Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@bonynka1981 už druhý den bolí břicho, občas mě dost píchne v podbřišku a slabé špinění (růžovohnědé). Chjo ☹
@byra já měla jednou taky test bílý, nakonec jsem těhu byla, ale pak to nevyšlo. A až když jsem ten test chtěla vyhodit, tak když jsem se na něj podívala tak tam byl slabounkej duch, musel se tam ukázat tak za 20minut. Někdy si s náma tělo hraje a dává nám zabrat. Naděje umírá poslední!!!
Ježiš, já si ho snad taky udělám..je mi nějak blivno 😀
@byra jak píšou holky, dokud nedorazí MS, je stále naděje... třeba se ti HCG tvoří pomaleji a bude to vidět až za pár dní ;)
holky, já včera a převčírem přišla domů, lehla a spala.. do toho mě popichuje to břicho a občas cejtim žaludek, takže hlava pracuje a už si dělá naděje a nejradši bych zkoušela taky, ale musím se držet.. aspoň do pondělka... 😠
Holky co jeřáb? zkoušely jste? Prý zkracuje cyklus - mě by se to hodilo, protože ovu mám až někdy 18-19 DC
kdyžtak tady je odkaz na diskuzi https://www.modrykonik.cz/forum/intimni-zdravotni-problemy/kapky-jerab-ptaci-a-vase-zkusenosti-s-tim-2/
@byra ještě nesmutni,dokud se nerozjede,šance tu je ;)
@juliemichal jee to vypadá hodně nadejne, Já na OVU testech neměla ani to. Držím palečky a těším se na zprávičky. 🙂
@blauen to ano to jsem se taky na to koukala jak na boží dar 😀 😀 fakt nikdy tak silnou čárku na dr maxu jsem neměla 😀 😀 no snad mě dnes dr potěší 🙂 🙂 byla bych moc ráda 🙂 🙂
Pořád přemýšlím nad svým doktorem. Když jsem tam byla v únoru na prohlídku, řekla jsem mu, že jsem HA v srpnu vysadila a že další už nechci. Rovnou mě objednal za 14 dní na HP, kde jsem si pak volala na výsledky a prý v pořádku a doporučil dělat ovu testy. Říkám sestře A co se dělá dál? A ona prý že mám dojít na konzultaci. Tak jsem šla asi po 2 týdnech. Ptal se mě, zda je ovu - to mi zrovna poprvé vyšel pozitivní ovutest tak říkám, že ano. Nic víc neříkal, vyplnil mi žádanku do CAR. Žádný UTZ, nabídka hormonů nebo tak. Kdyžtak čtu vaše příspěvky mám pocit, že je to nějaký odfláklý nebo co. Prej rovnou pošlem chlapa na SPGM... Holky já mu to ještě neřekla, že by tam měl jít ☹
@juliemichal ... ta levá je ze čtvrtka a ta pravá je ze středy .... tak 3 dny mi to stoupá, dnes bych měla mít nejsilnější druhou čárku, tak uvidíme......ovu mám naštěstí rozeznatelnou, tak uvidíme jestli se dnes zadaří doma pod peřinou 🙂
@juliemichal moc ti to přeji, kazda z nás si to tady zaslouží!
@digisek to já zase na sobě ovu nepoznám,jedině jeden signál co na sobě poznám,že mě 3 dny před ovulkou bolí hlava no spíše,že jak se mi hlava rozbolí tak do 3 dnů mám ovulku a včera mě hlava bolela.. no a tobě strašně moc držím palečky aby se to doma pod peřinkou dnes podařilo,přeji ti to 🙂
@blauen jsi zlatíčko moc moc děkuji ♥ a máš pravdu každá z nás si to zaslouží 🙂 🙂 ty už těhulka jsi a já ti to strašně moc moc moc přeji ♥ ♥ a těším se na další zprávičky s gynekologie 🙂 🙂
@juliemichal ....čoveče já má signály jasný....začne mě bolet břicho, takový ty křeče v pobříšku, takže jak to začne, udělám test, a je tam slabší čárka, pak druhý den už je silnější a třetí nejsilnější, takže já to poznám i na sobě.....i když jsou to pro mě všechno teda úplně nové zážitky 🙂 při HA jsem to pochopitelně neměla a nikdy jsem doteď nebyla bez HA, takže po vysazení spíš testuju a pozoruju co mi to tělo vlasně dělá 🙂
.... no doufám že to klapne večer......už jsem chtěla včera ale manžel byl jaksi mimo provoz 🙂 takže dneska je poslední den......pak je šance až za měsíc zase ......
@komive co není brzo? ta žádanka do CAR?
Když já jsem víc než půl roku od vysazení HA neměla ovulaci, nijak jsem to neřešila - ano byla jsem blbá, že jsem nevěděla, že vůbec něco takového existuje. Po první ovulaci mě dr. dal žádanku.
Takže když to vezmu kolem a kolem je to teprve druhý cyklus ovulací co se snažíme.
@digisek no tak to je krásné jak máš tady tyto signály,za ně bych byla taky ráda 😀 😀 no tak dneska máš za úkol manžílka znásilnit 😀 a moc držím palečky aby se to povedlo 🙂 my budeme mít sex jak manžílek dojde tak musíme mít sex a potom pojedeme do toho caru 😀 😀 no tak uvidíme jak bude vypadat folík,snad to bude na IUI 😀 kéž by 🙂
@komive právě, já jsem do té doby ani nevěděla, že něco jako ovulace existuje. Prostě jsem si myslela, že vysadím prášky a hned to bude. On se mě ani nezeptal jestli mám ovulaci, rovnou řekl, abych si dělala testy 12,14 a 16 DC. Když jsem se zmínila, že jestli je u mě možné nějaké vzpamatovávání po tolika letech HA (10 let) tak řekl, že ne, že on tomu nevěří.
Tak jsem od ledna pila poctivě drmek a kontryhel a za 2 měsíce na to jsem poprvé měla ovulační bolesti i pozitivní ovutest. Do té doby jsem to neznala.
Ahoj holky, nemohla bych se k vám přidat? Pořád tady brouzdám a nevím kam se vrtnout. Je těžký se někam začlenit. 😒 Něco malinko o mně, je mi 27 let, od února se s manželem snažíme o miminko, zatím teda bezúspěšně. Potřebuju teprve srovnat ms, protože mi po HA nechodí jak má. 🙂
@janca209 ahoj určitě 🙂 na srovnání se doporučuje kontryhel (ale mě protáhl celý cyklus. Nejdřív opravdu zpravidelnil z 35 na 28 a po 3 měsících začal prodlužovat. Tak jsem ho vysadila). Jinak zrovna koukám, že bych šla do Jeřábu ptačího. My se snažíme od září 2015, ale na začátku roku jsem zjistila, že vůbec nemám ovulaci
@byra To je blbost, já brala HA skoro 7 let, před 3 lety jsem vysadila a cyklus se s malým zpožděním nastartoval hned..někomu to prostě déle trvá, ale říct, že to není možné, je nesmysl..
Nikdy jsem neměla pozitivní ovulační testy, ale podle UZ (a jiných příznaků) ovuluju, takže bych ovulačním testům taky na 100% nevěřila, zvlášť, když můžeš mít ovulaci i pozdějí, ne jen 12, 14 a 16 DC..
Ahoj holky, jdu pro radu. Vcera vecer slaba carka na ovul testu, dnes rano o dost vyraznejsi. Snazenicko bylo vcera vecer a dnes rano. Jako na potvoru jedu dnes pryc a vracim zitra navecer. Myslite ze zitra uz nebude pozde?
Ahoj holky, taky to tady tak různě procházím a přemýšlím, kam se uchýlit 🙂. Je mi 28 let a s manželem se snažíme o miminko poměrně krátce. HA jsem vysadila na konci března asi po 10 letech. Ovulaci jsem na sobě pozorovala dle hlenu, bolesti v podbřišku a dělala jsem i ovu testy, takže vše sedělo. Bohužel v dubnu jsem 3 dny po ovu měla lehčí autonehodu, takže test stres všechen okolo.. MS se dostavila poměrně včas 27 den 🙂, což jsem docela koukala,že je to po vysazení HA přesné..nicméně mi bylo každé ráno nevolno, ale nezvracela jsem. Po MS, která trvala necelé 3 dny jsme raději udělali těhot.test, ale vyšel negativní. Ale netrápíme se tím, jsme teprve na začátku snaženíčka 🙂 . Mám koupené ovu testy a ode dneška začínáme znovu testovat, ovulka by měla být v neděli, nejdéle v pondělí, ale začínám testovat raději ode dneška, ať vidíme, jak sílí čárka. Jinak používám ovulační testy Dr. Max a minule mi čárka krásně sílila a pak po ovu (2 dny) zmenšovala. Ale nebyla na 100 % tak silná jako kontrolní 🙂
Všem ostatním snažilkám držím palečky, ať se Vám zadaří co nejdříve

@byra dokud MS nedorazí tak naděje pořád je!!!