Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@simonsa dobře 🙂 testnem spolu příští týden..🙂 já určitě v pondělí, protože mám narozeniny tak si říkám že by to byl super krásný dárek..🙂 pro všechny..
všem se zadaří a budeme šťastné, uvidíte 😉
holky a ten nosifol nebo inofolic berete některá?
@pindruse16 souhlas. jednou jim vytřeme zrak. 😉
@jajinka147_ je mi jasné, že se to teď táhne, než půjdeš na kontrolu no :/ já pořád žádná změna, tak jsem zvědavá na reakci gynekologa....Každopádně se bojím jednoho - zastavovací injekce....to bude zase binec v celém těle :( ....no každopádně uvidím, už se těším, že budu zase něco vědět, možná ho rovnou požádám o to vyšetření a bude 🙂 ....ale napíšu zítra blíž, jak to dopadlo
Holky pomohl vám Kontryhel? Piju první měsíc. Dnes ovu a jsem 19DC. Tak uvidime jestli pomůže i při snažení. A listovku ale tu dlouhodobě. Jsem trombofilik a tu musím tak i tak protože se mi netvoří. Máte někdo zkušenost s tehu, trombo a neúspěšném snažení?
Ahoj holky jsem cca 7 dpo... Budu testovat asi v pondeli.. Nekdo se mnou?
@luciasek1987 jdu do toho s tebou,pockam take do pondelka a uvidime
@zlatickon a kolik jsi dpo?
to presne nevim merim bazalku ale meli jsme dve oslavi narozenin a mam v grafu 3zvysene teploty tak jsem z toho nejak zmatena ale vcera jsem to mela dostat tak kdyz se menza pres vikend neukaze tak v pondeli to prubnu jinak jsem 29dc
@maggie_ ahojky, myslím na tebe jak dneska dopadneš.. Doufám, že ti řekne něco pozitivního.. dej pak hned vědět jak jsi dopadla.. 🙂 držím palce
@luciasek1987 ahoj ja taky plánuji testovat v pondělí 😉 dnes jsem 12 DPO..
Ahoj holky, tak jsem dobrala Orgametril 2x1 14dní. Menstruace se dostavila, jak měla do 3dnů a už mám po. Chci se zeptat, myslíte, že teď by se už mohla dostavit ovulace a je šance na otěhotnění ? podle kalendáře, bych měla mít ovulaci příští týden, ale to není jisté. Zkusím i ovulační test......jen mě zajímá, jestli má někdo podobnou zkušenost a podařilo se otěhotnět. Hezký den 🙂
Ahojky, můžu se přidat? Máme už jednoho prcka a teď bychom rádi druhé. Nicméně první bylo přes HA (poctivě branou) a teď sem si říkala, že to určitě půjde, ale začínám mít strach 😔 vždy jsem měla pravidelné cykly, ale poslední půl rok to mám různé. Teď poslední měsíce 28,27,26 a dnes přišla po 24 dnech 😔 chytla sem paniku, co s tím, ovulační testy mi nic minulý měsíc neukázaly, krom tedy 10DC kdy sem začala, což tedy asi ovu proběhla...no já nevím. Každopádně to zkusíme a můžeme společně testovat 😀
@byra Bereme to od prosince 2015. Účinky, nevím jestli je to tím. Ale víc mě bolí břicho při MS. Mimo MS taky, tak si dělám testy, jestli je to OVU, ale ty mi moc nevychází. Zjistili mi, že mám nefunkční jeden vaječník a teď se snažíme a zjišťujeme, jestli vůbec ovuluje druhý. tak že je to zatím jen jako opatření. Nedokážu říct, jestli je to těma vitamínama, ale nervozní a protivná jsem víc. 🙂
Ahoj, už se vám někdy zpozdila menstruace kvůli chřipce?

@pindruse16 asi to nechám zatím tak, MS došla v termínu -29DC- minulý měsíc 28. Možná je to tím, že jsem byla nachlazená (rýma+kašel), do toho alergie, v práci lítačka\semináře\porady\, A TAKY BYLA POPRVÉ OVU - kdoví, zda ty MS předtím nebyly anovulační a teprve teď to bude jak má být. teď začínám třetí měsíc kontryhel a druhý drmek (příteli dokoupím kotvičník a selzink).
Nalgesin jsem vyhrábla včera z lékárničky, přítel to měl na bolest zubů, ale na příbalovém letáku je, že je i na MS bolesti - musela jsem si vzít dva po hodině, teď už je mi dobře, jindy si dám ibalgin nebo algifen, ale ten až v nouzi nejvyšší. Naštěstí mívám bolesti jen první den, pak je to ok.