Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@juliemichal .... tak jasnačka, dneska na něj skočím hned jak přijdu z práce 😀.......stejně na to mám hroznou chuť ale to je asi taky příznak té ovulace....někde jsem četla že během ovu je žena mnohem víc "sexuchtivá" než obvykle .... a snad něco vyzařujeme nebo tak a vábíme samečky....tak doufám že toho mého navábím 😀
@juliemichal .... každopádně ti moc přeju ať vám to taky klapne 😉
@digisek no to asi bude taky ten příznak s toho 😀 😀 anebo spíše po pauze máš na to chuť 😀 my už máme po sexíku tak ještě se manžel vykoupe a o půl 3 pojedeme 😀 😀 no tak jsem zvědavá co bude 😀 😀 a držím palečky aby se to dneska krásně povedlo 🙂 🙂
a moc děkuji já to tobě taky přeji ♥
@juliemichal moc moc ti drzim palce, a pak dej vedet, jak jsi dpadla 🙂
@luciasek1987 děkuji sluníčko moje,určitě potom dám vědět 🙂 🙂
@juliemichal 🙂 tak držím palečky 🙂
Hm, tak skutečně nic, test bílý, MS se rozjela..u mě funguje test spíš jako přivolávač MS než cokoli jiného 😀
Ahoj dneska vsem,tak ja jsem na tom porad stejne..bolesti podbrisku,dnes nejak vic..a co jsem si vsimla tak jsem se strasne osypala v dekoltu..na coz normalne netrpim.
Tak holky už jsem doma,máme po IUI 🙂 🙂 folikul měl 20mm,sliznice bohužel nevím.dostala jsem pregnyl a proběhlo IUI 🙂 🙂 akorát co je zajímavé,udělala jsem si jen tak těhu test zda mám po pregnylu // na těhu testu a na testu bílo 😀 což nechápu,pregnyl jsem měla 5000 j.
Tak my mame "zaseto" takze ted 14 dni cekani ........ 😀
Jakooo.. dneska mě bolí bradavky jako ještě nikdy před MS... doma jsem zvyklá chodit bez podprsenky a dneska to fakt nejde... každej pohyb přes bradavky neskutečně bolí... :( nemůžu se jich ani dotknout... k tomu jsem měla ráno v podbřišku tlak jako před MS, teď už je ale zase klid... jako, kvůli miminku jsem ochotná takhle trpět, ale jestli dorazí MS (po nebo út), tak ji zastřelím 😀
@pindruse16 to znám :-\ vždy měto nneskutečně naštve...
Tak co holky,jak se máte,jak se cítíte? 🙂 testovala jste některá? Venku je krásně. Malej zítra odjíždí na školku v přírodě a já jsem z toho trochu nervózní,jede poprvé 🙂
@kastanek87 netestuju, bojím se výsledku.. ale už čtvrté ráno tlaky jako při MS a druhý den neskutečná bolest bradavek... Jo a v pátek me dojal ceremoniál slavností svobody tady v Plzni... nikdy mě to nedojalo, až letos.. ti veteráni a ty proslovy.. uf.. co u tebe?
@pindruse16 tak to jsou dobrá znamení 😀 já bohužel nic,byla jsem ve čtvrtek na gynde a mám cystu hemoragickou (naplněná krví) má 3,2cm a čekám až po MS,jestli zmizí,když ne,asi půjdu na laparoskopii. Zase nějaká komplikace,to je furt něco no. Ale zas by mi u té operace mohli profouknout vejcovody 😀
@kastanek87 tak oni se tam podívají a uklidí ti tam 🙂 ségra jde pod kudlu 18. května, taky s cystama.. chudák v 16 letech už podruhé.. snad už to bude mít ok... tobě budu držet palce, abys pod kudlu nemusela, aby to s MS zmizelo 🙂
Děkuji,snad to bude dobrý. Fakt? Ty brdo,zajímalo by mě proč se to tak furt dělá. Tak držím pěsti,ať je segra brzo fit a už se to nevrací. Já měla asi před půl rokem,ale to byla jiná a menší a sama zmizela.
@kastanek87 no ségra byla loni v červenci (to jí zachránili vejcovod) a už to tam má zas :( taky teď čekali, jestli se to po MS nezmenší a nic.. vůbec se to nehlo, tak jde zas, tak uvidíme, jak to dopadne... snad už dobře...
ahoj holky... dnes 8 dpo.. priznaky zadne... asi ani testovat nebudu :-/
Ahoj holky, dnes měla přijít, zatím od patku spinim. Je to silný výtok - mám tam úplně mokro ☹, obcas hnědo oranžový sem tam hnedy kousek. V pátek vecer šílené bolesti jakoby mě někdo chytil za oba vaječníky a kroutil s nimi ☹ MS bolesti a tlaky byly spíš ve ctvrek, pak to kroucení i v sobotu. Dnes klid, jen ten hojny výtok, je ho hodně, ale stačí intimka. Nevim jak to přesně vykreslit
@luciasek1987 i bez příznaků není nic ztraceno... každopádně já vždy čekám do vynechání MS, dřív si myslím, že nemá cenu "plašit" i když už bych ráda věděla, na čem jsem... zítra nebo v úterý bych to měla dostat...
@byra teda ty hormony si dokážou s ženskym tělem pohrávat... jestli jen špiníš, nezkoušelas TT?
@pindruse16 v pátek byl negativní a poslední co jsem měla 🙂 ještě počkám, třeba se rozjede. Jak se segre projevily ty cysty? Dost se toho bojím ☹
@byra loni byla vlastně na uplně první prohlídce u gyn.. měla nepravidelnou menstruaci, ale vždy jen ob měsíc... tzn. jeden měsíc normálně třeba 30 dní a další měsích 40, další 30 a další třeba 45... a vzhledem k tomu, že měla/má přítele, tak chtěla i předepsat antikoncepci... no a doktor zjistil, že má cystu skoro přes celou dělohu a zasahuje právě víc do jednoho vejcovodu, takže proto byla každý druhý měsíc MS tak opožděná... tak jí to v létě vyndali, vejcovod naštěstí zachránili... no a letos na jaře jí prý začalo hrozně bolet v podbřišku a krvácela při sexu a už byla nějaký 45DC a MS nikde... tak šla k doktoru pro vyvolávačku a doktor zjistil, že tam má cystu zas... dal ji vyvolávačku a chtěl vidět, co s tím udělá MS... no a cysta zůstala beze změny... tak by měla jít teď 18.5. zase do nemocnice... do toho má prý krční páteř jak stará bába (bude chodit na rehabilitace) a astma... furt něco :( doufám, že touhle operací jí aspoň jedno skončí... :(
@pindruse16 no nevim... Jen vcera a predevcirem dopoledne bily vytok bez zapachu... Dnes uz nic... Vytoky normalne nemivam krom v dobe ovulace..
@pindruse16 chudina, já naštěstí celkem pravidelný cyklus mám a kromě špinění pár dní před MS problémy nemám, no jen mě asi měsíc bolí tříslo, ale možná jsem si tam někde něco skripla. Začali jsme od března podnikat každý víkend túry cca 30 km

@misacek3 jee my se s manželem snažíme o miminko taky od března, a HA jsem vysadila poprvé po x letech .... jsem o pár let starší, ale doufám že když mám ovu v pohodě i MS celkem v termínu, tak že se to brzo podaří.......přeju hodně štěstí ať taky nečekáte dlouho..... 🙂