Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
S tou injekci je to jisty ? Ja se radsi optam
Ahoj cekatelky,muzu se k vam pridat..mam 4 dni do ms..ale uz tyden mi je vselijak a den ode dne hur a hur..unava,bolest v podbrisku,castejsi curani,dnes se pridalo pri vstavani motani hlavy...moc bych si prala,aby to vyslo,ale nevim..prsa me neboli,ale ty me nebolely nikdy ani pri prvnim tehu...tohle cekani je des bes :-\
@pindruse16 moc moc děkuji,snad to zítra dopadne na výbornou 🙂 🙂 kéž by 🙂 🙂
@bonynka1981 moc moc děkuji ♥ taky držím palečky aby se zadařilo 🙂
@blauen ahojky zlatíčko,moc děkuji za uklidnění 🙂 🙂 no já jsem taky skoro nikdy neměla stejně silné čárky na ovu testíku a přitom ovu probíhala 😀 😀 takže fakt se jim nedá věřit 😀 no uvidíme co mi zítra dr řekne v caru,jsem zvědavá 🙂 🙂 no a jak jsem byla v listopadu těhu a v lednu potratila tak jsem neměla ani pozitivní tt,kdyby mi to 3 dr nepotvrdili,že jsem těhu tak bych o tom ani nevěděla 😀 😀 takže testům se asi fakt nedá věřit 😀
@1nelinka ahojky no tak to taky vůbec netuším čím to je,že máš pozitivní testy jen ráno 😀 😀 ale já jsem stejná jako ty piju docela dost to asi bude taky tímto 😀 😀 a jinak to je pěkné,že na sobě poznáš,že se blíží ovulka,to já bohužel ne 😀 no uvidíme co mi zítra v caru řeknou 🙂 🙂
Tak jsem zkoukla vasi dnesni diskuzi a myslim,ze mezi vas zapadnu..taky mi hrabe ze vsech tech priznaku a snazeni 😀 j
@juliemichal no je to sice pekny ze to na sobe poznam ale uplne k prdu protoze manzel vyzaduje tuleni denne takze buh vi jestli stihaji spermijky vubec dozrat.. No snazime se teprve od zari ale uz by jsme mohli byt narade..🙂))
@1nelinka no tak to máme stejné 😀 taky můj manžílek chce sexík denně 😀 😀 je to fakt strašné 😀 zítra zase máme mít sexík než půjdeme do caru,protože mi budou dělat test jak dlouho ve mě vydrží spermie... no a potom asi IUI.podle mě spermie sice nestihnou dozrát,ale takto jsem otěhotněla já s druhým synem.snažili jsme se 6 měsíců a ten 7 měsíc jsme měli sex denně a někdy i 3x denně a povedlo se to 🙂 🙂
a moc držím palečky aby se co nevidět zadařilo 🙂 mi se o třetí snažíme už skoro 4 roky ☹ ☹
@juliemichal držím všechny prstíky na zítra tfůj tfůj tfůj. Až budeš mít čas a náladu písni jak jsi dopadla, budu na tebe myslet. I sluníčko už vylezlo tak je to veselejší.
@juliemichal taky drzim palecky aby se zadarilo..🙂 my deti jeste nemame tak by jsme byli radi aspon za jedno..🙂 no doufam ze nam ty mrsky dozravaji rychle dneska jsem 5dpo tak porad tak doufam..🙂 ale pri mych cyklech 5tydnu se vzdycky nacekam..🙂)
@blauen zlatíčko určitě dám vědět jak jsem zítra dopadla,doufám,že dobře a,že to IUI proběhne 🙂 🙂 pokud ne a bude dominantní folikul tak poprosím aspoň dr aby mi píchl pregnyl a snažili by jsme se doma 🙂 🙂 v 15hod tam mám být tak jak dojedu domů tak určitě dám vědět 🙂
a jinak máš pravdu,sluníčko krásně vylezlo a je to fakt hned veselejší 🙂 🙂
@1nelinka no tak to ještě víc držím palečky aby se povedlo a za pár dnů jsi našla // čárky na těhu testíku 🙂 🙂 no tak to máš pravdu to je fakt čekání dost dlouhé,když máš tak dlouhé cykly ☹ já je mám v rozmezí 27-30DC.dnes jsem 12DC tak mi to utíká taky strašně moc pomalu ☹ ať už mám ovulku za sebou 😀 😀
Ahoj holky můžete mi poradi, jestli máte zkušenost....?? V neděli jsem měla dvě čárky na ovu testu a včera, tedy 3. DPO jsme s přítelem měli přerušovaný styk a dnes mě celej den pobolívá břicho, bradavky strašně bolí je možný, že by se vajíčko oplodnilo a probíhali u mě už takovy změny?Přítel mívá hodně "kapek lásky"..
Od 5dpo probíhá uhnizďování,takže podle mne to možný je😉
Takže holky hlásím že jsem byla na gynde a mám hemoragickou cystu 3,2cm :( takže mám noretisteron na oddálení MS,to by prej mělo pomoct i na tu cystu,po 10dnech mám dostat MS a 13DC mám dojit na kontrolu jestli zmizela a rovnou se podívá jestli mi vše funguje jak má. Jenže co jsem četla,tak tahle krvavá cysta se moc často sama neztratí. :( nemáte některá zkusenosti? Ach jo,zase musím mít něco extra :(
@kastanek87 teda to mě mrzí... každopádně je dobře, že tě pořádně prohlídne 🙂
@ms.neomagic vitej mezi nami.. ja jsem magor cislo jedna... :D priznaky, nepriznaky.. co chci to dostanu :D
@pindruse16 jj to jsem ráda. Samozřejmě mi řekl že půl roku je ještě krátká doba,ale že to zkontroluje. Teď budu mít predlouhych 14dnu čekání jestli cysta zmizela. Když ne,asi mě čeká laparoskopie. Je to na prd,ale zase jsem ráda,že se na to přišlo.
@kastanek87 bud rada, ze vis co a jak... a za 14 dnu to muze byt ok... neboooj
Jj,to jsem ráda. Trochu se bojím no 😀 ale budu myslet na vás holky,ať tam ty // máte ;)
@1nelinka tyyyjooo tak to fakt zavidim......my se s manzelem casove mijime kvuli praci, takze bud jsem vzhuru ja nebo on, takze sexik je tak max 1-2 do mesice......je to na palici .... a jeste se trefit do tech spravnych plodnych dnu ...... nic moc ...... takze zavidim vsem zenam se sexuchtivymi muzi.......co ja bych za to dala ☹
@juliemichal tohle jsou moje .... vcera a dnes ....muzes porovnat
@juliemichal tfuj tfuj, držím pěsti 🙂
tak my musíme sexovat s kondomem, jen v plodných dnech bez. Mimo ovulaci tam prej mršky nemají co dělat 😀 a zbytečně dráždí moji imunitu. Je to otrava, ale co už 😖
@digisek ale ty je máš daleko silnější a řekla bych,že ten nalevo by už mohl být pro mě pozitivní,kdyby to bylo tak u mě 😀 skoro vždy jsem na one stepu měla takovou čárku,když jsem ho měla pozitivní a na druhý den jsem měla ovulaci 🙂
@pindruse16 moc moc děkuji,ale docela se bojím.. jak to dopadne.jdu tam až na 15 hod.
Holky, tak mě se nakonec zatím MS nerozjela, už 3. den špiním, MS bolesti, jak jsem zvyklá, nikde..asi ještě počkám, jestli se do víkendu nerozjede, pak udělám test..
Holky tak TT bílo jako sníh ☹ dnes 12 DPO, MS má přijít zítra

@saja13 injekci ti v pohode muze dat jen nesmis na rentgen kdyby nahodou..