Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@byra a u Tebe proběhla nějaká romantika? 🙂
@pindruse16 právěže nic ☹ přítel za mnou přijel k rodičům v sobotu večer a v neděli brzo ráno odjížděl na fotbal (hraje) - tak jsem dostala jen klasickou pusu, popřála šťastnou cestu a frčel. Pak jsme se viděli až večer když přijel, ale to mě tak vytočil... přijde jak král a oblečení zůstává tam, kde ho ze sebe shodil, hlavněže musí čučet na fotbal v bedně. Že já jsem celé odpoledne uklízela, to ho nezajímalo. Vypadalo to doma jako kdyby tam vybuchla bomba
Já taky nebyla políbena pod třešní ani pod ničím jiným 😀 ten můj je na tyto věci fakt tele 😅 asi v 11 večer mu říkám, víš co je dnes za den????? A on, jako co myslíš? A já no je 1 Máj, lásky čas.... a on: však jo, proto jsem celej den předělával pokojíček a uklízel hračky po celým baráku 😀 😀 abys to nemusela dělat ty, to je můj projev lásky. Takže tak 🙂 ale je pravda že jsem fakt ráda že to udělal, já jsem mohla dělat aspoň normální úklid....
Holky pozorujete se? 😀 😀 😀 já se občas přistihnu že ano, ale hned se to snažím zaplašit, že tohle a tohle jsem měla v minulém měsíci taky a bylo z toho prd. Teď už 5. den musím mít intimku (jinak bych měla úplně mokré prádlo) 😒 jako kdybych trpěla inkontinencí, stalo se to někomu? ☹
@byra to bych nebyla já, abych se nepozorovala 😀 denně si asi 100x sáhnu na prsa jestli mě bolí 😀 😀 😀 bylo mi čtvrtek, pátek zle od žaludku od odpoledne do večera... od soboty nic. a ode dneška mě ty prsa teda bolí, spíš bradavky. Jenže.... tohle mívám i před menses, citlivá prsa. jinak já mívám výtok snad každý den, takže podle toho taky nic nepoznám 🙄
@byra @kastanek87 taky se pozoruju 😀 vcera co jsem se ucila, tak nic, to jsem se proste ucila a nic me v podbrisku netlacilo 😀 vecer jsem prohlidla bradavky, promackala, jestli me nahodou neboli a sla jsem spat 😀 jinak naposledy jsem cejtila neco v podbrisku v sobotu - to me tam obcas i pichlo... ale od te doby nic, ticho po pesine... 😀 tak se "tesim", az to pristi pondeli dostanu a pojedem na novo 😠 jinak taky jako kastanek mivam nejaky vytok temer kazdy den 😖 , takze taky nedokazu poradit...
jinak jsem "rada", ze nejsem sama, kdo nebyl poliben... 😀 v sobotu teda rikal, ze se pujdem v nedeli projit, ale nic... nakonec, kdyz jsem se v nedeli ptala, jestli teda pujdem, tak mi na to rekl, ze neni blazen, aby se svoji alergii lezl nekam pod rozkvetlej strom 😀 pritom jsme byli celou sobotu venku a vubec mu to nevadilo 😀
já teby políbena byla, nebyla to tedy třešeň ale aspoň něco 🙂.
ve čtvrtek jsem byla na UTZ, folikul 18,6 mm, šíleně mě bolelo ten den v levém boku, ale doktor řekl, že vlevo nic, že se to chystá napravo, tak teda nevím co ta bolest znamenala. Od příštího cyklu Clostilbegyt a přítel kontrolní spermio co nejdřív. Radost z toho teda nemá, ale snad půjde 😀
a to si vam musim jeste postezovat... vcera vecer, kdyz jsem pritele vyprovazela na vlak, tak mi rekl, ze to vidi, ze se nam to povede o dovolene... tak mu rikam, ze o dovolene stoprocentne ne (pokud to budu mit pravidelny - coz diky Duphastonu mam, tak to mam behem dovolene dostat)... tak jsem od nej dostala vynadano, ze kdyz budu furt vsechno pocitat a resit to, tak se toho mimca nikdy nedockame... tak mu vysvetluju, ze kazda holka (snad), co planuje dovolenou, se taky podiva, jak ji MS vychazi... a vzhledem k tomu, ze ted beru vzdy od 15. DC Duphaston abych nemela cykly 50 dni ale normalnich 28, tak si to proste pocitat kazdej mesic musim... :(
@pindruse16 hlavně se kvůli tomu nezačněte hádat ☹ měla jsi ho nechat při tom 😀 ať si myslí, že teda o té dovči
Ahoj holky jsem 2 dpo a tenhle mesic mame hezky pojisteno.. Co vy? ;)
@luciasek1987 ahoj, já jsem 8 DPO zatím příznaky nebo cokoli žádné ☹
@byra nemusis mit zadne priznaky... Tak neboj 🙂 kdy budes testovat?
@byra kdyz ono to ze me tak vypadlo, ani nevim jak... 😀 tak jsem mu to vysvetlila a vypadal, ze to pochopil...
@luciasek1987 ja cekam MS 09. nebo 10.05. .. minuly tyden se mi od uterka do soboty (15 - 20 DC) neco delo v podbrisku, ale ted uz zase nic 😀 tak se necham prekvapit :D kazdopadne MS me neprekvapi, // ano :D
@pindruse16 spravny pristup - chvalim :D ja se zacnu pozorovat (jako kazdy mesic) ccs 8 dpo :-/
@luciasek1987 no spravny pristup... vzdycky kdyz se mi neco v brise deje, tak jsem z toho cela vedle a pocitam a premejslim a tak 😀 tak jsem to tu celej minulej tejden s holkama resila :D ted momentalne dole klid, tak jsem klidna i ja 😎 😀
@luciasek1987 dřív jak v pátek ne (dneska si klepu po rameni jak to vydržím 😀 )
@byra
@pindruse16 a holky vy uz mate doma nejake ditko?
@luciasek1987 ja ne, pracujem na prvnim.. i kdyz, bejt to jen na me, tak uz mam doma tedko tak trilety 😀
@luciasek1987 taky nemám, jen dvě kočičky z útulku
já mám 7letou dceru z předešlého vztahu
Jasně, že mně na Petrine manžel políbil a máme fotku i s prckem včera mu bylo 10 měsíců. Dnes jsem trochu špinila, ale men. mám mít 11.5. Tak snad se to mimi druhý povede.

@byra ne :D oba jsme se zabrali do učení, pak jsem mu vyžehlila, sbalil si a teď už frčí do Prahy. Tak mi řekl, ze mam zavolat nějakýmu milenci, aby to udělal za něj :D