icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pindruse16
3. kvě 2016

prsa začínají bejt citlivý... otázka za zlatého bludišťáka: bude to MS nebo ne? 😀 😝

byra
3. kvě 2016

@pindruse16 já nikdy neměla citlivá nebo bolestivá prsa, vlastně nikdy žádný příznak ani MS kromě špíněni dva dny než měla.přijít nebo žravosti a chuti na sladké

byra
3. kvě 2016

Holky mrkejte, že by už komáři?

pindruse16
3. kvě 2016

@byra tak to ti závidim.. já když mám přehnanou chuť na čokoládu tak je jasný, že to za pár dní příjde 😀

jinak k té tvé fotce.. jako už venku lítá kde co, tak je to docela možný... ;)

kajunka01
3. kvě 2016

holky cim merite BT?? ja nasla na netu tenhle https://www.benu.cz/bazalni-teplomer-digitalni-... a ja merim klasicky digitalnim a premyslim o koupi tohohle,myslite ze je presnejsi??

kastanek87
3. kvě 2016

@pindruse16 preju ať to není od MS! ;)

kastanek87
3. kvě 2016

@kajunka01 měřila jsem se normálně digitálním v puse. Teď už se nemerim,jen mě to stresuje :D udělám jen test a vím že ji 100% mám a pak čekám...

kajunka01
3. kvě 2016

@kastanek87 myslis ze je nejaky rozdil mezi digitalem a specialni teplomerem urcenym na BT??

kastanek87
3. kvě 2016

@byra řekla bych,že klidně to už komáři být můžou... Svědí to? Asi máš sladkou krev a chutnas jim :D

kastanek87
3. kvě 2016

@kajunka01 no se spesl teploměrem nemám zkušenost,ale podle digi mi to šlo krásně. Zapisovala jsem si to do kalendáře,před ovu klesla,po ovu stoupla,pak jeden den klesla a další dny zase stoupla. Den před MS opět klesla. Takže za mě stačí digi.

kajunka01
3. kvě 2016

aha jj dekuji asi v tom neni zadny rozdil 🙂
@kastanek87

byra
3. kvě 2016

@kastanek87 svědilo to jen včera, potvory jedny kousavý. A to máme sítě v oknech

kastanek87
3. kvě 2016

@byra no jestli budou premnozeny jak třeba klíšťata,tak se máme na co těšit :/

luciasek1987
3. kvě 2016

holky, to je desny.. dnes je nejaky den blbec :D vuuubec mi to neutika... teprve 3 dpo... ale vnitrne citim ze opet nic...

luciasek1987
3. kvě 2016

@byra nezda se mi, ze by to bylo od komara.. to bude spis nejaka mala mrcha muska 🙂

byra
3. kvě 2016

@luciasek1987 ještě mě straš, snad to nic není. To by byla radost ☹ nevim jestli se to objevilo v pondělí nebo v neděli, to jsme byli u našich

luciasek1987
3. kvě 2016

@byra nechtela jsem te strasit... vuuubec ne... naopak... rikam nejaka muska... uz jsem mela neco podobneho v Jizni Africe... a tam jsem se bala :D tady se bat nemusis.. 🙂 nejake musky takove bodance proste delaji..

terezice1989
3. kvě 2016

Holčiny bude se mkou nekdo testovat v sobotu ? Nechci na to byt sama, a muj manzel o tom moc nechce slyset. Ze jsem na to moc upjata🙂 ,ale ja uz to jinak neumim :(

kastanek87
3. kvě 2016

@terezice1989 já budu testovat ve čtvrtek, měla bych až patek-sobota,ale potrebuju to vědět dřív abych kdyztak zašla na gyndu pro léky na oddálení MS,tak snad ty dva dny před MS už to ukáže... Manželovi to nemáš rikat.,když má řeči 🙂 ten můj má taky furt řeči,tak mu toho moc neříkám :D

byra
3. kvě 2016

@terezice1989 já čekám MS o víkendu, ale nevim jestli vydrzim netestovat 🙂

veverkamaminka
3. kvě 2016

Počkejte týden dva když MS nedorazí. ...jinak vyhozený prachy. ...Já sice cejtim tlak v podbřišku, ale něco už po prvním vím. ...ne zakřiknout a přestaňte debatovat. Jinak se letos nedočkáme. ;)

kastanek87
3. kvě 2016

To jestli budu těhotná nebo ne určitě neovlivní to,jestli o tom debatuju nebo ne ;) jsem ráda,že sem můžu psát svoje pocity,nechci svoje okolí otravovat a tady se snad všechny chápeme.
@veverkamaminka

rumisik
3. kvě 2016

@terezice1989 @kastanek87 Já se taky doma tvářím jak jsem nad věcí a potom se vyplakávám na netu... Tam kde je nás víc co se tváříme doma jako hrdinky ale jinak nás to rozkládá na kousky...
Testovat můžu nejdřív za 14dní, už teď vím že to zase nevydržím do termínu MS a budu zkoušet jestli test neukáže něco co by ani na gyndě neodhalili 😀

terezice1989
4. kvě 2016

@kastanek87 ve čtvrtek to je zítra 🙂 tak to držím palečky . Já bych měla v sobotu, sobota to bude 14 dní po IUI jestli se počítá i den vpravování. Asi budu muset to držet v sobě a ventilovat to sem ženám který nikdy neuvidím ☹

digisek
4. kvě 2016

.................úplně souhlasím ..... proto tu snad všechny jsme že si o tom všem chcem popovídat s holkama které jsou na tom podobně, mají stejné nebo podobné problémy, obavy, starosti, řešíme snad všechny to samé .... tak si tu o tom všem povídáme ...... myslím že jestli tu jsou dámy co píšou "neřešte to, nemyslete na to, ono samo to přijde, atd " .... tak si lžou sami sobě že to neřeší a nemyslí na to .... to by tu snad nebyly ne?? 😎

byra
4. kvě 2016

Holky na mě padá nějaká depka, že to zase nevyjde ☹ dnes jsem 10 DPO, příznaky žádné kromě píchání v podbřišku - výrazněji na pravé straně až do třísla, občas na levé. Na té pravé straně jsem to měla i minulý měsíc, po ovu se to objevilo znovu.

luciasek1987
4. kvě 2016

@byra neboooj... ja mela depku vcera vubec nevim z ceho :D ja jsem dnes teprve 4 DPO.. priznaky ani mit nemuzu ale jaksi si myslim ze to tentokrat zase nevyslo.. proste mam takovy pocit.. takze se spis uz pripravuji na ms pristi nedeli... je fajn ze vas tu holky mam... mne to vypsani se z toho pomaha... a jsem rada kdyz muzu s nekym popsat 🙂) komu to vadi, necht to necte... 🙂

terezice1989
4. kvě 2016

@luciasek1987 Já má třeba nejhorší že nic nepoznám, pokaždé když to mám dostat bolí mě podbříšek prsa všechno, a to jsou i jako těhotenské příznaky takže mě nezbývá jen čekat na MS. Depky jsou na prd, když je hezký počasí tak je to lepší, ale jakmile je hnusně padne to na mě a jsem na pár facek 😀

digisek
4. kvě 2016

@terezice1989 ... tak nevím jak u vás ale u nás za oknem je to na depku jak vyšitou .... od rána leje, zima, fakt hnusně...... 😠

luciasek1987
4. kvě 2016

@terezice1989 jj taky me boli podbrisek.. pritom mam pres tyden do ms .. mam to tak kazdy mesic...

Strana