icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

misula29
6. dub 2016

@byra 1 dc se počítá až od prvního dne opravdového krvácení. Nemůžeš mít cystu?

maggie_
6. dub 2016

@byra _ prej Zeman :D :D na lokomotivě :D :D já se počůrám... Bolí mě břicho a slzy mi kapou na displej, tak to jsi mě zabila... Auu ;D ;D

@jajinka147_ Já tu @byru zabiju, nemůžu psát ani vážně ;D jak se má naše mamina?... Jinak v pátek napíšu, jak jsem dopadla, už mi snad něco dá, nebo ho uškrtim..

drabkova_zuza
6. dub 2016

@byra tak to bych si být tebou asi zašla k doktorovi, jen tak pro jistotu.. já s cystami měla problém půl roku a není dobré si s některými zahrávat.. ale třeba to u tebe žádná cysta nebude a máš jen poblázněné hormony..😉

maggie_
6. dub 2016

@pindruse16_ ale houby cysty ;) jsi zdravá mladá holka...a teď když už tě i doktor ujistil, tak to půjde jedna báseň, uvidíš 🙂

pindruse16
6. dub 2016

@maggie_ jojo, cystu nemám, doktor mě uklidnil... 😉

pindruse16
6. dub 2016

@byra teeda, tak to není pěkný už... :( zajdi si k doktoru, ten ti to poví a třeba tě uklidní (doufám a budu držet palce), že je vše ok...

byra
6. dub 2016

Počkam do konce týdne a uvidím ☹ podezřelé mě bolí břicho

kajunka01
Odpověď byla odstraněná
koblicha
6. dub 2016

Ahoj hollky, jsem tu nováček a v termínech jako DPO úplně😃 proto se musím zeptat. Co znamenáDPO?😉.

pindruse16
6. dub 2016

@koblicha Ahoj a vítej... DPO je počet dní po ovulaci... 😉 někdo ovulaci pozná, někdo ne... já třeba ne a ovulační testy zatím nedělám 😀 😎

koblicha
6. dub 2016

@pindruse16 ja jsem tele. :D taky me to mohlo napadnout. ;P my se s manzelem snazime uz od lonskyho ledna a furt nic. V prosinci mi bylo zjisteno,ze mi nefunguje jeden vajecnik a ted testujeme jestli vubec funguje ten druhej. Takze merim BT a delam ovu testy,ale ty mi jeste nikdy nevysly. :(

pindruse16
6. dub 2016

@koblicha ale nejsi ;) já jsem si to kdysi taky googlila :D teda už přes rok, to je taky doba ☹ a ovulaci zjišťujete jen doma nebo i doktor?

barbarosi94
6. dub 2016

Holky, jdu se zapojit do diskuze, mam 7 dni zpozdeni menstruace.. O miminko se snazime, sex byl behem ovulace ... Test neg. Jen bolest podbrisku, malatnost a bolest v oblasti beder 😞 muj gyn. Je v ordinaci v pondeli , ale co si o tom myslite ?

koblicha
6. dub 2016

Zatím právě jenom doma. 😒 Od prosince mám půl roku na snažení, měření, zkoušení. Začala jsem i užívat INOFOLIC na podporu a manžel FOLANDROL, ale zatím nic. Ale od ledna mi přijde že se bolesti při menzes zhoršili a furt se hlídám, když mě zabolí břicho nebo když mám výtok. Teď mám termín na MS příští týden 14.4. a od neděle mám průhledný výtok a od pondělka mě bolí břicho. Testy oba jak OVU tak TT jsou negativní a já už jsem z toho všeho paranoidní. ☹ Proto jsem se přihlásila sem abych zjistila jestli nemá někdo podobný zkušenosti a nebo rady. A vy se snažíte jak dlouho?

kajunka01
Odpověď byla odstraněná
pindruse16
6. dub 2016

@koblicha my se "snažíme" od listopadu (záměrně je to v uvozovkách, protože sex je možný pouze o víkendech)... bolestivou MS jsem řešila teď se svým doktorem a ten říkal, že by to měla být známka toho, že konečně ovuluji... tak nám přeji, aby to tak opravdu bylo ;)
jinak výtok nehlídám, ten mám tak nějak lehce během cyklu furt a tak týden před MS zesílí...
břicho tě bolí furt v kuse?
na TT je zatím ještě brzy, když máš termín MS až za týden ;)

koblicha
6. dub 2016

Tak to bych taky měla dát ten rok do uvozovek. 😀 😀 přeci jenom není každý den posvícení. 😀 Bolestivou MS jsem mívala dřív a to byl i hlavní důvod pro antikoncepci, hodně jsem omdlívala a zvracela. Teď po vysazení to bylo zase zpátky, ale jen chvíli. V polovině roku se to srovnalo a dalo se to vydržet. Ale od letošního roku zase trpím jak pes. Právě že břicho mě začalo bolet až v pondělí. Ale nikdy mě nebolelo tak brzo před menzes. Sem tam mě pobolívá, ale to spíš cítím vaječníky, tak si hned dělám ovu test a nikdy nic. Ale teď to bolí nějak jinak, divně. Při MS jsou to spíš křeče, teď mi to přijde jako tupá bolest. Taky jsem se uklidňovala, že si zkusím test třeba dýl pokud nepřijde MS, ale ta mrška přichází přesně a tím jak se snažíme dýl už ani nedoufám že by nepřišla. Nikdy nepřekvapí. 😀 chodí pravidelně jak výplata. Každopádně tobě to moc přeji aby vám snažení vyšlo co nejdříve a mohla ses radovat z uzlíčku. 😉

pindruse16
6. dub 2016

jůůůů holky děkuju moc za srdíčko 🙂 jsem po dnešní józe jako sluníčko a k tomu ještě srdíčko od jedné z vás... <3 děkuju, děkuju, děkuju! 🙂

pindruse16
6. dub 2016

@koblicha mám termín MS příští týden 12.02. beru prášky na srovnání cyklu, tak by měla přijít přesně (kéž by nepřišla)... tak si spolu ten týden počkáme a uvidíme 🙂 ... já jsem byla vždy před každým TT nadšená, že teď už mám prostě všechny příznaky, že TEĎ už tam ty // budou.. a ve chvíli, kdy jsem vybalovala TT to vždycky opadlo a nějak jsem věděla, že za týden MS prostě příjde... a přišla... TT je takovej můj spouštěč pro MS 😀 tak si zpětně říkám, že ty "příznaky", tlaky v podbřišku, nevolnosti atd. byly všechny vyvolaný hlavou.. naštěstí na mě má můj doktor dobrej psychologickej vliv, že se tenhle měsíc už skoro vůbec nehlídám a jsem naprosto bez příznaků čehokoliv 😀 a když mě tlačí v podbřišku tak si vždycky řeknu, že to je tou zeleninou co poslední měsíce víc jím 😅 ... prostě už se to snažím nevztahovat na možné těhotenství... a je mi psychicky lépe 🙂

takže, hlavu vzhůru 🙂 to zvládneme všechny tady a jednou (snad už brzy) se nám začnou kulatit bříška 🙂

koblicha
6. dub 2016

Přesně tak. Ta hlava je teda opravdu blázen. 😝 😀 co ta mi všechno natropila a rozbolela. 😀 Pořád si říkám, že až to má přijít, tak to přijde a já můžu jenom čekat, ale někde v nitru se tomu přemýšlení a hlídání neubráním. Tak ti držím palečky, ať nepřijde a dej mi určitě vědět. 😉

jajinka147
7. dub 2016

@maggie_ ahoooj 🙂 jsem zvědavá co ti zítra řekne, hned dej vědět.. Držím palce. Já jinak celkem dobrý, včera mě šíleně píchalo zase na levým vaječníku, ale dnes už lepší. Je mi teda od rána kapku šoufl, ale nezvracím 🙂 jinak do kontroly mám ještě 14dní.. nekonečná doba.. Snad bude fazolka v pořádku 🙂

simonsa
7. dub 2016

@drabkova_zuza Ahojky, tak co jak si dopadla s testem ? Už si testovala ? Já jsem po tom úterním testu, co jsme tu všechny zhodnotily jako pozitivní, ale úplně na začátku, udělala test i včera a byl úplně čisty negativní. Tak mi to bylo celkem líto. Snad to teprve přijde, mám pouze jeden den zpoždění . 😒

komive
7. dub 2016

Holky, připojím se, snažím se to brát s rezervou, ale přesto to skoro každou MS obrečím.."snažíme se" (taky dávám uvozovky, neberu to takhle aktivně za jedním účelem 🙂 ) 4 měsíce, teď zase nic, vím, že to je krátká doba, ale stejně to na mě někdy padne..před mužem jsem docela pozitivní a podporující, protože tomu je to líto snad ještě víc než mně, ale někomu se vypovídat musím, protože se na mě od známých valí dotazy typu "Tak co miminko? Nám se zadařilo hned, taky jsme to nehrotili.." 😖 Tak držím palce všem, ať se nám to brzo podaří! 🙂

koblicha
7. dub 2016

@komive Jako kdybys mi mluvila z duše. 😵 Otázky od známých a rodiny jsou nejotravnější. Tak co mimi, snažíte se? A to Vám nejde, to je divný. Měla bys tohle a tohle a tohle nedělej a pořád dokola. Všichni mají nejvíc rad a zkušeností, že se to všem povedlo hned. 😠 Přeji jim to, ale já se spíše potřebuji vypovídat a s někým probrat, že nejsem sama blázen. 😝 Pomatenec, který se každou chvíli hlídá a při prvním náznaku čehokoliv hned pomýšlí na //. 😀

byra
7. dub 2016

Holky dneska se mi zdálo, že mě chtěli okrást cikáni - předstírali tanec a míchali se mezi ostatní lidi a pak se nakvartýrovali k mamce do bytu, která byla nadšená, sháněla jim jídlo, prohrabávala skříně aby jim dala oblečení... 😀 nevím kde beru takové sny.
jinak mě dnes opět bolí břicho jako při MS, ale ono ne a ne (podle minulého měsíce bych dnes měla mít 2.den zpoždění).

drabkova_zuza
7. dub 2016

@simonsa ahojky, mě včera test vyšel taky negativně, ale ještě stále doufám, protože MS by měla přijít až sobota/neděle.. ty zatím taky nedělej žádné závěry, ta hladina hcg ze začátku dost kolísá..😉 nech to třeba až na víkend..🙂 já to nechám na pondělí, jestli mrcha nedorazí..🙂 včera jsem zjistila že mi za dva týdny narostly prsa o 2 cm (obvod hrudníku), jsem zvyklá že se mi jen zmenšují 😀

byra
7. dub 2016

Tak už přišla, je to červené, špinění nikde 😎 ale taková bolest, že ani Nalgesin nezabírá, ale JE TO ONA l 😠 ☹ musela jsem si vzít druhý.
Je tu někdo 1DC nebo aspoň tak nějak?
Kontryhel i drmek už jsem dnes vypila. Přemýšlím nad Nosifolem nebo Inofolicem - má někdo zkušenost? Nebo jsou to jen vyhozené peníze?

pindruse16
7. dub 2016

@byra juch tak uff, uddychla sis nebo stejne pujdes k doktoru? Kdyz pises o tom Nalgesinu, to je neco silnejsiho na bolest?

@koblicha @komive holky taky me stvou dotazy znamych, jestli uz se nam to podarilo (loni v zari jsme byli s pritelem na jedne oslave a prisel znamej se slovy: Caaau, ja jsem myslel, ze letos uz prijedete s kocarkem... no tak to me rozsekal a musela jsem tam odsud na nejakou dobu utect 😠 ).. jinak treba rodice jsou v poho, ty se neptaj, ale muj bracha, ten pokazdy, kdyz me vidi tak se pta: tak co, uz budu strejda? jakto ze jeste ne?.. no... zkratka je to vsude stejny

simonsa
7. dub 2016

@pindruse16 Hele z toho si nic nedělej, to má asi každá stejně. Já jen řeknu, že je mi dnes špatně a celá rodina se na mě kouká jestli už jsem v tom. Manželovi rodiče pravidelně každou neděli (nejsou v ČR) volají, jestli už máme pro ně nějakou fájn zprávu o novém přípustku, tak jsem se minule naštvala a řekla jsem jim že jo, že jsme si koupili nové auto a víc se tím neznepokojuji. Už jsem si na to za víc jak rok zvykla. Už jsem měla od kolegů dva roky po sobě vánoční přání ve stylu ,,Přejeme ji krásné Vánoce a Ježíška do bříška´´ a možná si to letos vyslechnu znova. Hlavně nějak to doma ustát, myslím, že mužský to nemají rádi, když každý měsíc doufáme a potom jsme na nervy, že zase nic. Já jsem se s manželem dohodla, že tomu dáme ještě rok a když nic, kašleme na to. To už bude mít náš jedináček 5 let. Jednu dobu jsem se na to tak upnula a byla dost smutná každý měsíc a teď zkouším a doufám, ale už to sama v sobě až tak neřeším a užívám si prcka, kterého už mám. Tento měsíc jsem myslela, že to vyjde, jeden pozitivní test byl, druhý negativní a když jsem se přistihla u toho jak na testu hledám čárku, která tam evidentně nebude nebo aspoň tam zatím není, řekla jsem dost, zase budu zbytečně zklamaná. Pokud to pořád nedostanu , udělám test za týden a max budu ráda, že to vyšlo 😉

simonsa
7. dub 2016

@drabkova_zuza Tak já na to o víkendu kašlu a když to nedostanu přes víkend tak testneme společně příští týden 🙂 Zatím se ale necítím, že by MS měla přijít, naopak je mi dnes celkem fájn i nálada ok. Prsa nemluvím, taky se mi zvětšily, ale už mě aspoň včera přestaly tak moc bolet. 😀

Strana