icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

byra
9. kvě 2016

@maggie_ já jsem taky 1 DC

byra
9. kvě 2016

Není nad to, když z vás hned v pondělí ráno udělají debila.

Řešíme financování jednoho projektu. Ptala jsem se ředitelky jestli to můžu udělat takhle - ona řekne, že musíme přidat peníze a pokud s tím moje vedoucí souhlasí, mám se podle toho zařídit. Na to moje vedoucí odpoví, že jestli se jiná věc zaplatí z jiných peněz, tak to tak může být. Ale nikdo mi neřekne, jestli se to teda zaplatí z jiných peněz a když se na to zeptám dnes, tak dostanu od ředitelky sprda hned ve dveřích, že ONA mi teda psala už v pátek že se mám zeptat své vedoucí, a moje vedoucí odpověděla jak jsem psala výše - chápete to??? Připadala jsem si totálně blbá a neschopná - prej víte co? já tady tu schůzku zruším a můžem řešit tohle... (je na nějaké schůzce nebo co )

maggie_
9. kvě 2016

@byra_ V každý práci najdeš debila/krávu 😀 na to se vyprdni, když je blbá...Bych jinak zešedivěla řešit práci 😀 .....Taky 1DC? Holka, my tu spolu zůstanem ještě nějakej čas asi 😀 I když, když na stejno byla @jajinka147, tak otěhotněla, tak třeba se taky poštěstí 😕 🙂

terezice1989
9. kvě 2016

Tak já jsem bez // 😀 tak mě šoupli hned injekce na IVF tak ke konci Kvetna se snad můžu těšit na //.

helen_h
9. kvě 2016

@iritia A od kterého dne cyklu jsi testovala? Podle mě je ještě před ovulací, myslím, že příhodná doba teprve přijde...

nunik
9. kvě 2016

@byra dnes jsem 24dc,předtím jsem měla ha,tak nevím jak dlouhé mám cykly

byra
9. kvě 2016

@nunik ty si nedělala pauzy? Jako 3 týdny prášky - týden pauza... ještě je brzo na případný test

iritia
9. kvě 2016

@helen_h 28.4 to bylo 10 DC . Dnes už to je 21 DC .... Užívala jsem duphaston a clostribegyd ale to minulý měsíctento uuž ne clostribegyd jsem brala od 22.4 do 26.4 ... Ted užívám jen Macu (i manžel) 2x denně a jen já kyselinu listovou a vitamín c na imunitu

pindruse16
9. kvě 2016

@byra no ja vetsinou spinim tak jeden nebo dva dny pred MS (a to vzdycky jen jednou nebo dvakrat za ten den najdu neco na toaletaku)... ted zatim nic..
jinak k te praci... to je podobny jako u nas 😀 jeden rika to, druhy to, ani jeden nereknou verdikt a pak kdo je za blbce? no ten prostredni 😀.. z toho si nic nedelej, to je jenom dalsi blby pondeli ;)

@luciasek1987 vydrrrrz 🙂 taky mi prijde 10 DPO hrozne malo na to, aby se tam neco ukazalo...

@maggie_ ahooooj... netrpelive cekam a davam telu cas 😀 dneska jsem 28 DC a pokud zitra neprijde MS, tak chci testovat ve stredu rano 😀 bradavky boli silene, v podbrisku obcas tlaci jako pri MS (nejvic rano).. no tak uvidime, co nam reknou pristi dny.. 😀 snad bude slunecno 😎 🙂

byra
9. kvě 2016

@pindruse16 hele jestli to nemám třeba taky z toho kontryhele. Než jsem ho nasadila tak bylo špinění max. 3 dny a slaboučký. No to by bylo... doprčic

nunik
9. kvě 2016

@byra Ano dělala 🙂 3týdny a týden pauza

byra
9. kvě 2016

@nunik tak zhruba podle toho 🙂 já osobně bych počítala 28 dní, takže asi v pátek by měla dojít. Ale můžeš to mít rozhozené, to je těžké 😒 mě třeba naskočila úplně první MS po vysazení za těch 28 dní. zkus počkat

maggie_
9. kvě 2016

@byra_ Hele já kvůli kontryhelu špinila těch 37dní, jak jsem tu psala, jestli si pamatuješ....Na každýho působí jinak, ale já si s tím zadělala na pořádnej průšvih, radši se na něj vyprdni 🙂

@pindruse16_ No tak to držim palečky 🙂 no to jsou dva dny, to zmákneš, pak hlavně dej vědět a moc na to nemysli, víš jaká je potvora ta psychika, ta ti dokáže vsugerovat snad bolest všeho 😀 každopádně doufám, že to bude ono 😝

pindruse16
9. kvě 2016

@maggie_ diiik, ja doufam... 🙂 dneska se budu cely odpoledne ucit na zitrejsi zapocet, tak bych to cekani mela preckat nejak v pohode 🙂

byra
9. kvě 2016

@maggie_ vidíš,to si ani nepamatuju, tady se toho semele tolik 🙂 každopádně jsem ho vysadila minulý měsíc tak asi jsou to dozvuky.

@pindruse16 z vlastní zkušenosti doporučím teď (co čekáš jak to dopadne) chodit na MK co nejméně 😀 aspoň tě to nebude lákat a budeš myslet na jiné myšlenky

nunik
9. kvě 2016

@byra děkuji za odpověď,ještě počkám a zkusím testovat v pátek 🙂

bervidova
9. kvě 2016

Tak jo, první den MS je tady - snad ji i ráda vidím, protože je přede mnou první měsíc pokusu o otěhotnění. O tři dny později, tak si to užívám - ibalgin, ale taky jsem si musela koupit v automatu kapučíno a v kantýně sušenky, jak jsem měla absťák na sladké 😖

digisek
9. kvě 2016

holky jak jste na tom s měření bazální teploty? měříte některá? mě by zajímalo jaké hodnoty očekávat v průměru před ovu a po ovu a během ms.....docela by mě to zajímalo.......asi nejsem úplně typ na pravidelné měření ale prý to dokáže odhalit těhu ještě před MS pokud se to správně odečítá.......možná by to mnohým z nás pomohlo nezbláznit se při čekání na MS nebo ne-MS 🙂

byra
9. kvě 2016

@bervidova tak to jsme stejně 😀 já i @maggie_ jsme dnes 1 DC, já měla croissant s nugetou 🙂 Koupila jsem si ten jeřáb ptačí i kotvičník tak uvidíme co to udělá

pindruse16
9. kvě 2016

@byra 😀 já se nedám udyndat 😎 beztak čekám, jestli zítra příjde MS nebo ne a testovat budu moct až ve středu ráno 😀 takže mi nezbývá, než čekat...

luciasek1987
9. kvě 2016

@pindruse16 je tu nekdo kdo bude testovat zitra?? nechci v tom byt sama... a jak tady konikuju tak vim, ze nevydrzim a fakt zitra testnu 🙂

pindruse16
9. kvě 2016

@luciasek1987 já budu testovat až ve středu ;)

luciasek1987
9. kvě 2016

@pindruse16 kdybych to nahodou vydrzela.. tak se ozvu :D

pindruse16
9. kvě 2016

@luciasek1987 pokud "to" tam je, tak čím dýl vydržíš, tím lepší druhou čárku na testu budeš mít ;)

luciasek1987
9. kvě 2016

@pindruse16 no to ja vim... ale je to desny jak me to tahne si ten test udelat... no uvidime.. treba to vydrzim :D

digisek
9. kvě 2016

tak tohle mě pobavilo:

První příznaky toho, že vám hrabe ze snažení:

radujete se při pomyšlení na zvracení
vidíte růžové čáry, kde je nikdo jiný nevidí
mocné O již neznamená orgasmus, ale ovulace
nedokončujete slova (ovu, těhu)
používáte tajemné zkratky dc, ms, dpo
utrácíte více za testy, než za oblečení
ve dny okolo ovulace zrušíte veškeré společenské aktivity
močíte na proužek čehokoli
každé cuknutí v břiše je buď ovulační bolest nebo že by implantační?
ranní motto: Nemluv na mě, dokud si nezměřím teplotu!
konečně se těšíte na ranní vstávání - další možnost změřit si teplotu nebo odebrat ranní moč

luciasek1987
9. kvě 2016

@digisek masakr :D

iritia
9. kvě 2016

@digisek 😀 docela se v tom vidím

pindruse16
9. kvě 2016

@digisek ano, kdykoliv je mi v druhé polovině cyklu na zvracení nebo aspoň trochu blbě, tak jsem schopná se rozzářit jak sluníčko, jak mě to těší 😀

valeri10
9. kvě 2016

@digisek božííííí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Strana