Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@byra tak ten mi zrovna ukazoval ovu pěkně.. i když se ten měsíc nezadařilo.. další měsíc jsem zkusila tady na doporučení Dr. Maxe a měla negativní po celý měsíc.. a zadařilo se.. takže těm ovu testům moc nevěřím.. když jsem ho měla první měsíc pozivitní, tak to člověk jen myslel na to, že hned na to musí vlítnout.. 🙂
Tak buď je ještě čas - jsem 12 DC, minulý cyklus přišla až 16 DC anebo je to tentokrát anovulační ☹
@jajinka147 no já právě měla předminulý měsíc maxe a vše negativní, minulý měsíc prenatal a pozitivní, ale nic z toho. Tak jsem nakupila prenatal do zásoby a teď testuju od 6DC a zatím nic tak uvidíme
@byra tak třeba je opravdu jen brzo.. držím palce 🙂
@jajinka147 teď po obědě už je výraznější, asi jsem předtím moc pila 😉
já jsem 3DC, mrcha v neděli dorazila, takže zase znovu no 🙂
kde jste holky všechny? 🙂
Po delší době hlásím bezradnost 😔 ovu testy nic, ze slin to v pondělí vypadalo, že ovu je, dva dny mě bolelo břicho a teplota pořád ale dole 😔 tak já fakt nevím...sem 12DC
@byra ten mi prišel pořád stejný. Dnes jsem 18DC .. dosat bych to měla za cca 11-12 dnů. Tak mi nezbývá nic jiného než čekat. Nebo ovu vůbec nebyla, nevim, po tom orgametrilu, co jsem brala, menstruace přišla, ale spíš to bylo takový špinění, než krev. Snažím se na to moc nemyslet. A ty máš ty ovu testy hezký. Držím palce 😉
Holky neblbne vám koník? Mě to pořád vypadává, píše stránka nenalezena ☹
mám pořád žravou, dřív jsem nemohla čokoládu ani cítit, ale poslední týden musím mít denně aspoň 1 tatranku - BOŽE - s takovou budu za chvíli jako sud 😢 že by PMS uprostřed cyklu? 😀
Holky doporučíte nějakou sestavu na cvičení třeba podle YT? Musím se nějak odreagovat a ne denně sjíždět koníka 😀 a nemyslet na nic jiného než na otěhotnění.
Předloni jsem jel Jill a 30 days, ale pak jsem onemocněla a šlo to do háje. Navíc jsem mě u toho šíleně bolelo koleno. Když bude hezky tak chci běhat/chodit přítel bude mít radost, sám je dost akční typ.
No jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží 😀 přidá se někdo? Chci začít dnes
Jo a ještě dotaz - v čem je dost listovky?
Tak včera jsem nezačala 😀 😀 😀
Ahoj holky potřebují řadu, jsem tu nová . mám spozdeni 4 dny. DC mám většinou v rozmezí 28-30 dnes jsem si ráno dělala test a byla tam slabá čárka. Šla jsem na krev a má hodnota hcg je 13. Nevím co si o tom mám myslet. Máte stim někdo zkušenost?
ahoj holky... tenhle cyklus jsem totálně bez testů (ovulačních, těhotenské samozřejmě mám :D) a podpůrných prostředků :D protože mě to už fakt neba... 🙂
@luciasek1987 taky jsem se na to už vyprdla, akorát mě to stresuje 😀 slabou čárku na ovu testu, jsem měla furt, tak na to prdim, snad se ale zadaří 🙂 i vám
@nadla já právě mám krásné ovulační // každý měsíc... o to hůř, že se ještě nezadařilo... :D i když.. HA neberu od listopadu a měli jsme možnost "snažení" jen 2x.... přítel je často v zahraničí takže jsme to prošvihli.. ale stejně... akorát mě to stresovalo ve smyslu " ježiši, ovulace... rychle musíme na to skočit"... teď už jsem se smířila s tím, že se o mimi budeme snažit až na podzim... užiju si léto... dám si v horkých letních měsících pořádný drink a bude 😀
mám 9 dnů do menstruace, tak jsem zvědavá 😀 už bych nejradši dělala test, ale musím vydržet
@luciasek1987 přesně... jestli se to má povést, tak se to povede. 🙂
@nadla ještě vydrž... vypni koníka a to dáš :D i když.. já ti tak můžu radit... testuji vždy od 8 DPO.. až tenhle měsíc jsem si řekla a DOST 😀 a prostě počkám na MS a až pak budu testovat... každopádně ti držím všechny palce 🙂
@luciasek1987 taky dřzím palce 🙂 já na koníka chodím jen v práci, doma o tom nemluvíme 😀
@luciasek1987 já to měla trochu složitější 😀 v únoru po menestruaci, jsem si vzala přášky, po 8 dnech jsem je vysadila, jen tak, asi jsem si myslela, že se to hned povede 😀 no blb. Samozřejmě jsem to měla do týdne znovu a bolesti v podbřišku a na levém vaječníku jsem měla cystu. Brala jsem 3 dny antibiotika a 14 dní 2x1 orgametril, po dobrání jsme to do 3 dnů měla dostat, dostala, spíš takový špinění. Tak bůh ví, jestli ta ovulace vůbec proběhla.
@zrzek88 já si ty ovu testy dělala dřív a nic, to jsem měla právě tu cystu, tak ovulace nebyla. A když jsem ho dělala min. týden, tak jako byla vidět, ale slabě. To je jakože negativní, tak na to prdim. Prostě se to povede nebo ne, zatím to zkoušíme krátce, 2 měsíce
Aspoň se tu můžu vykecat 😀

@jajinka147 prenatal