Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Přeji vsem krásnou sobotu. 🙂 Tak nám se asi nezadařilo. :( Ovulace byla podle testů v úterý, MS má přijít třicátého, ale od rána mě píchá v podbřišku a teď jsem objevila lehké špinění. Tak asi mrcha dorazí dřív (což se normálně nestává). :(
@maggie_ to čtu ráda, ze už máš klid od špinění 🙂 já zatím nic... tenhle víkend by mohl být plodný, tak uvidíme, co přinese 🙂 jinak tady to spíš jen občas pročítám a snažím se myslet hlavně na práci, školu, běhání a jogu a musím říct, ze se mi to daří... ale vypadá to, že já se uklidnila a přítel začíná být nervózní... zatímco do teď mu byly plodný dny fuk, včera po sexu se mě ptal, jestli z toho může něco být, tak říkám, že tenhle víkend asi jo, tak on na to, že to zkusíme ještě dnes a zítra :D
Holky je možné, aby kontryhel či drmek posunuly ovulaci? Minulý měsíc byla 15-16 DC, teď 17-18 (hlen, velká bolest podbřišku)
Minulý měsíc vynechána MS tudíž gynda a injekce. Tento měsíc opět vynechána MS a v patek gynda. 😀 je možné, že mé hormony jsou pomatené při redukci váhy ( - 7 kg) ??
@supinatka už jsi testovala ? ☺
Holky myslíte, že 14 den po ovulaci už by mohla být vidět slušně druhá kontrolní čárka ?Volala mi to teď kamarádka,mě se to nezdá...že by už za 14 dní věděla,že je těhu...
@sedlakovasary někdo má duchy i 10 DPO 😉 takže klidně vyzkoušej
@sedlakovasary No jasně, 14dpo klidně jo, to přece vychází tak nějak na den vynechané menses 🙂
@sedlakovasary Ale zase 14dpo může čárka být a u jiného nemusí, jiný může mít klidně ještě bílo a pozitiv.test by vyšel třeba až za 2 dny.
@sedlakovasary
Ahojky, testovala.. TT nic, pouze ovulační testy už 5 dní pozitivní a BT stále 37,1
Doktorka říkala, že test mám nejdříve zkusit až pátek.. že je na testování brzo. Prsa mě chvilkama bolí dost a především z boku. Nikdy to nemívám, tak jsem z toho v rozpacích, avšak na to, že by na testu byly // nevěřím.
@supinatka tak to jsme na tom stejně..Také jsme se snažili toho 12.4....měla bych to dostat ve středu 27.4..mívám cykly 28-30...takže ještě čekám...kolikátý den ti doporučila mudr. testovat?Že by už mohlo být vidět ?
@sedlakovasary
mluvila, že nejlépe a nejdříve možné je zkoušet mezi 14 -16 den od oplodnění. Pak by se měla čárka začít ukazovat a když ne, tak vydržet a testovat. Ono je pravda, že mi známé kolem mají 16. den slabé čárky. Takže je to asi individuální.
@supinatka tak ještě vydrž 😉
@sedlakovasary
nic jiného mi nezbývá, ikdyž si říkám, že kdyby potvora dorazila, měla bych klid a věděla, co se děje.
Tak snad se zadařilo i Vám.. 🙂
Uvidíme 😉 já ještě vydržím par dní s testováním...a pak ti dám vědět...

@byra normal 28