icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kastanek87
29. dub 2016

@zlatickon super!!!!!! Držím palečky!!! 😉

byra
29. dub 2016

@kastanek87 ještě je možné, že to u mě byly zažívací problémy 😀 😎 nacpala jsem se dopoledne banánama. když na to myslím, tak pociťuju píchání na pravé straně (jsem 5DPO), když na to nemyslím tak mi není nic. Psychika je hrozná věc

byra
29. dub 2016

@zlatickon gratulka!!!!! Příznaky?

zak1991
29. dub 2016

@zlatickon To je super, gratuluji. A přiznám se, hrozně závidím... Taky jsem 10 DPO... A bílo. ☹

byra
29. dub 2016

@zak1991 vydrž!! u někoho 10DPO sněhobílo, u někoho duchové. Záleží kdy byla ovulace 😉

blauen
29. dub 2016

@zlatickon já našla 11 DPO podobného dušíka :o) ze začátku nechtěl sílit, ale testovala jsem zbytečně brzy. Přeji hodně štěstíčka ať sílí!!

kastanek87
29. dub 2016

@byra to jsme na tom stejně 😀 já jsem teda asi 6DPO, ovu test byl pozitivní v pátek odpoledne a v sobotu odpoledne byl ještě silnější, takže to počítám od té soboty... chci si zkusit udělat test příští pátek, jestli to teda vydržím 🙄 🙂

byra
29. dub 2016

@kastanek87 já od neděle. Mě má přijít za týden v pátek MS tak uvidíme

pindruse16
29. dub 2016

@zlatickon potichu gratulujuu 🙂

zak1991
29. dub 2016

@byra Já vím.. Ale už nějak ztrácím nervy...

zlatickon
29. dub 2016

@byra hrozny asi uz 5dni mi bylo zle od zaludku bolest podbriski a krizi ale spis to bylo takove jako by paleni,porad mi byla zima ted zacinam cutit pachy.

zlatickon
29. dub 2016

@zak1991 neboj muze ti to ukazat pozdeji,kazda to mame jinak nekdo to ma az po tydnu zpozdeni no a me mela prijit mrcha az 8.5.

pindruse16
29. dub 2016

holky tak mě od úterka furt tlačí podbřišek, jako bych to měla dostat a včera večer jsem si náhodou všimla, že mám nějaký hodně výrazný bradavky (jako červenější) a dneska ráno už jen ten podbřišek.. jak psala @kastanek87 - stve mě, že ať je s tim mym tělem cokoliv, jakejkoliv příznak, tak jsou všechny příznaky na všechno stejný (ovu, PMS, MS i těhotenství)..

furt si říkám, že je to (doznívající) ovu (v neděli mě píchalo v podbřišku jakoby jehlicí a další den ten hlen, co jsem tu popisovala), takže to těžko bude nějakym uhnizďováním... proč mam sakra každej měsíc uplně jinej... buď o ovu vůbec nevim, nebo mám jenom to bodavý píchání nebo se mi jen nalijou prsa... ☹ ... teď píchání, hlen, tlaky v podbřišku a včera ty bradavky...

byra
29. dub 2016

@pindruse16 já si vždycky řeknu, že je to tím, že se moc pozoruju - snažím si to nepřipouštět, že mě někde něco bolí nebo píchá. Protože když na to myslím, bude to asi vsugerované 😖

pindruse16
29. dub 2016

@byra 😖 no právě, o to se taky snažím, ale tyjo.. je to náročný ta druhá polovina cyklu :( už na mě zase přichází ta špatná, lítostivá nálada... achjo, už aby bylo po desátym květnu, abych věděla víc 🙂

byra
29. dub 2016

@pindruse16 já taky - první polovina lážo plážo, letělo to jak šílené, pak se dostaví ovu a pak se to táhne jak sopel 😠 všude vidím matky s dětma, zmínky o miminkách.,,,

zlatickon
29. dub 2016

@pindruse16 no ja diky temto priznakum prisla na to ze jsem tehu a testla ale je fakt ze normalne jsem toto nemela jako myslim pred menzou

pindruse16
29. dub 2016

@zlatickon kez by, kez by 🙂 ja zadny priznaky prave neznam a vlastne se skoro v 26ti letech ucim poznavat svoje telo... jeste rok po vysazeni antikoncepce (srpen 2014) jsem necitila nic, ani MS me celej ten rok nebolela... az od zari 2015 jsem prvne zazila, co je to bolest pri MS (od ty doby me boli kazdy mesic).. pak se zaclo pridavat to pichani pri ovulaci (coz jsem do ted vubec nevedela, ze to je ovu 😀)... pak nalita prsa (ale to ne kazdy mesic a ne vzdy hned od ovu) no a ted tohle plus ty bradavky, tak ja uz nevim, co prijde priste? 😀

zlatickon
29. dub 2016

@pindruse16 no jestli jsi mela sex treba 2dny pred ovulaci tak ji nestihnes citit tak jsem to mela ja tet

iritia
29. dub 2016

Tak jsem došla z gynekologie a dozvěděla jsem se že těhotná samozřejmě nejsem .... A když nebudu do konce srpna tak půjdu na laparoskopickou operaci ☹ zkontrolovat břišní dutinu

byra
29. dub 2016

@iritia a měla jsi nějaké příznaky? kolikátý DPO jsi?

iritia
29. dub 2016

Jo mělaale to mmámz ttěchblbych hhormonů ☹ co jsem jedla a jsem dva dny po MS :-\ takže nic ☹ sice jsem to věděla když už jsem tam šla ale zamrzí to....

iritia
29. dub 2016

Spíšse bojím že budu muset na operaci :'(

maggie_
29. dub 2016

@pindruse16_ Ale nesmutni 🙂 to bude dobrý, ono až bude hezky a člověk půjde ven a bude moc dělat více věcí, tak nebudeme mít tolik času se pozorovat 🙂 ....Vim že je to na houby, teď jsou ty těhule i v kriminálkách, reklamy, plakáty a nevim kde všude :D prostě všude, ale to my zmáknem, tak teď běhám, abych pro sebe ještě něco udělala a uvidíme 🙂
- Včera jsme měla kalhotky plné bílého výtoku (pardon za podrobnosti), ale vůbec netušim co to bylo, takže jak říkáš, také své tělo dokonale neznám no :D

@zlatickon_ Tak gratuluji 🙂 ať sílí a je vše v pořádku hlavně

veverkamaminka
29. dub 2016

My se snažíme od poloviny srpna 2015 to jsem byla po šestinedělí. Mám 9 měsíčního a chceme holčičku. Už ne kojím a 3 dny před ovulaci jsme měli sex a teď je 4 ovulační den tak snad jinak boleli mně teď prsa a pořád chodim na WC nic ne zakřiknout radši. Počkám na mens. a pak když nepřijde jdu k doktorovi.

veverkamaminka
29. dub 2016

Není nebezpečný když smeká těhotná krev? Já ji smekám už 5let

pindruse16
29. dub 2016

@maggie_ taky beham no, plus joga plus prace a zkouskovy za dvermi 😀 takze si nemuzu stezovat, ze bych byla malo zamestnana... 😀
to, ze svoje telo neznam, me na tom stve asi uplne nejvic... hlavne jsem zvykla mit "vsechno" naplanovany, nebo alespon priblizne vedet, kdy co bude (proste jet podle itineráře, jak si ze me dela srandu pritel 😀 )... ale tohle proste nenaplanuju a hlavne nevidim do sebe, co se ve me deje a z toho jsem asi nejvic nervozni...

pindruse16
1. kvě 2016

Krásný 1. Máj holky! 🙂

kastanek87
1. kvě 2016

I já přeji 🙂

byra
1. kvě 2016

Tak co, byly jste polibene pod rozkvetlou třešní? 🙂

Strana