icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

luciasek1987
5. kvě 2016

@komive jsme na tom stejně,... my jsme taky vinaři, tatarák miluji a steaky jedině rare 😀 taky jsem typicka snazilka.. ale je fakt, ze testuji pred ms... takze v pripade tehu, bych to vsechno omezila 😎

digisek
5. kvě 2016

no nevím jak vy holky, ale já mám třeba sklenku dvě vína jako večerní relax po práci .... tak to jsem zvědavá jak pak těch 9 měsíců těhotenství a pak kojení dám ...... no možná že mi bude tak blbě že nepozřu nic natož víno.... 😀 😀 😀

kastanek87
5. kvě 2016

@digisek já též si dam večer sklenku,dvě 😀 ale v těhotenství jsem na alkohol neměla vůbec chuť,ani mi to nechybělo 🙂

1nelinka
5. kvě 2016

@juliemichal ahoj je to divny ale ja mam ovu testy pozitivni jen rano.. (Dr max) Pak v prubehu dne uz vubec nevim cim to je..je pravda ze hodne piju ale snazim se to omezovat ale v prubehu dne mam max slabou carku.. Rano si dojdu na zachod, a pak treba za pul hodky ,"vymacknu zbytek"a z toho testuju.. Vim ze ovulaci mam protoze mam hrozne citlivy bricho a citim jak mi folik roste a citim presne kdyz mi praskne min mesic jsem byla u doktorky citila jsem ze by mel tak do 2,3dnu prasknout podle tlaku bricha a potvrdila mi ze ho mam 18mm tak zkus testnou rano..🙂

byra
5. kvě 2016

Holky zatím se držím a netestuju, sice zuby nehty, ale držím! Růžový hlen ze včerejška je pryč - i kdyby to byla nidace, tak by dnes stejně nebylo nic vidět, no ne? Ale v břiše stále tlačí - na obou stranách.
Půjdu si dopřát - mám chuť na croissant s čokoládou nebo nugetou 😀

pindruse16
5. kvě 2016

mě dneska dopoledne sem tam píchlo v pravym podbřišku... tak už to ve mě zase hlodá 😀 je to hrozný... asi si pořídím vlastní UTZ, abych do sebe viděla 😎 😀

byra
5. kvě 2016

@pindruse16 kolik DPO jsi? ano, chtělo by to vlastní UTZ nebo alespoň domácí laboratoř na zjišťování HCG z krve 😀

luciasek1987
5. kvě 2016

Holky jsem 5 dpo a priznaky zadne.. :( krom obcasne bolesti v podbrisku

pindruse16
5. kvě 2016

@byra +-11... dneska posledni prasek Duphastonu a nejdyl v utery by mela nebo nemela dorazit MS...

byra
5. kvě 2016

@pindruse16 11DPO? Jak dlouhé máš cykly? U mě pravděpodobně v neděli - když jsem koukala na kalendář tak co piju ten kontryhel se to posunovalo o dva dny (takže 27, 29 a teď čekám, že 31), tak uvidíme. Testovat dnes určitě nebudu, možná zítra nebo až v pondělí, anebo dojde MS a bude po ptákách 😖 test si nechávám v práci, aby mě to doma nelákalo.

byra
5. kvě 2016

@luciasek1987 u mě taky nic nebylo, až včera 10 DPO malinko růžový hlen a bolest v podbřišku jako při MS, dnes taky. 3 DPO - 9DPO úplně mokro ☹ teď 2 dny lepkavo

pindruse16
5. kvě 2016

@byra já měla cykly hrozně rozházený... minulý měsíc jsem prvně brala ten duphaston od 15DC deset dní a 4. den po dobrání jsem to dostala.. dneska mám poslední prášek a ovulaci jsem měla někdy ten 13 nebo 14 DC... měla bych mít díky těm práškům cyklus +-28 dní no...

pindruse16
5. kvě 2016

@byra takže dneska +- 11 DPO a v pondělí nebo v úterý buď MS nebo TT...

byra
5. kvě 2016

@pindruse16 to jako vydržíš, jo? 😀 😀 😀

pindruse16
5. kvě 2016

@byra chci... a mám doma jen jeden test, takže si i říkám, že pokud tam mají bejt //, tak hned na poprvý ořádný, takže musím počkat do tý MS 😀 a ono víš co.. nač si plancat test před MS, pokud dojde MS, tak test ani nepotřebuju ;)... no uvidím v sobotu nebo v neděli, jestli budu furt takhle přesvědčená, že chci počkat do MS 😀 navíc v úterý mám zápočet, tak se před ním nechci nějak psychicky dráždit ať už radostí nebo zklamáním... sladká nevědomost 😀

byra
5. kvě 2016

@pindruse16 já ho právě nechavam v práci, aby mě to nelákalo. Přáa bych si situaci jak popisují některé holky, že jim to šlo až když zjistily, že jim MS mešká 🙂

pindruse16
5. kvě 2016

@byra jo a navíc, kdyby to vyšlo, tak to nechci přítelovi vykvákat hned, ale až po návštěvě doktora... takže kdybych si udělala o víkendu test, tak by to z mýho výrazu hned poznal... 😀

pindruse16
5. kvě 2016

tak si říkám, když mě to dneska furt popichuje, jestli mám jít běhat, nebo ne... 😖

maggie_
5. kvě 2016

@pindruse16_ Nikam nelítej :D ......Holky moje, já jsem vás tady uplně zanedbávala, pročítala jsem to tady a říkala jsem si, jak dlouho jsme tu nebyla :D ...jinak já už třetím dnem zobu Utrogestan (moc hezký kuličky :D vážně) a nakonec mi to bude uplně k ničemu......Chci vám popřát hlavně pevný nervy do testování, pořádnej nádech a výdech až vás to zase čpane, ať ty čárky tam jsou pořádný 🙂

pindruse16
5. kvě 2016

@maggie_ dík, moc jsi mi to ulehčila 😀 ... dám si procházku z práce domů, oškubu někde šeřík, doma se protáhnu jógou a hurá se učit 😎

jinak s těma práškama... si každý ráno přijdu v práci jak feťačka... :D do vody si házim šumivej hořčík, pak zachrastim Duphastonem a pak ještě kyselinou listovou 😀

maggie_
5. kvě 2016

@pindruse16_ :D hoši .....ty vo*e já jsem telefonistka a kvůli tobě jsem se teď tlemila do telefonu :D bože bože.....vážně, ty mě bavíš :D co ty moje, jak jde psychika, dobrý?

pindruse16
5. kvě 2016

@maggie_ to jsem ráda, že jsem tě pobavila... moje psychika dobrý... když něco zapíchá v podbřišku, tak se snažím zůstat pevně nohama na zemi a nic si nepřipouštět... 🙂 docela mi to jde 😀 co u Tebe?

klara215
5. kvě 2016

Ahoj.Dnes jsem 10dpo a asi nevydržím do terminu ms...uu sw snažíme rok a leze mi to na mozek

maggie_
5. kvě 2016

@pindruse16_ Jo fakt vážně jo? 😀 proto nepůjdeme lítat? To já jdu do Vacushapu dneska.....se mi vůbec nechce. Do telefonu jsem si stáhla díl Přátel, aby mi to uteklo (jinak tam čumim do zdi jak blbka na tapetu s mrakodrapama - už jsem nudou počítala, kolik to má oken 😀 ) .....No co já, my teď na snažení kašleme, ty prášky doberu kvůli cyklu a konec 🙂

veverkamaminka
5. kvě 2016

Já na to myslím dokonce v MHD tvrdím ze jsem v prvním měsíci a doma furt melu, že se to povedlo. Manžel říká ne zakřiknout

veverkamaminka
5. kvě 2016

Dneska jsem byla na natáčení co na to cesi a tým těhulky tam byl a každá rodi měsíc po té druhé . První je v červnu. Tak jsem jim držela prstíky aby jim tam neporodily při soutěžení. Jinak už na sobe mám všechny příznaky a mens. má být příští středu. Tak držte mi palce jako já vám klidně se o tom bavte, ale Já přestanu budu až to budu bezpečně vědět. Pak řeknu ,že hurá mohu to vy křičet.

saja13
5. kvě 2016

@byra zatim nic :( ted se snazime obden a dnes budu delat ovu test ale za tyden jdeme k zubari a bojim se ze kdyz to vyjde tak nevim zda mi muze dat injekci ? Mam to radsi rict ?

veverkamaminka
5. kvě 2016

Ano radši to řekni......"doufejme, že si jako lékař nic ne pomyslí ,že tu všichni šílíme"

saja13
5. kvě 2016

Je mi jedno co si bude myslet ,kamaradka prej dostala nakou injekci kterou muze jako tehotna tak nevim ale radsi se ozvu 🙂

saja13
5. kvě 2016

Ja sem 12 dc to je akorat na ovu test ne ? Maji se delat ve stejny cas nebo jak to je ?

Strana