Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@digisek jako mamka se mnou neprožívá přímo testování, ale moje občasný výlevy smutku a prostě jí o tom můžu říct cokoliv 😉
@alischkar Taky vzdycky pri tom zatinam zuby a bud to prejdu a nebo reknu neco obecnyho.Ale vim ze kdybych rekla jak to je tak by bud zacali mit nejaky psychlogicky kecy,rozebirat nas a nebo se pak kazdou chvili ptat.S manzelem jsme se domluvili ze kdxz je to nase dite,tak i jeho "vyroba" je jen nase a staci ze jsou do toho zapojeny doktori.Cela rodina,drbny a tim padem velky okruh lidi kolem nas o tom vazne vedet nemusi.Abych pak slysela jeste nejaky litovaci kecy,to by me rozsekavalo jeste vic....
@pindruse16 no moje mamča by pak právě chtěla všechno vědět a přesně jak tu píšou holky .... je to naše dítě a až to bude tak to bude ..... my taky musíme čekat a mě teda úplně stačí můj vlastní stres 😀 😀 😀
jinak se s vámi holky podělím o mužskou logiku ..... jeli jsme na svatební cestu a manžel kamarádům řekl že si tam uděláme miminko....mě to teda nějak zapoměl říct 😀 no a tak se to ke mě doneslo a já se pak ptala manžela jak to myslel a on "no já myslel že to nějak zařídíš" 😀 (tím myslel že vysadím prášky) ..... no a pak když jsem je teda vysadila tak mu to říkám a on "já myslel že až tak za dva roky" 😀 😀 no a pecka byla když po tom našem tulení v ovu se mě druhý den ráno zeptal "a už jsi teda těhotná?" 😀 😀 😀 😀
@digisek moje sestra (16 let) si myslela, že se dá otěhotnět kdykoliv během cyklu a prej na mě: tak přece na to hupsnete a je to ne?... no a bratr (28 let) když se mě prvně zeptal, jestli už... tak říkám, že ještě nevím a on na mě: jak ještě nevím, si udělej test ne? tak mu říkám, že na testu to neni poznat hned a on se hrozně divil, taky si myslel, že když na to hupsnem tak hned druhej den je něco poznat 😀 ... si tak říkám "sladká nevědomost" 😀
Tak už mám holky druhý den takové píchání v podbřišku, takové zvláštní, chvíli vpravo, pak vlevo, pak dole. Včera to bylo více a dneska až odpoledne, ale trvá to pořád. Nechci si dávat plané naděje, ovulka byla v sobotu 7.5., takže dnes to je teprve 4DPO. MS by měla dorazit až za 15 dní, tak snad nám to oteče rychle a to jdu v pátek ještě na trhání osmičky, chjo ☹ .
Jinak u nás se taky pořád všichni okolo ptají a to skoro nikdo neví, že se již druhý měsíc snažíme. Někdo možná tuší, ale nechali jsme si to pro sebe, ale i tak se okolí ptá. I díky tomu, že jsem v prosinci byla na konizaci děložního čípku a tam nám doporučili mít mimčo co nejdříve 🙂
tak jo... tak jsem teď odpoledne zkusila test (ano vím, že se má testovat z ranní moči), byla jsem prostě nedočkavá a věděla jsem, že by se mi večer asi blbě usínalo... no žádný překvapení se nekoná... bílo, všudebílo, sněhobílo 😠 a mimořádně z toho nějak nejsem zklamaná.. nevím proč... každopádně je mi stejně divný, že MS ještě po tom Duphastonu nepřišla... no uvidím ráno... asi to ráno dyžtak zkusím znova a pak znova a pak znova, dokud to nedostanu 😀
A do toho je mi už hodinu blbě, na zvracení, vždy se mi začne zvedat žaludek, v puse kyselo a přiletím na záchod a nic :(. Holky je to možný, abych 4 DPO se začaly projevovat těhu příznaky? Já myslím že ne, že to je brzo, ale.... 😒
Holky, u nás to taky nikdo neví, to by bylo vyptávání, ani kamarádkám to moc neříkám, stačí mi, že se vyptávají, kdy bude miminko..nemám sílu vysvětlovat, že "zatím jako nic", cítila bych se pod větším tlakem..přijde mi, že všechny moje kamarádky z okolí v tom byly hned, jen já ne..a snažíme se od prosince, není to nějak dlouhá doba, ale už dlouho jsme o dítěti mluvili a čekali, kdy to bude nejlepší..a teď čekáme dál 😒
@pindruse16 a nebo dokud tam nebude čárka 🙂 Je ti po tom Duphastonu dobře?
@kettkav přesně, nebo dokud tam nebudou // 🙂
myslíš jestli nemám nějaký negativní účinky? je mi vždycky uplně stejně jako jindy ;)... akorát tenhle měsíc mám nějak větší bolesti bradavek na konci cyklu než normálně a pobolívá mě podbřišek už od pátku, což normálně nebývá (dnes jsem 29DC)...
@pindruse16 Aha,diky. Já ho mám teď poprvé,ale až od 6.dne užívání je mi špatně a teď mě rozbolely prsa. Tak přemýšlím,jestli je to po něm. Testuju v pátek třináctého 😉
@kettkav mně se rozbolely v pátek (25DC), ale pořádně až v sobotu (26DC) a Duph jsem dobrala ve čtvrtek (24 DC)... ;)
@byra hodne zenskych otehotnelo jak prestali zobat antinu ale neni to moc dobre protoze mas v sobe spoustu svinstva z antiny a miminko si to vsechno vezme.. Ideal pockat 3-6mesicu po dobrani posledniho prasku tak mi to teda rikala gynekolozka ale kazdy rika neco jineho..🙂) ja taky zkousela ruzne tinktury mela jsem hrozny pms,nalady a navaly atd a az ted se citim dobre.. Ted momentalne zobu fertility blend a gynex a me osobne tato kombinace sedi nejlip citim se konecne dobre a v pohode..🙂 ale kazdemu sedi neco jineho
@1nelinka jj mám stejný názor, ale můj doktor nad tím "čištěním se po HA" mávl rukou, že prý jsou to babské řeči. Stejně musí člověk počkat až jestli má pravidelný cyklus a chodí mu ovulace. Já si teď koupila tinktury kotvičníku a jeřábu ptačího tak uvidíme zda to něco udělá, potřebuju zkrátit cyklus a posunout ovulaci. PMS naštěstí nemívám skoro žádné krom žravky 🙂
@1nelinka no mě teda řekl doktor když jsem se na to ptala že je to hloupost a přežitek z dob minulých kdy ještě nebyly "moderní" antikoncepce, že dneska už to tak vůbec není a právě ty 2-3 měsíce po vysazení je žena nejplodnější (pokud má teda ovu samozřejmě), že se nastartuje tělo a právě v té době by se měla snažit otěhotnět nejvíc......pokud ovu nemá hned tak to samozřejmě jiná situace ........ ale asi co doktor to jiný názor no 😀
Tak jsem tady po měsíci zase, zítra mám dostat menstruaci, nervy pracují, naštěstí nemám doma žádný těhu test, jinak bych už zase předbíhala.... Zatím pociťuju spíš příznaky přicházející menstruace než čehokoliv jiného. Ale upřímně, pokud se nezadařilo tentokrát, tak už nevím co dělat a začnu mít vážné pochybnosti o svém zdraví ☹ je to děs
@rumisik hlavu vzhůru..musíme byt silne😆
@byra ani nemluv..ty moje žravky jsou šílene..ach ty hormony..delaji svojee
@rumisik_ Jak říká @petulibii.....musíme být silné. Já vím, že se to řekne, taky mě naděje opouští, ale musíme, jinak by jsme se do jedné zbláznili. Držim palce, aby bestie nedorazila 🙂
1DC je tu... aaaaachjooooooooooooo...
oukej, od teď niic neřeším... spočítám si 15DC, hodim si ho do telefonu, abych na nic nemusela myslet a prostě ticho, pšt, vypnout 'těhotenskej' mozek... škola, běh, práce... a samozřejmě o víkendech láska 😠 ...

@valeri10 ... tak tři roky asi není úplně v pohodě....to je podle mě strašně dlouho aby se to nepovedlo .... tak držím palečky ať vám pomůžou aspoň doktoři když je na tto příroda krátká