icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

supinatka
22. dub 2016

Dobrý den, Ahoj holky
Přicházím s menším dotázkem..
Snažíme se čerstvě o miminko, minulý týden tj. 12.4. jsme měli sex a 19.3. jsem to měla dostat, avšak ms se nedostavila. Test si nemá cenu dělat, jelikož by nic neukázal. Měřila jsem si BT a je 37,2-3 ..
Myslíte si, že by se mohlo jednat o případné hodně brzské těhu, či spíš ne.. A kdy testovat. Omlouvám se, že Vás tu hltím takovými to dotazy.

luciasek1987
22. dub 2016

@nadla tak tos měla složitější.... ale neboj... ono se zadaří i tak.. já tomu vážně věřím.. a když ne tak tu máme šikovné doktory 🙂

nadla
22. dub 2016

@supinatka v pohodě, od toho to tu je 🙂 zkus ještě s testem vydržet, třeba máš jen zpoždění.. ale držím palce

zrzek88
22. dub 2016

@nadla ja bud mám uplně sněhobílý papírek .. a nebo pak jenom slabé duchy 🙂 my tři měsíce.. zkoušela jsem testy jeden měsíc..a taky už na to kašlu.. možná to bude lepší,akorat se stresuji že se žádná ovulace pak u mě nekoná 😔 ...

supinatka
22. dub 2016

@nadla
Díky, právě, že mám teď cyklus na den přesně 31. dní
A teď šup nic.. Taky mám občas tlak v prsou, ale to už nemusí být k tomu.. Zítra ráno zkusím opět přeměřit BT.. A s testem jsem si myslela, že bych zkusila poprvé testovat až tak příští pátek, sobotu

zak1991
22. dub 2016

Drze se přidám do diskuze, jestli můžu. 😉 I já netrpělivě čekám na dvě čárky. Už rok... A pořád se nedaří. ☹ Tenhle měsíc jsem začala testovat ovulačními testy... Tak třeba to tentokrát vyjde.

supinatka
22. dub 2016

@zak1991
Moc držím palečky, aby se dvě čárky objevily co možná nejdříve.. Chce to hlavu vzhůru a vydržet.

zak1991
22. dub 2016

@supinatka S tím "vydržet" začínám mít maličko problém... rok je přeci jen už docela dlouho... Vím, mnohé vás čekají i déle. Ale mě ten rok přijde až až... Včera Jsem dělala poslední ovulační test, tak cca za deset dní budu zkoušet první těhotenský... Snad to tentokrát vyjde.

nadla
22. dub 2016

@zrzek88 přesně tak i já. Podle "ovu kalkulačky" jsem měla plodné dny min.týden od čt 14. do po 18. ale test jsem dělala jen dva a to byly ty slabé čárky, to mě bolelo i v podbrišku, takový tlak jsem cítila, jak pčed ms. Uvidíme.

zrzek88
22. dub 2016

No přesně to jsem psala tady i v jiné diskuzi.. každý měsíc jeden den tlak v podbřišku. ale testy ovulační byli negativní 😒

nadla
22. dub 2016

@luciasek1987 přesně 🙂 nejhorší je to čekání 😀

nadla
22. dub 2016

@zrzek88 tak to já měla třeba tři dny po sobě, pak den nic a zas .. musíme mít trpělivost (i když to se snadno řekne 😀)

zrzek88
22. dub 2016

@nadla Jojo trpělivost. 😀 😀 😀 . proto jsem si říkala že začnu zkoušet ovulační testy až třeba po půl roce snažení.. a po druhém neúspěšném cyklu už jsem je měla nakoupené 🙂

supinatka
22. dub 2016

@zak1991
Tomu naprosto rozumím..
Vím, jaké to je.. Já jsem na své první také čekala dlouho

helen_h
22. dub 2016

@supinatka No ale ze sexu 7 dní před očekávanou ms, nevím nevím... Leda jestli byl nechráněný sex ještě ten týden předtím...?? 🙂

komive
22. dub 2016

@byra Jill jsem zkoušela asi před 4 rokama..jako byl to mazec 😀 ale já hrozně nerada takhle doma cvičím, lenora líná jsem 😀

supinatka
22. dub 2016

@helen_h
Nevím, s prvním dítkem jsem otěhotněla taky v neplodných dnech před ms..
Zas na druhou stranu si nedovedu vysvětlit, proč mi ms nedošla, když ji mám pravidelnou ?

helen_h
22. dub 2016

@supinatka Tak to by zase šance byla, jestli máš tuhle zkušenost už z předchozího těhotenství. Já zase z vlastní zkušenosti považuji těch posledních 7 dní na konci cyklu za natuty neplodné. Ale třeba to máš jinak. Kdyby to tedy byl oplodňující sex, tak bych myslela zkusit test po 14 dnech.

maggie_
22. dub 2016

Ahoj děvčátka 🙂 tak jsem se po pár dnech klidu od K vrátila. Chybí mi to tady 😀 ....když to pročítám vidím, že takhle diskuze má jenom jeden úspěch zatím, tak doufám, že nás úspěšných snažilek přibyde 🙂 ...Já stále // nikde, MS nepravidelná a ovulace? - to netuším, ovu testy jsou zajímavý papírky :D člověk nikdy neví........Jinak od 1.5. nasazuji Utrogestan, tak uvidím....Pedminulý pátek jsem byla opět na vyvolávačce, už po třetí a MS úspěšně za mnou, po těch 37 dnech špinění je to úleva (bez slipovky), takže se i trošku ulevilo... co vy moje holky @byra @pindruse16 🙂

byra
22. dub 2016

@maggie_ já jsem dnes 16DC, ovu testy zatím negativní (uvidím dnes odpoledne), ale už druhý den mě bolí břicho jako při MS tak uvidíme

supinatka
22. dub 2016

@helen_h
Právě, že tu zkušenost mám, ale tak uvidíme..
MS furt nikde.. 🙂

supinatka
22. dub 2016

Tak ženy, nedalo mi to a zkusila jsem ovu test
36. den cyklu se mi ukázala slabá čárka.

byra
22. dub 2016

@supinatka tak 10 dní po sexu by možná mohlo něco na testu být. Za zkoušku das max. penize za.jeden test 🙂 my do tebe nevidíme, ale chápu, že tě to znervózňuje když bývá jindy MS pravidelná. Já mám třeba tento měsíc na ovu testech čárky pořád, ale žádná není silnější než kontrolní. Ale třeba jsem testovala v blby čas (dopoledne), vím že by se mělo testovat nejlíp odpolko. Ale osobně.myslím, že je brzo. Neměla jsi tento měsíc třeba stres? Bolí tě něco?

supinatka
22. dub 2016

@byra
Ne ne nebolí, akorát mám tak 3 dny tlak v prsou.
Já vím, už jsem se dopoledne omlouvala, že to tu hltím dotazama, ale tohle bylo spíše jen pro zajímavost. Je mi divné, že by mi ovu probíhala takhle pozdě.. Ale samozřejmě se může stát cokoli, že ?
Asi taky na to moc myslím.. Promiňte

byra
22. dub 2016

@supinatka to je v.pohodě, všechny je nedočkavé 😉 od toho fórum.je, aby se lidí ptali. A ten tlak mivas k před MS klasický?

byra
22. dub 2016

Holky koukám na Stmívání, ježíš já bych toho Patinsona sežrala 😀

saja13
22. dub 2016

Holky sem 18 dpo myslite ze uz test ukaze? A je mozne aby mi pritel rekl ci poznal tehu ? Prej ma takove tuseni

byra
22. dub 2016

@saja13 jak dlouhý máš.cyklus?

supinatka
23. dub 2016

@byra
Nene, řekla bych, že toto je, když se nahnu a je to jen v jednom prsu.. Což mě překvapuje..

supinatka
23. dub 2016

@supinatka
Dnešní BT 37

Strana