Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@digisek děkujuu <3
@pindruse16 to mě mrzí ☹
@pindruse16 to mě mrzí, myslím, že tě za pár dní budu následovat, je to boj ☹
@pindruse16 ... já myslím že kolem 20.5. na tom budu podobně......i když si teda přeji aby ta mrcha nepřišla....ale holt příroda si dělá c chce bez ohledu na naše přání 😒
@pindruse16 :-* :-* :-* přesně tak,jakmile se zbavim cysty,mám to v plánu jako ty 🙂 bude léto,sluníčko, pohoda....to zvladnem. A uvidis že to půjde. Doktor mu řekl že ovu testy jsou na prd,sex máme mít klidně denně,prostě si užívat a dělat to kdy se nám zachce 😀
tak holky... za 4 dny "ne"má dorazit MS... zítra budu 12 dpo... pokud na testu nebude nic, tak je to pak jasné že?
@luciasek1987 pozitivní test může být klidně až dva týdny po vynechání menstruace. To jen tady na modrém koníku vznikl poprask, že od 8DPO už musí být duch na testu a 15 DPO dálnice. Občas by nezaškodilo nechat plavat emoce a zapojit mozek. To teď nemyslím na tebe, ale tak všeobecně 🙂
@byra_ Holka moje, netuším 😕 je to na prd, jsem strašně ráda, že to Jajinka odstartovala, ale myslela jsem, že už to bude v pohodě. No asi to moc řešíme, nebo nevim 😔 ...Já jsem to dneska akorát říkala kamarádce, že už se snažíme 8 neúspěšný měsíc. Ani tomu věřit nemohla, říkala, že to je jak před měsícem, co jsem jí říkala, že se začínáme snažit. Za chvíli to bude rok...a co pak? ☹
@luciasek1987_ No i kdyby byl negativní, nemusí to nutně znamenat, že z toho nic nebude 😉 někomu se to ukáže dýl...Hlavně aby nepřišla 🙂
@valeri10 jj mas pravdu, ze tyhle moudra jsem pochytila na konikovi...
@maggie_ já jsem taky čekala že se to Jajince rozjede a zatím prd. Tak třeba @luciasek1987 😉 bude první květnová vlaštovka
@byra 😀 myslim si ze kveten neni muj mesic 🙂) nevim nevim..
@luciasek1987 No do některých diskuzí tady raději ani nenahlížet 😀 . Hlavně klídek a nohy v teple. Hlavním znakem těhotenství bylo, je a bude vynechání menstruace (i když jsou případy, že byla žena těhotná a měla ms). Do té doby jsou všechno zbytečné naděje a spekulace.
@luciasek1987 pokud bude negativní není to rozhodující. U mě v prosinci ani pozitivní nebyl rozhodující :( prostě to odešlo s MS a to to nebyl zadnej duch ale pěkně růžovoucka čárka několik dní po sobě. Proto testovat před MS je prostě 50:50. Ale chápu že to nejde vydržet,ani já to nikdy nedokážu 😀
@luciasek1987_ a třeba jo 😀 právě proto, no všichni ti budeme držet palce...Už aby náš tu bylo míň, spíš se to tu plní, než aby to ubývalo 😀
@valeri10 tyto zbytečné a nadějsné spekulace jsou pro mě vlastně přínosem... jelikož se tímto odreaguji 🙂 ráda si tu s holkama popíšu.. pořeším... atd atd... 🙂
@luciasek1987 přesně, třeba jo 😉 každopádně dej hned vědět jak budes testovat 🙂 držím pěsti!
@pindruse16_ To mi je líto 😕 ale nesmutní, jak říkáš, teď to bude třeba lepší. Neboj, my tu zůstanem 😀 věrní této diskuzi
@kastanek87 jj vydržet to prostě nejde, a tak se tomu nebráním 😀
@maggie_ taky koukám, že nás je tu nějak moc.. 🙂
@kastanek87 děkuju.. a dám vědět.. jasně 🙂
@luciasek1987 Tohle jsem nemyslela. taky si tady ráda napíšu, proberu a postěžuju. Myslela jsem to spekulování s duchama a stresování už od 5 dpo 🙂
@valeri10 no jo.. ale me se zda ze to k tomu patri :D proste ten stresing a tak 😀 (a to si ted delam srandu)... vim ze jsou holciny co to obreci a tak.. to je pak fakt smutny... a ten stres co tady muze vzniknout jim vubec neprida ze... ja to nastesti porad beru s nadhledem ale je to asi tim ze se snazime cca pul roku.. kdo vi jak budu mluvit za dalsi pulrok...
@digisek my se taky snazily od zacatku i prez to co rikala doktorka.. Faktem ale je to , ze tech pul roku po vysazeni jsem se citila opravdu hrozne..zavrate, bolesti hlavy, nevolnosti akne snad vsude .. A opravdu po tech 6mesicich se dalo vse do kupy a citim se dobre.. Me ale doktorka rekla ze mam i malou delohu tim ze jsem nasadila antinu brzo a nebyla jeste uplne narostla takze bych stejne po vysazeni asi ani nemohla otehotnet pry se z toho musi vzpamatovat.. Tak si tak rikam ze by po 9mesicich uz mohla byt ok ..🙂))

* 15DC kvuli Duphastonu...