icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pindruse16
4. kvě 2016

@luciasek1987 no malinko se nám to tu zvrhlo 😀

kastanek87
4. kvě 2016

Víno je prý zdravý 😀 😀 v normální míře teda 🙂 já si říkám že dokud můžu,piju :D a když je víno dobrý....není co řešit 😀

pindruse16
4. kvě 2016

@kastanek87 tak tak... co si pamatuju, tak babička pije sklenku vína skoro každý večer a je to čiperka 🙂 takže něco pravdy na tom bude :D

juliemichal
4. kvě 2016

@luciasek1987 a já si dávám pivečko s Vámi a to piji jen někdy 😀 😀 a převážně o víkendu 😀

juliemichal
4. kvě 2016

holky to pivečko si dávám,že jsem docela v depce ☹ v pátek bych měla jít na IUI a takto vypadá dnešní ovu test ☹ asi s toho nic nebude ☹ ☹ a to jsem v pondělí měla folikul 11mm a sliznici 6mm ☹

pindruse16
4. kvě 2016

@juliemichal neklesej na mysli ;) třeba se jenom schovává a zítra bude test vypadat lépe ;)

juliemichal
4. kvě 2016

@pindruse16 no doufám,že ano ☹ byla jsem tak natěšená na to IUI než jsem si dnes udělala ovu testík ☹ a přitom jsem si říkala,že si je už dělat nebudu,ale nedalo mi to a musela jsem si je dnes koupit ☹ ach jo ☹ určitě bude ovu o víkendu a IUI nakonec nebude ☹ ☹ ale zase na druhou stranu si říkám,že ovu testy s dr max na mě nikdy nefungovali 🙂 🙂

kastanek87
4. kvě 2016

@juliemichal já teda moc nerozumím pojmům které pises :D ,jen trochu tusim,ve snazeni jsem celkem novacek. ale z vlastní zkušenosti vím,ze ovu může dojít že dne na den,prostě čárka je slabá a druhý den je tam ovu 🙂 takze jak píše
@pindruse16 neklesej na mysli a třeba to vyjde ;)

pindruse16
4. kvě 2016

@juliemichal ovu testy jsem nikdy nezkousela, tak nevim... ale drzim palce, aby se tenhle mylil 🙂

juliemichal
4. kvě 2016

@kastanek87 no folikul má mít asi kolem 20mm aby byla ovulka 🙂 🙂 a já jsem ho měla 11mm v pondělí folikul roste v rozmezí 1-2mm za den 🙂 🙂 no snad máte holky pravdu už ty 4 roky snažení jsou pro mě docela utrpením ☹ ach jo už chci zase najít ty krásné // v lednu jsem v 10-11tt potratila ☹ a od té doby se zase nedaří ☹ ☹

juliemichal
4. kvě 2016

@pindruse16 moc děkuji já jsem je zkoušela víckrát,ale skoro nikdy jsem neměla // stejné čárky,tak snad se tento mýlí 🙂 co bych za to dala 🙂 🙂

pindruse16
4. kvě 2016

@juliemichal tak to je mi moc líto :( budu na Tebe v pátek myslet, aby to dopadlo 🙂

kastanek87
4. kvě 2016

I mně je to líto. 4roky? To já se svýma 5mesicema se musím stydět,jak sem tam jsem za histerku. I já na tebe budu moc myslet!!! Vyjde to,musíš tomu verit! Já budu taky věřit, držím pěsti !!!!!

bonynka1981
5. kvě 2016

@juliemichal držíme pěsti ať se zadaří!!

byra
5. kvě 2016

Holky já měla včera taky na tu depku vínko - tramín ten já můžu (ale jen decku) 🙂
včera to špinění bylo zatím jen na papíře, takový lehce růžový hlen, ráno zatím nic, ale čekám že dnes se rozjede v plné parádě

bervidova
5. kvě 2016

Tak je mi jasné, že zítra se mi to taky rozjede a vlastně se na tyto dny prvně těším, protože jsme si řekli, že to po tomto cyklu začneme zkoušet. No nejsem naivní, abych si myslela, že už v červnu budu jásat nad pozitivním testem, takže se budu snažit tomu moc nepodléhat - začala jsem tím, že jsem manželovi pořádně vysvětlila, jak to vlastně my ženský máme s těmi plodnými dny 😀

terezice1989
5. kvě 2016

@bervidova Manželovi jsem taky vysvětlila jak to máme my ženy s plodnými dny , ale doplatila jsem na to , tejden jsem si nemohla sednou. Tak už radši nic neříkám 😀

pindruse16
5. kvě 2016

@terezice1989 to já kdybych doma takhle něco vysvětlovala, tak bych dostala tak akorát do čuni 😀 protože nechce žádný dostihy, ale chce si toho potomka udělat hezky 😀 když se zeptá, tak mu řeknu, co chce vědět, ale sama mu žádný přednášky nedělam... to by bylo kontraproduktivní 😀 ale přijde mi docela vtipný, jak ti chlapi nemaj tucha jak to s náma je... jako, že jeden tejden v měsíci jsem protivná, protože to mam dostat, další tejden jsem protivná, že to mám, tak to má zmáklý dokonale... 😀 vyraší mi pupínek na obličeji, mam chutě na čokoládu a jsem protivná, tak je mu jasný, co bude následovat 😀
ale pobavil mě, když mi řekl, že jestli to bude holka, tak se mnou nebude mluvit (samozřejmě v legraci), tak jsem mu vysvětlila jak je to s těma chromozomama X a Y a že za pohlaví dítěte může chlap... :D a až po 4 měsících snažení, kdy jsem byla u doktora a píšu přítelovi, že mi doktor řekl, že bolestivá MS a bolest v půlce cyklu znamená, že konečně ovuluju, tak se mě ptal, co to znamená 😀

digisek
5. kvě 2016

....já se manželovi snažila vysvětlit jak to je s plodnými dny a od té doby mi přijde že se jim spíš vyhýbá....já nevím holky proč ty chlapi se toho tak děsej....napřed "chci miminko", pak zas "nechci", pak "počkáme", pak zas "už abys byla těhotná", pak zas "já nevím nemáme ještě počkat", pak vymýšlí jména a strašně se těší.....jak na houpačce ☹ .... no každopádně dnes mám svůj vrchol ovu takže dnes na to hupsnem ať chce nebo ne 😀 😀 😀 ... a doufám že za 14 dní už budu jásat nad // .....

kastanek87
5. kvě 2016

Tak ja jsem 11dpo, teplota 36,9 ale nečekaně na testu bílo :( takže zajedu dnes na gyndu pro prášky na oddálení MS. Prej kdybych náhodou byla v tom,ze to ničemu nevadí. Ale optimismus mě už opouští,jelikož by byl na testu už určitě duch....

bervidova
5. kvě 2016

@terezice1989 tak u nás (u něj) zrovna nehrozí 😉

maslicko
5. kvě 2016

@janina29k mě pomohl elixír feminan 🙂 kontryhel a potom užívám inositol

bervidova
5. kvě 2016

Holky, musela jsem mu to vysvětlit, protože jsem mluvila v autě o tom, že jsem měla jet koncem května na 2 dny na služební cestu a že jsem svou účast zrušila - jednak kvůli neexistujícímu hlídání syna přes noc a jednak že by se hodila, abych byla zrovna tyto dny aspoň chvíli doma, že budou ty správné dny (přeci jen, je mi 39, takže nějaké plané pokusy, si nemohu dovolit). Jen jsem viděla, jak nechápavě se na mě kouknul zrcátkem dozadu a bylo mi jasné, že nemá ponětí, co naznačuji. Takže jsem si řekla, že než naznačovat a naznačovat a pak brečet, že šel třeba běhat, pak je utahaný a lehne a že jsem mu to přitom naznačila - pche, je to prostě chlap, náznak = nulová informace. Stavil se u mě v práci,tak jsem zavřela dveře, vytáhla papír, nakreslila přímku, kde jsem udělal 6 křížků vlevo (jako menstr.), pak 6 vpravo (další menstr) a uprostřed 3 kolečka s výkladem, že to jsou ty plodné dny, že tak to prostě funguje, někdo uprostřed, někdo jinde, někdo den, někdo 4. Papír jsem chtěla vyhodit do koše a manžel na to: "raději to dej do skartovačky, ať nikdo nevidí, co plánujeme" 😀 Tak to mě pobavil - na papíře 12 křížků a tři kolečka - spíš jak když hrajeme nějakou hru. Druhý den mi najednou povídá: "No ale já nevím, kdy budeš mít kolečka, jak to poznám?" Tak jsem slíbila, že do kalendáře udělám barevný puntík 😀 Přeci jen, manžel měl biologii člověka před 30 lety na základce a předpokládám, že tomuto něvěnoval úplně tak pozornost, jak si paní učitelka myslela.

blauen
5. kvě 2016

@juliemichal ahojky zlatko, nebuď smutná, já za celé čtyři roky co jsme dělali OVU testy nikdy ale nikdy mi nevyšel pozitivní a to přisáhám at se propadnu vždy jen slabá čárka ale nikdy silná a přitom Dr. mi tolikrát potvrdil, že ovulace proběhla.....proto jsem nevěřila ani tomu těhu testu víš....

digisek
5. kvě 2016

@bervidova .... tak to je krásná názorná pomůcka....že bych to vyzkoušela? .... ale pravděpodobně dostanu stejnou reakci ..... 😀 ach ti mužský 😀

komive
5. kvě 2016

@byra Ahoj..já dnes 1DC..ale tentokrát to neřeším, holt to tak je..

pindruse16
5. kvě 2016

@digisek jo tak u nas je to s tema chlapskejma naladama uplne stejny... jmena mame vymysleny uz od Vanoc 2014 😎 😀 ... teprve v listopadu 2015 se teda rozhodl, ze uz ma vek na mimco a od ty doby je to s nim jednou tak a jednou tak.. nejdriv ze moc chce ale nebudem se honit a stresovat a nechame tomu volnej prubeh.., pak ze se boji, aby to utahl financne, pak mi rekne, ze ho mrzi, ze jsem to zase dostala... pak zase ze aspon ma chvili klid, ze nemusi stresovat financne... pak se me po sexu zepta, jestli by z toho mohl byt ten SYN a ze se tesi a ze by byl rad, kdyby uz se to povedlo 😀 😀 jak u blbejch na dvorku 😀

digisek
5. kvě 2016

@pindruse16 .... tak aspoň že ten můj není jedinej 🙂 ..... já ti mám někdy pocit že ve skrytu duše vlastně chce mimčo stejně jako já, jen si to ale vůbec neumí představit ... my ženský to máme nějak v mozku daný od přírody, ale oni jsou spíš na to nic neřešení a užívání atd a i když se občas odkryje a přizná že chce tak na druhou stranu se toho vlasně bojí tak pořád couvá......jenže kdybysme to měli nechat na nic tak vymřeme do posledního 😀 😀 😀

janina29k
5. kvě 2016

@maslicko Děkuji už mám objednáno, snad to zabere!
😔

komive
5. kvě 2016

Jo a na léto se taky těším..asi si snad začnu říkat, aby to vyšlo až po něm, abychom mohli dát s manželem zase nějaký pořádný roadtrip v Evropě 😀
Jinak alkohol piju, horkou sprchu miluju a provozuju..o víkendu jsem měla tatarák..jsem ukázková "nesnažilka", u mě nikdo s "nemysli na to" neuspěje 😀 !

Strana