Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
holky, priznam se... vim ze nevydrzim netestovat... ale reknete mi ciste svuj nazor.. je hodne velika kravina testovat 10 dpo?
@luciasek1987 Kravina to samozřejmě je ale ja už jsem to zkoušela 8 den po 😀 a samozřejmě tam nic nebylo .....
@luciasek1987 Takže na tom budeš o dva dny líp než já 😀
@luciasek1987 to teď řeším taky, jak jsem se tu v pondělí kasala, že to vydržím do pátku, tak mě hrozně svrbí ruce - dnes jsem 10 DPO. Sjíždím emimino a MK diskuze, komu se objevil duch 10 DPO
@terezice1989 já zkoušela minulý cyklus 5, 7, 8, 10, 11 a 12 a prd, akorát vyhozený prachy. 6 dní před MS jsem začala špinit, pak 3 dny slabá MS a pak konec. Teď jsem si říkala, že to vydržím, má přijít o víkendu (pila jsem kontryhel a mám silné podezření, že mi posunul ovu i MS).
@byra Až zjistíš že se někomu 10 den ukázal duch tak mi řekni, ja jsem dneska 11 DPO, a pro jistotu ž nemám doma testy 😀, jinak už bych jela o 100 šest.
@terezice1989 hmm asi tu kravinu udelam :D a vim ze tam nic nebude... kdyz ja si nemuzu pomoci :D boze... je tu nekdo kdo mi prosim muze flaknout? :D
@byra ty jsi jak ja.. taky vzdy sjizdim veskere diskuze vsudemozne :D pritom vim, ze jsme kazda jina a muze se nam to ukazat..
@luciasek1987 kamošce ukazal těhu test // ještě před MS .... už teda čeká druhý mimčo, ale tak nějak to prý cítila a byly tam......takže určitě je to jak u koho.....
@digisek To by bylo strašně fajn něci cítit tak nějak vnitřně, ale u mě můžu cítit jen tak prdy 😀(zprominutim) nikdy nepoznám nic
@terezice1989 ano, takové to "píchání a tlaky" v podbřišku 😀 😀 😀
Holky vy mě dneska bavíte v práci , jestli se někdo podívá na mojí práci dneska tak mě možná i vyhodí za to serfování s Vámi na internetu 😀 ale jak je hnusně tak mě ani práce nebaví 🙂
@terezice1989 mám to úplně stejně.......ještě že nemám za zádama šéfa 🙂
@digisek Sedím uplně v koutě ani nedutám, abych na sebe nestrhla pozornost a jen čekám až bude půl čtvrté 😀.
Tak já jsem to holky nevydržela :D udělala jsem si teda nejdřív ovu test, ten to může ukázat dřív,když máte 10dpo čárku na ovu testu,jste v tom...prej....jenže já mám slabou čárku na ovu pořád, nicméně jsem si ho udělala :D a přijde mi že je celkem silná...ale pak jsem si udělala tehu test :D ano,jsem slaboch 🙂 a tam prostě nečekaně nic :D :D prsa mě bolí,podbřišek taky,je mi i divně od žaludku,ale nejspíš to budou příznaky MS a trochu vsugerovani :D
Já bych si ten test udělala (mám u sebe jeden), ale mám strach, že tam nic nevykoukám
@kastanek87 kolik jsi DPO?
Ježiš já snad poběžím do lékárny když Vás tak poslouchám 😀 at se taky můžu podělit o svůj zážitek z testů.
Holky já se chystala zrovna testovat a objevilo se slaboulinké špinění. Takže čekám, že se to potáhne 4 dny a pak se spustí MS.
Tak pojdte nekdou se mnou testnout treba pristi stredu.. At v tom nejsem sama :D
@byra jsem nejspíš 10dpo
@byra ty jsi taky těch 10dpo? Nemůže to být hnízdění? To je brzo na menses ne?
@luciasek1987 když to do středy vydržím a nedostanu to tak testnu 😀 a počkám na tebe
@kastanek87 ano jsem taky 10 DPO. Právěže minulý měsíc jsem si to myslela - měla jsem to samé špinění (začalo 5 dní před MS viz můj příspěvek někde výše) ☹ ta by měla přijít za 4 dny. Bolí mě břicho
minule se mi 6 dní před MS objevilo špinění, které potom přešlo v slabou MS. Takže asi tak ☹
@luciasek1987 nic není kravina... já minulý měsíc věděla že sme se do ovulace netrefili a stejně sem si den před menstruací MUSELA udělat test, jinak bych celý den myslela jen na to jediné a syn by mi tu asi celý den běhal v jedné plíně a o hladu 😀 😀
@rumisik taky dobry :D no.. budu rada kdyz vydrzim do uterka :DD vim ze budu zklamana... ale rikam si ze v utery uz by tam mel byt popripade videt duch a kdyz tam nebude tak se jakoby preprogramuju a uz cekam ms... a kdyby nedorazila, tak to pak pro me bude fakt prekvapko 😀
@terezice1989 moc ti drzim palce 🙂
já teda testoval nebudu protože jsem cca 4DPO, takže asi tak 😀, ale když to čtu, tak do příštího víkendu to bude asi horor vydržet 😀

@byra kliiiid, nektere holky nemaji priznaky zadne 😉 nehazej flintu do zita, jeste neni vsem dnum konec ;) dokud neni den MS, tak nema smysl delat zavery 🙂 (i kdyz jsem zvedava na sebe o vikendu.. mela bych to nedostat cca v pondeli - utery)