teď odpol tak uvidíme do pátku snad budu vědět víc
@kacenka0705 vidím 😉, dneska jsi už testovala?
@amona nene budu zitra rano 🙂
@kacenka0705 tak držím pěsti ať krásně sílí
@amona dekuju moc jsi hodna. Je to test pepino ale prijde mi ze ta druha slaba carka je hodne blizko k te kontrolni. Tak se bojim aby to nebyla chyba testu
@kacenka0705 vidím krásně, snad bude silit 😊🍀 Já dneska 5 dpo a furt mi tak divně bublá v brise a podbrisku. MS má přijít za 7 dní, většinou mě už bolej alespoň prsa a teď nic, nechápu 🤔 Tak sem zvědavá jak to dopadne, pro jistotu tu mám Gynex na další měsíc 😀
@dasenka12018 drzim palecky aby ti to vyšlo. Gynex jsem take chtěla brát ale nakonec beru mimistar forte tak uvidime jestli bude silit zitra rano udelam dalsi test
@kacenka0705 děkuji moc 😊 uvidíme, snad to brzy vyjde. Dej pak vědět, snad test bude silit 😊🍀
@dasenka12018 urcite dam dekuju 😊
Ahoj holky..vracím se k vám s fotkami testů..co si o tom myslíte ? Mám strach u prvního syna jsem měla 10 dní po ovu. Testy už s duchem a po vynechání MS už dálnice..u mimoděložního jsem měla téměř dálnice jich týden po ovulaci (to asi bylo právě tím tím že se zahnízdilo brzo a tam kde nemělo)..teď po 3mesicich jsem nedostala mS a 6 dní po vynechání je dne fotka je že včera večer Dr. Max 10 a dnes ráno Benu lékárna 25..bojím se aby se neopakoval ten šílený zážitek..myslíte že mám mazat k Dr?

@upuska ale jo, jde to... Prdiky, škytavka...😁