Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, jsem 14dpo a uz treti den spinim a hlavne doufam, ze uz se to honecne, zase povedlo a je to zahnizdeni. Snazime se asi rok a uz mam za sebou jedno ZT. Bazalka stale nad 37, takze se uz zase pozoruju 😀
ahojky, já jsem v tomhle všem nováček 🙂 doma teda už mám 4,5 letého draka, ale to přišlo tak nějak nečekaně samo... teď, když už bych opravdu moc chtěla druhé dítě, tak zatím od listopadu nic(to jsem nechala na náhodě)... antikoncepci neberu už strašně dlouho, takových 10let určitě... asi před rokem jsem ji zkusila na 3 měsíce, ale pak to zase zabalila, nesedí mi. I tak nevím čím to, že to tak trvá mi otěhotnět :D min. měsíc jsem se rozhodla tomu trochu pomoci a dělala ovu testy, jelikož mám nepravidelný cyklus, ovulace na testu ukázková i podle teploty proběhla ale stejně nic. Tento měsíc jsem se snažila na to nemyslet, neměřit, jen jak mě bolel podbříšek, tak jsem pro jistotu udělala test a byla tam ovulace, takže bych dnes měla být asi 5DPO. Vcera po sexu jsem měla růžový výtok, ráno už nic, to asi nemůže být uhnízdění že? 😀
@kastanek87 Ano i ne. Ja to sexu nekdy mivam taky a tehu to nebylo. Ale mozne to klidne je. Poboliva te v podbrisku jako pred menzes?
Holky prosim o nazory. Dnes jsem byla na foliku a dr nameril 24mm a rikal ze primo ukazkove. Zitra na 99% ma byt ovulace. Jenze meli jsme sex vcera i predevcirem ... Dr rikal ze jsme meli mit pust.. Dnes pust bude a zitra na to mame vlitnout... Ale stejne to bude k nicemu ze :(( ovulku jsem cekala az 16 dc a ono tohle.. dik za kazdou reakci
@zlatickon To je jeste hodne dlouha doba do menstruace. Muze se klidne stat, ze test budes mit pozitivni a pak to stejne dostanes a vacek to odplavi. A nebo bude test za par dni negativni. Nechci ti brat radost, ale stava se to. Proto se ma testovat az v obdobi menstruace, ale ja vim jak je tezky to vydrzet. Ja se ted snazim cekat do nedele jestli mrcha prijde. A p6kud ne, teprve testnu
@petrawi no u me je to obracene,nic jsem neplanovala.ziju sama a mam jen kamarada a rozhodne s nim nechci zit.Ale kdyz bych byla tehotna tak si to urcite necham ale sama.zarazilo me prave to boleni a ten vytok,normalne to nemam tak jsem peubla test no a jsem nervozni jako blazen
@luciasek1987 proč by to bylo k ničemu? Nikdy nevíš 😉 držím pěsti
@luciasek1987_ Neboj, to by se po cestě potkalo 🙂 jen dnes už nesexujte a zítra, když bude chuť, tak to ještě pojistěte ;) ale i tak by to mělo být OK
@byra_ No uvidíš, tak držim pěsti 🙂
@pindruse16_ Jo holka, tak teď jsem se zasmála :D ...u nás, když se chlapovi nechce, tak taky lehne a spí a pak se diví, že se nám nedaří :D ..no snad nic nepropásnete 🙂
@jajinka147_ No ahoj 🙂 taky na tebe myslíme, doufejme, že už brzo vypadnem, akorát jsem to tu dopoledne psalo, až to vyznělo, že takhle celá konverzace tady v týhle skupině je na nic :D já v neděli beru první tabletku Utrogestanu, tak snad už dobrý
@maggie_ děkuji za tip... 🙂)
holky za 14 dní budu vědět víc :D
tak jo oukej, nějak mi nejde se nepozorovat, když mě furt tlačí podbřišek jako na MS 😀 mozek říká: buď v klidu, je to určitě jenom ovulace (nebo ta zdravá strava 😎 )... srdce na to: ale co když? co když? 😎
ještě že se tady můžu vypovídat... 😀
@maggie_ no měla jsem chuť mu teď v neděli poreferovat o tom, jak se vlastně děti dělají a že čáp je nosí jenom v pohádkách 😀 ale tak aspoň kdyby to teď vyšlo, tak by to bylo z "TÉ" lásky a ne "na povel" 🙂 jestli mi rozumíš 🙂
Holky jak tu furt píšete jak koho co tlačí, bolí, špiní atp. tak si připadám beznadějně, protože mě nic není!!! Žádné tlaky, bolesti, píchání, chutě,...prostě nic 😠
@byra kolik jsi dpo?
Jinak teda jsme měli večer veselo. Přítel přišel kolem 20h z práce, já jsem ho poprosila, aby vyčistil našim kočkám záchodky - já nemohla, dělala jsem večeři. Tak že jo. Vždycky si s nima u toho povídá - kolik toho vykadí, co jedí, že to tak smrdí, že dělají bordel, že určitě čekají až to uklidí aby tam hned mohl jít.....Za chvíli se z obýváku ozývalo samé k.rva, p.ca, do p.dele, do hajzlu.... tak tam jdu no a všude rozsypané hovna a koule kočkolitu 😠 říkám mu co dělal - prý vzal z balkonu tu papírovou tašku, kam dáváme kočičí bobky (aby nám to nesmrdělo doma) a jak to přinesl do místnosti, tak se mu urvaly uši a vysypalo se to. No to byla radost a ta vůně 😀 mašíroval pro smeták, vysavač, já zatím napustila kýbl vody se savem a už jsme jeli. Zeptala jsem se ho, jestli ho nenapadlo vzít si igelitku, že když včera pršelo tak mu muselo být jasné, že ta papírová taška nebude ok. Těch nadávek, jak byl vzteklej - bacha, ne na sebe, ale na holky (máme 3 kočky) 😀 😀 (jinak teda bydlíme v bytě v posledním patře bez výtahu, takže běhat ven s každým bobkem to bysme nedělali pomalu nic jiného. Takže máme igelitku nebo nějakou tašku na balkoně, kterou jednou týdně vynášíme. Nikdo z návštěv zatím nikdy po vstupu do bytu nepoznal, že máme kočky).
@petrawi já si myslím že to bylo jen tím sexem, že jsem měla růžový výtok. Bylo to bezprostředně po "tom", na intimce jsem taky ještě měla jakoby krev, ale uplně světlounkou, růžovou...a ráno už nic. podbříšek mě bolí teda dost jak před MS, ale minulej měsíc mě bolel od ovulace až po MS 😒 jiné příznaky zatím nic. počkám ještě tento měsíc a pokud zase nic,už si zajdu na gyndu...
@luciasek1987 říká se, že by se mělo sexovat ob den, takže si myslím když dnes vynecháš, tak to bude OK 😉 držím pěsti!
@zlatickon dušíka tam vidím, ale ještě je opravdu brzo. V prosinci jsem testovala cca 5dnů před MS a až do štědrého dne jsem měla jasnýho, zřetelnýho ducha asi na 5ti druzích testů... bohužel to odešlo samo, dostala jsem to asi o 2dny dřív. Takže teď se snažím vydržet na testování vždy co nejdýl, ať zase nejsem zklamaná, jde to teda velmi těžko 😀
@byra, ježíš, tak to se mu nedivím že nadával 😀 jinak, jak jsi psala, že nemáš žádné pocity, ani tlačení atd.... já taky nic nemám, jen tu bolest v podbříšku, jinak prsa nic, žaludek nic.. podle mě je ještě brzo! A hlavně každá ženská to má jinak, nemusíš mít ani jeden příznak, takže nehaž flintu do žita 😀 😉
@luciasek1987 dnes 4DPO
@jajinka147 děkujeme;))) snažíme se jak jen to jde a nic :(
@byra ne kazda zena ma nejake priznaky i kdyz je tehotna ;) ja bych si s tim moc hlavu nelamala... sama bych byla radsi, kdybych zadny priznaky nemela a byla v tom... takhle jak me furt poboliva podbrisek, tak se musim hodne soustredit na to, abych si neco nenamlouvala ;) radeji bych byla bez priznaku a v den ocekavane MS pak prijemne prekvapena ;)
Tak a zase mrcha dorazila. Ukapla slzicka a jede se dal. Ted se vrhnu na dietu a cviceni abych se odreagovala a byla krasna do plavek a po ovulaci mi zase muze hrabnout a tak porad znova a znova
@petrawi tak tak, zacit myslet na sebe, taky jsem se na to takhle vrhla - joga, behani, skola... minuly mesic jsem vydrzela byt klidna, tenhle mesic jsem byla klidna uz jen do ovu a po ovu uz mi zase hrabe, ze se najednou bojim jit behat, abych si "to" pripadne nevyklepala... 😀
@pindruse16 za týden má přijít MS - není to málo od ovu? (11 dní). Přijde mi, že mi kontryhel zkrátil luteální fázi. Cyklus 29, ovu 18DC. Tento měsíc už kontryhel nepiju (ani drmek)
@byra co ja vim, tak MS by mela po ovu prijit do 12-16 dni, takze tech 11 je plus minus ok bych rekla... ale o kontryheli jsem dost cetla a na kazdou pusobi odlisne.. nekomu krasne cyklus srovnal, nekomu naopak zkratil nebo prodlouzil... takze jsem se na nej vyprdla a ani ho nekoupila...
holky chápu vás, jak se cítite.. moc ráda bych vám nějak poradila nebo pomohla, ale bohužel nezbývá než čekat. Nevím zda to pomohlo, ale brala jsem od začátku Fertipronu na doporučení lékaře (2krát denně). ovulaci jsem na sobě nepoznala, takže ani nevím kdy došlo k oplodnění. Ale i pan doktor říkal, že ideální je sex 2krát až 3týdně maximálně, aby spermie stihly dozrát. Polohu jsme vůbec neřešili, jediné co, někde jsem vyčetla, že když má žena orgasmus tak se tam ty spermie líp a déle udržejí (což je vlastně za odměnu pro všechny i když se to nepovede 🙂 ) Dopředu jsem vůbec netestovala. V den očekávané MS jsem měla hustý bílý výtok a nic.. čekala jsem další 3dny (přeci jen jsem neměla cykly jak hodinky) a pak udělala teprve test a i tak to dálnice žádná nebyla. Takže si myslím, že testovat hned první den, tak bych tam nic neměla. A přestala jsem se omezovat, předtím jsem každý měsíc myslela na to, abych se nekoupala ve vařicí vodě, nechodila do sauny atd.. pak jsem si řekla že to může trvat i rok a nebudu jak blázen.. a povedlo se.. moc moc na vás všechny myslím a držím vám palce, zvládnete to!!

@jajinka147 @maggie_ já jsem 3DPO tak uvidíme