Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@bonynka1981 take jsem prave teprve 4 dpo.... 🙂
@byra aha aha,to je na prd :( ale ještě nezoufej ;) já už si trochu zoufam,když ani duch na testu není... Ale třeba budu jedna z mála,které se to ukáže až třeba týden po vynechání :D tím se vždycky uklidnuji než dojde ta mrcha MS ... Každopádně zkoušela jsem i sem tam změřit teplotu a po ovu jsem ji měla okolo 36,8 a dnes ráno 37. Min měsíc když jsem se měřila každý den mi klesla dva dny před MS a den před MS ještě víc. Tak jsem zvědavá na teplotu zítra ráno. A vám holky co jste teprv 4DPO vůbec nezavidim :D ;)
@kastanek87 nesmejes se nam ze ne? 😀 😝
@janina29k zkuste peruánský kořen Maca. Koukni na NET. Lepší je prášek a je to snad na vše. Já to koupila ve zdravé vyzive cca za 200,- je to teda hnusny,ale upravilo mi to cyklus i ovulaci jsem měla dřív. Známé se díky tomu vždy rozjela MS a asi i díky tomu otěhotněla 🙂
@luciasek1987 to vůbec 😀 jsem na mobilu,tak mám omezené smajliky,nevím jak se který dělá :D já budu trpět potom...když nebudu v tom,což tak na 99% nebudu,tak budu brát noretisteron (nevím jak se to píše) na oddálení MS,tím pádem se mi i posune ovu a všechno bude trvat mnohem mnohem dyyyyyl :/ :D
@kastanek87 no tak zadne smajliky nehledej pac me jeste na*eres 😀 (delam si srandu).... drzim ti palce abys nasla //... jako my vsichni tenhle mesic... fakt tomu verim.. HOLKY budou tam // jasny?!! 😀
@luciasek1987 a když ne,tak si ji t prostě domaluju :D :D jako zatim jsem "relativně" v klidu,teď je to 5cyklus, ale už tam ten červíček je...co když to nepůjde rok,dva...obdivuju vás holky co čekáte tak dlouho. A taky vám všem přeji,ať je to už kurna tento měsíc pro všechny pozitivní 😀
@kastanek87 já čekám od srpna ☹
holky omlouvám se, že mám dnes nějakou špatnou náladu. Doufám, že to tento měsíc aspoň někomu vyjde. Zitra na to nebudu moc myslet. Mame v práci větší akci, takže budu v jednom kole
@byra fakt nesmutni.... jeste neni nic definitivni
Ahoj holky, mam dotaz 😏 1 DPO pocitate jako 2. den po poz. ovu testu? Nebo jak? Dik ☺
V tomto klubiku se mi libi jako nikde jinde 🙂 Tady to proste zije holky, ja si myslim ze absolutne nem šanci ale tento mesic mozna // najdu protoze kdyz ted nic nebude jdu na IVF v kvetnu 🙂 to bude teprve prdel... kdyz ani to nevyjde .To si pujdu hodit masličku na půdu.
@terezice1989 jo tohle je nas klub :D je tu sranda... a preci nebudeme brecet ze... 🙂 tady to proste jede... 😀
holkyyy, @byra notaaaak... žádný pesimismus tady... 😉 já si říkám, že nesmím bejt nedočkavá.. jestli tam mají bejt // tak tam vydrží i do dne očekávané MS... zase čím dýl vydržím netestovat (aspoň do té MS, protože dýl bych to nevydržela), tím větší šance je, že tam budou rovnou dálnice a ne jen dušící 🙂
skoro každý den vidím ve Snažilkách alespoň jeden pozitivní TT, tak nám se to taky povede, uvidíte... 🙂
@pindruse16 tvůj optimismus mě potěšil, díky 🙂 v sobotu bude jasno....jak na obloze,tak na testu :D
@kastanek87 přítel má v sobotu narozeniny, tak si na jednu stranu říkám, že by to byl supr dárek :D ale vydržím do úterka :D
jinak je přítel docela vtipnej, ale snad má pravdu 🙂... je mi líto, že nevím, co mu dát k narozeninám, protože on co chce nebo potřebuje, tak si to koupí hned sám 🙄 , tak mu to říkám, že na příští rok ke kulatinám vím, co mu dám protože kulatiny, to jsou spešl narozky a navíc už nejspíš bude JUDr. tak to bude jiný vymejšlení dárku, ale letos prostě všechno má... tak on na to... udělej mi ten výbornej stejček a já budu spokojenej.. a příští rok žádnej dárek, příští rok mi dáš syna 😎 😀 taková jistota v kranflecích.. no to by se bude muset v plodný dny víc ohánět, aby zasadil syna a abych mu ho mohla příští rok dát 😀
@pindruse16 tak kdyztak dostane opozdenej dárek 🙂 já jsem ráda že teď nemám plodný dny,protože bych nejraději toho svyho zabila,je protivnej (říká teda že protivna jsem já) takže nejspíš jsme protivní oba 😀 to si piš,že se vám to povede ;) když to říká, tak je to daný 😀
Protože chlap má přece vždycky pravdu :D teda aspoň u nás se to tak tvrdí 😀
@kastanek87 nojo, ale co když to bude holka? 😀 😝 (fór)... jo my jsme na sebe teď protivný taky, když jsme spolu doma... :D přes tejden samá láska, když jsme každej jinde, ale jak v pátek přijede, tak jsme na sebe protivný 😀 ale i tak na sebe dokážeme vypláznout jazyk a a říct si navzájem: "nojo, ty máš zase ty svý dny" 😀 😀 někdy máme svý dny každej víkend :D
@kastanek87 to jo... párkrát ale taky sklopil hlavu a smutně řekl (protože jeho ego plakalo, že to musí říct): je to blbý, že to musím říct, ale máš pravdu 😀
@pindruse16 no my jsme právě teď spolu doma druhej den a čeká nás to až do neděle, jsem s malým doma na OCR. Na chvilu třeba odjede něco pracovně zařídit,ale je to znát,že nejsem v práci a jsme furt spolu 😀 prej v den ovu je větší šance na kluka 🙂 my už kluka máme a teď bych si přála holčičku,ale když to bude zase kluk,je mi to fuk,hlavně že bude 🙂
holky, pripijim na zdravi a na // 🙂) vinko.. to ja muzu 🙂)
A to teda máš velkou kliku. Já tuto větu snad od chlapa nikdy neslyšela 😀
@luciasek1987 pises mi z duše 😀 i já mám vínko a pripijim na nás jako budoucí tehule! Doufám v to že brzké 🙂
@kastanek87 ano, takže podle tohoto by mohla teď vyjít holčička.. 😀 dle stáří mojí a přítelovy krve by to měl bejt chlapeček 😀 no a podle termínu početí (v jakém znamení zvěrokruhu bylo dítě počato) by to vypadalo taky na kluka... 😀 ale zase čínský kalendář početí tvrdí, že by nám vyšla holčička 😀 😅 😕 aaach ty "babský rady" 😀
@kastanek87 taky musel zatnout zuby, aby to řekl 😀
@luciasek1987 na zdraví a na plná bříška 🙂 😉
@pindruse16 v tom aby se prase vyznalo 😀 🙂 holka nebo kluk,hlavně ať je tam <3
@kastanek87
@pindruse16
jste mě tak nabudily, že si dám ještě jednu skleničku děvčátka 🙂
@luciasek1987 a no tak jo, dám si skleničku s váma holky 😎
@pindruse16 ne že bych tu chtěla založit skupinu "snažilky - alkoholičky" 😀

@maslicko a jaké bylinky jste používala? Já MS měla naposledy v lednu a dr s tím zatím nechce nic dělat. Od porodu se mi to ještě nesrovnalo a to už je 18měsíců. A už bysme celkem rádi začali pracovat na druhým. Děkuji