Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@nadla tak tos měla složitější.... ale neboj... ono se zadaří i tak.. já tomu vážně věřím.. a když ne tak tu máme šikovné doktory 🙂
Drze se přidám do diskuze, jestli můžu. 😉 I já netrpělivě čekám na dvě čárky. Už rok... A pořád se nedaří. ☹ Tenhle měsíc jsem začala testovat ovulačními testy... Tak třeba to tentokrát vyjde.
No přesně to jsem psala tady i v jiné diskuzi.. každý měsíc jeden den tlak v podbřišku. ale testy ovulační byli negativní 😒
@luciasek1987 přesně 🙂 nejhorší je to čekání 😀
@supinatka Tak to by zase šance byla, jestli máš tuhle zkušenost už z předchozího těhotenství. Já zase z vlastní zkušenosti považuji těch posledních 7 dní na konci cyklu za natuty neplodné. Ale třeba to máš jinak. Kdyby to tedy byl oplodňující sex, tak bych myslela zkusit test po 14 dnech.
Ahoj děvčátka 🙂 tak jsem se po pár dnech klidu od K vrátila. Chybí mi to tady 😀 ....když to pročítám vidím, že takhle diskuze má jenom jeden úspěch zatím, tak doufám, že nás úspěšných snažilek přibyde 🙂 ...Já stále // nikde, MS nepravidelná a ovulace? - to netuším, ovu testy jsou zajímavý papírky :D člověk nikdy neví........Jinak od 1.5. nasazuji Utrogestan, tak uvidím....Pedminulý pátek jsem byla opět na vyvolávačce, už po třetí a MS úspěšně za mnou, po těch 37 dnech špinění je to úleva (bez slipovky), takže se i trošku ulevilo... co vy moje holky @byra @pindruse16 🙂
Tak ženy, nedalo mi to a zkusila jsem ovu test
36. den cyklu se mi ukázala slabá čárka.
@supinatka tak 10 dní po sexu by možná mohlo něco na testu být. Za zkoušku das max. penize za.jeden test 🙂 my do tebe nevidíme, ale chápu, že tě to znervózňuje když bývá jindy MS pravidelná. Já mám třeba tento měsíc na ovu testech čárky pořád, ale žádná není silnější než kontrolní. Ale třeba jsem testovala v blby čas (dopoledne), vím že by se mělo testovat nejlíp odpolko. Ale osobně.myslím, že je brzo. Neměla jsi tento měsíc třeba stres? Bolí tě něco?
@byra
Ne ne nebolí, akorát mám tak 3 dny tlak v prsou.
Já vím, už jsem se dopoledne omlouvala, že to tu hltím dotazama, ale tohle bylo spíše jen pro zajímavost. Je mi divné, že by mi ovu probíhala takhle pozdě.. Ale samozřejmě se může stát cokoli, že ?
Asi taky na to moc myslím.. Promiňte
Holky koukám na Stmívání, ježíš já bych toho Patinsona sežrala 😀
Holky sem 18 dpo myslite ze uz test ukaze? A je mozne aby mi pritel rekl ci poznal tehu ? Prej ma takove tuseni

Dobrý den, Ahoj holky
Přicházím s menším dotázkem..
Snažíme se čerstvě o miminko, minulý týden tj. 12.4. jsme měli sex a 19.3. jsem to měla dostat, avšak ms se nedostavila. Test si nemá cenu dělat, jelikož by nic neukázal. Měřila jsem si BT a je 37,2-3 ..
Myslíte si, že by se mohlo jednat o případné hodně brzské těhu, či spíš ne.. A kdy testovat. Omlouvám se, že Vás tu hltím takovými to dotazy.