Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@luciasek1987 Tak to je super, že to tak bereš. tak si ten nadhled udrž co nejdýl 🙂
@valeri10 budu se snazit... i kdyz ted pres leto to bude asi v pohode.. to je hezke pocasi a clovek ma porad co delat... cistou hlavu mi drzi sport... chodim cvicit 5x tydne.. jinak bych se zblaznila.. jsem od detstvi trochu hyperaktivni a musim mit porad pohyb 🙂
@1nelinka a jak ten Fertility blend bereš? 3 tablety zaráz nebo 3x denně 1 tabletu?
@luciasek1987 v sobotu jsem si byla u vás na Kladně pro "nové" auto 🙂 🙂
Ahoj holky tak zas dalšíco je ttěhotnáv mmém okolí... Nejsem nepřející ale proč ostatním se daří a mě ne? 😢
@bonynka1981 rano v poledne a vecer po 1 prasku a manzel rano a vecer.. Pruser vidim jen v tom ze manzel je hodne sexualne aktivni a po tehle praskach je to s nim sileny 😂😂 je uplne k neudrzeni 3xdenne neni problem.. Porad se pta a kdy zase dostanu prasecek a proc ty jis 3 a ja jen 2 no hruza..🙂))) v patek naciname 3baleni
@bonynka1981 fakt? 🙂) a jakepak sis koupila?
@bonynka1981 tak aspon male rozptyleni..🙂 taky chceme nove ale nejak nemuzeme sehnat presne to co chceme.. Takze jsme furt na netu a hledame po celem nemecku nebo spis manzel hleda ja jen tak pricmrndavam..🙂 ale zas neni cas myslet na kraviny..🙂)
@kettkav @bonynka1981 @digisek @byra @maggie_ holky dik 🙂 jsem moc ráda, že vás mám :-* i když z toho teď nejsem tak vykolejená jako jiný měsíce (no uvidíme za pár dní, až mi to asi uplně dojde), tak mě tahle diskuse drží nad vodou 🙂 a když jsem viděla negativní TT, tak jsem vlastně jen pokrčila rameny, řekla si "hm, oukej" a šla jsem ho vyhodit... taková bez emocí - smířená jsem byla a jsem... no... teď už je mi trošku smutno, ale co... život jde dál.. mám úžasnýho muže, úžasnou rodinu a to mimčo věřím, že jednou příjde k nám všem, až bude ten "pravej" čas 🙂
teď už konečně to fakt nechci řešit a prostě to chci nechat plynout, i když si myslím, že termín ovulace stejně budu mít v hlavě, ale budu se snažit držet zuby nehty, aby mi tohle moje předsevzetí zůstalo 🙂 už to řešit zkrátka nechci... byl to sice teprv 6. měsíc snažení, ale už mě to nebaví to počítání a přemejšlení co kdyby a to planý 'těšení se'... teď už jsem si myslela, že už to vyšlo, prostě jsem měla takovej pocit, ale holt můj šestej smysl nějak nefunguje...
Já jsem poslední týden nějaká přecitlivělá, brečím u Ulice když Ruda žádal Simonu o ruku, včera u Eurovize, minulý týden v práci, když hrají v hokeji naši hymnu... nějak to se mnou cloumá 😀
@pindruse16_ Jsi statečná 🙂 jak říkáš.....já se taky vyprdla na nějaký testy, ovulaci (tu stejnak kvůli cyklu ani nevím kdy mám) apod. teď jen beru ten Utrogestan, abych nechodila každej měsíc na provokačku a uvidíme 🙂
@byra_ 😀 😀 😀 teď jsi mě popsala....Tak teď jsem se fakt musela smát. Už pár dní tohle mám taky.....Žehlím a u toho koukám na "Ano šéfe s Gordonem Ramsym USA" a brečim u toho, jak jsou nešťastný....a předevčírem jsem si blbě nazula bačkorky a trochu slzy v očích, jak jsem si říkala, že jsem neschopná 😀 😀
@byra já se právě v pátek rozbulela u slavností svobody... tak jsem si říkala, že to není normální.. no holt asi je 😀
@maggie_ statečná ani ne, spíš zklamaná, protože jsem si myslela, že to bude 'jednodužší', nebo že ten půlrok bude strop... přemýšlím právě, jestli po dobrání posledního platíčka Duphastonu v něm pokračovat nebo ne... no... mám na to ještě měsíc, tak uvidíme 😀
já se řídím zásadou....hlavně se moc nestresovat, pomoct tomu co to jde a nerezignovat .... říkám si že když už jsme se jednou rozhodli mít mimčo, tak je hlavně na mě abych se postarala aby to vyšlo, abych tomu pomohla, beru to tak nějak jako svojí ženskou úlohu.....a s tím souvisí i to čekání a pak i to zklamání když to nevyjde .... ale až to jednou vyjde tak budu tu radost sdílet s celým světem 😀
@luciasek1987 no já ty neúspěchy teď taky líp snáším když je hezky. V zimě jsem měla pořád depku a bylo to tou zimou. Hned v únoru jsem začala cvičit a hubnout do plavek, protože je asi opět letos budu potřebovat 😝
@valeri10 jo cviceni je fakt parada... a neznam lepsi pocit, nez se libit sama sobe... 🙂
@luciasek1987 no mě se právě podařilo dost zhubnout. Tak jsem hrozně ráda. Vždycky mi to pomohlo po neúspěšném pokusu. Hrozně jsem přibrala po clostilbegytu 😝
Já se rozbulela, když mi bývalá kolegyně a kamarádka v jednom poslala fotku ze svatby 😀 nějak to na mě dolíhá, přestěhovali jsme se do ciziny a mně ty lidi hrozně chybí ☹ jdu to zajíst...
nechci řešit nechci řešit a příjde zpráva, že sestřenka se snoubencem začínají taky s mimčem... tak to se asi po*eru (promiňte ten výraz), jestli se jim to povede dřív než nám 😖 .. ne že bych jim to nepřála, ale.. navíc prej plánujou, že porod v žádnym případě přirozeně, ale že to bude objednanej císař, že by sestřenka tu bolest prej nesnesla... jako wtf? já nevim, jak jste tady na tom vy, ale já rozhodně vím, že si ten porod chci prožít tak, jak to příroda nastavila.. jako samozřejmě v nemocnici, ale tak, jak to má bejt.. prostě to k tomu patří, vím, že to bude bolet, ale to je to ono... a i když vím, že to bolí jak něco, tak se na to svym způsoben těším... nevim, prostě císař, pokud nejsou jiný komplikace, nechápu... tak mě to i drobet rozčílilo... ale každej na to má holt jinej názor...
@pindruse16 ja se ti ani nedivim,když uz je to nejaka doba co se snažíte, takže tva reakce je vic jak jasna..
Jsem taky pro přirozeny porod..je to něco..co uz nikdy v zivote nezazijes ..to propojení s mimi🙂))
Držím paluskyyy at to vyjdeeee pekne postupne..prvne Vam a pak sestřence;)
@luciasek1987 Koupila jsem Ford Mondeo z roku 2012. je to mazel 🙂
Holky tak opět jsem 1DC, nečekaně to přišlo 26 DC, nevím co se semlelo, že tak brzo ☹ Ráno mě to teda zlomilo ☹, přítel taky nešťastnej.
@pindruse16 ... naprosto s tebou souhlasím ....nechat si udělat císaře jen pro to aby mě to nebolelo .... tak to asi holka neví jak bolí to sešitý břicho.... 😀
@digisek děkuji za srdíčko
@pindruse16 se bude divit, já už mám císaře nedobrovolně za sebou a není to žádnej med, ano porod bolí, ale pak už je klid, císař je klasická operace a podle toho se člověk musí pak chovat. a ta jizva taky není někdy nic moc.
Holky mě od včerejška dost brutálně bolí břicho....jako před MS, ale tu mám dostat až kolem 22.5. ... jsem teprv 6dpo takže příznaky čehokoli to by bylo sice krásné ale trochu asi nereálné......nebo co myslíte? může to něco znamenat? četla jsem že mezi 6-9 dpo se vajíčko zavrtává do dělohy....je možný to vnímat? Máte s tím některá zkušenost? nebo to prostě nic neznamená?

@byra_ No jak říkáš 🙂 aspoň něco....Já ani neví, zda ovuluju, ale asi ano. Vždycky když jsem byla na kontrole na gyndě a byl tam nějaký folikul a přišla jsem příště - nebyl tam a byl na druhém vaječníku....Takže asi v pohodě 🙂