icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

bonynka1981
12. dub 2016

@sedlakovasary já to nikdy tmavší nebyla, tak nemůžu poradit ☹
ale určitě bych se na to dnes vrhla 🙂

xivet
12. dub 2016

@sedlakovasary Mně už to příjde dost tmavé, určitě bych to dnes pojistila a pak ještě pozítří (jakože doporučovaný obden 🙂 )

sedlakovasary
12. dub 2016

@xivet
@bonynka1981 holky moc děkuji..dám na Vaše rady 😉

pindruse16
12. dub 2016

Tak já mám dneska holky 1DC 🙂 Od listopadu první cyklus, kdy jsem nemusela testovat a řešit, proč se mi to zpozdilo... přišlo to díky těm práškům na den přesně... ale bolí to jako čert - neúměrně tomu, jak je to slabý 🙄 ... dneska jsem v práci celej den se zaťatejma zubama a nemůžu se dočkat postele... tak Ježíšek to nebude, jedeme dál... 🙂 tak holt ten čáp, co minulej tejden lítal nad mojí čtvrtí, udělal radost někomu jinýmu 🙂 hlavu vzhůru a úsměv na rtech, vždyť je venku tak krásně 🙂

komive
12. dub 2016

@byra Aha, díky za osvětlení 🙂

komive
12. dub 2016

@pindruse16 Já to tentokrát obulela, že to nebude "ještě letos" 😀 tak co třeba.. 1. narozené dítko roku 2017 😀 ?

pindruse16
12. dub 2016

@komive ja jsem vyklidněná... ne že bych mimi už nechtěla, ale bylo by mi ho asi líto, kdyby bylo narozené kolem Vánoc... navíc jsem si řekla, ze táta je ročník 67 a přítel a můj brácha jsou 87, tak když nám to vyjde až na rok 2017 tak to bude taky hezký... další sedmička v mým životě 🙂

koblicha
12. dub 2016

@pindruse16 to je krásný, jak si to napsala. 🙂 určitě tam na tebe čeká nějaká krásná dušička, která není na řadě. Jinak já mám narozky v lednu a je to fajn. 😉

hanulka90
13. dub 2016

Ja jsem dnes 10DPO a na testu snehobilo. Posledni ms byla 22.3 takze bych to mela dostat az za 4 dny. Vim ze se nema tak brzo testovat ale po 3 potratech chci byt od zacatku od dohledem u dr. Jsem uz nervozni jestli se ta druha čárka objevi. To cekani na2 je nekonecne

drabkova_zuza
13. dub 2016

Ahoj holky, tak já jsem dnes 2DC.. zašla jsem rovnou i doktorovi a ten mi naplánoval termín laparo.. snad to alespoň pomůže 🙂 hodně štěstí a sil všem 😉

novotna_misa
13. dub 2016

Ahoj holky, já jsem 17 DC a ovu podle BT asi zatím nikde. zde je můj graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mnovotna/gra... měřím teprve druhý cyklus, tak jsem zvědavá, jestli se to konečně tento cyklus podaří. 🙂

marla86
13. dub 2016

@novotna_misa ahoj, nebypada to ;) taky merim teprve druhy cyklus, ale ja je mam hodne dlouhy, minule ovu az 30dc, ale hlavne ze je 🙂

hanulka90
14. dub 2016

Ahoj holky prosim poradte mi. Mivam cyklus 26-28 dni. Dnes jsem 11DPO a test mam negativní. Včera jsem rozeprala test clear blue digital a byl tam duch. Dnes jsem si delala mamatest a negativni. Jsme z toho zoufala. Myslite ze je ještě nadeje na //? Ms ma prijit za 3 dny. Teplota pred ovu 36.4 nyni ji mam 37.5 kazdym dnem se zvyšuje. Dekuju za odpovedi

bonynka1981
14. dub 2016

@hanulka90 naděje určitě ještě je, chce to vydržet. Dokud MS nepřijde tak je něděje vždycky!!!

bonynka1981
14. dub 2016

@hanulka90 a příčina těch potratů byla odhalena? já mám za sebou 4.

hanulka90
14. dub 2016

Nebyla. Dr rekl ze je to normalni a ze to mam nechat v klidu. Považuje to za nedulezite jakekoliv vysetreni. Neprenesu ho pres 3 mesic

bonynka1981
14. dub 2016

@hanulka90 nechci tě strašit Haňulko, ale prošla jsem si tím samým, že mi řekli, že je to normální, bohužel nakonec příčina je imunulogická a bez léčby bych dítě nedonosila ani na dvacátý pokus. Samozřejmě to nemusí být tvůj případ. Jen ti říkám svoji zkušenost. Doufám, že to tentokrát klapne.

maggie_
14. dub 2016

@hanulka90_ Ahoj Hani. Pokud tvůj gynekolog považuje za nedůležité jakékoliv vyšetření, možná bych uvažovala o změně lékaře, teda né možná ale určitě 🙂 ....Požádej o Utrogestan, to je lék na udržení těhotenství, ale to už ti měl nabídnout dávno, trošku si tam dupni a budeš mít klid 🙂 ...Hlavně se nestresuj a zkus třeba v první den vynechané MS ještě test 🙂

hanulka90
14. dub 2016

Dekuju moc za rady. Ja dr zmenila u 2 potratu a nova dr se chova stejne.. rest tobude az tak na po 10 protoze po 3 je zo normalni a nazdar bazar. Chtela jsem po ni kompletni vysetreni a prej to stejne neproplaci pojistovna a ze me nikam neposle.je mi 26 asemprej mlada. Na Dítě mam času dost. A ta imunologie je co presne.? Muzu si o ni nekde zazadat na vlastni pest?

zlatickon
14. dub 2016

@hanulka90 jak muze byt na digitalu duch???

hanulka90
15. dub 2016

@zlatickon kdyz z nej vykochas ty papirky

bonynka1981
15. dub 2016

@hanulka90 můj gynekolog byl taky pořád v klidu, já pak přítele poslala na spermiogram a když tomu doktorovi řekl, že jsem 3x potratila okamžitě si mě zavolal a dal nám žádanku do Prahy do Podolí na Imunulogii k Mudr. Madarovi, když si ho vygooglíš najdeš od něj spoustu info. Podolí spíš řeší potraty časné, v Plzni u MUDr. Ulčové-Gallové se řeší potraty pozdní. Ale myslím, že by ti to vyšetření udělali i v Podolí. Ale bez doporučenky to nejde. Spočívá to jen v odběru speramtu a tvojí krve, výsledky jsou za 5 týdnů.
http://www.neplodnost.org/imunologicke-priciny-...
http://www.ulcovagallova.cz/
já třeba vytvářím protilátky proti spermiím, otěhotním, ale tělo vajíčko stejně vypudí protože je z půlky tvořeno mužskými buňkami.

hanulka90
15. dub 2016

@bonynka1981 moc dekuji. Pokusim se ukecat dr aby mi dala zadanku. A na spermiogram taky potrebujem zadanku ? Omlouvam se ze se takhle blbe ptam ale nikdy mi zadne vysetreni nedelali. V podoli v nemocnici? Tam jsem byla na revizi ve 12 tydnu.nechci to vsechno nechat na poslesni chvilu. Zajimave je ze vsechny 3 tehotenstvi byly na prvni pokus hned prvni mesic a to to pritel zkusil jen 2x za ten mesic. Takze ten ma asi spermie dobre

bonynka1981
15. dub 2016

@hanulka90 Spermiogram dělají v tom podolí, takže teď asi chodit nemusíte.

bonynka1981
15. dub 2016

@hanulka90 když dostaneš žádanku na imunulogické vyšetření tak to zahranuje kompletní vyšetření - tvoji krev a přítelovo sperma.

byra
18. dub 2016

Holky chodí sem vůbec někdo? Já jsem dnes 12 DC, co víkend? My jsme byli na pampelišky(budu dělat med) a v neděli jsem byla za kamarádkou v Brně - běžela půlmaraton

komive
18. dub 2016

@byra Jo, občas sem nakouknu 🙂 my měli spíš odpočívací víkend, byli jsme si zaplavat..dneska mám sedánek se známýma, tak musím ještě udělat něco dobrého s sebou 🙂 a DC moc neřeším, ale tím, že jsme stejně, tak jsi můj indikátor, kolikátý DC jsem 😀

nadla
18. dub 2016

@byra ahoj, já jsem 16DC, jeste dnes mam plodny den, "podle kalkulacky" jako bricho me bolelo dost, ovu test vysel pozitivni, sice testovaci carka nebyla uplne tak silna, jako testovaci, ale byla tam. Tak ja doufam, ze se te to uz ted povede. 🙂

byra
18. dub 2016

@nadla a co hlen? u mě teda sucho 😀 ovu testy zatím negativní, testuju od 6DC, v sovotu 10 DC už to vypadalo, že by čárka mohla zesílit, ale dnešní test 12 DC téměř bílý - je to divný

jajinka147
18. dub 2016

@byra jaké máš ovu testy?? myslím značku..

Strana