Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@digisek já mám něco podobného, dnes jsem taky 6DPO a již v úterý jsem měla píchání v podbřišku a bylo mi tak neskutečně zle večer. Dneska ráno mi taky nebylo nejlíp a do toho mám jakoby nafouklé bříško a přijde mi, jako by se tam něco dělo....ale nedávám tomu moc šanci. Ale četla jsem to samé a někdo psal, že to vnímal ty první dny, jak se vajíčko "uhnízďuje" 🙂. Teď nezbývá nic než čekat 😉
@misacek3 ... to máme teda fakt úplně stejně....přesně jak píšeš, nafouklé břicho, píchání v podbříšku, křeče, a navíc pořád lítám na malou, jak kdybych byla nastydlá nebo tak......jéé jak bych si přála aby to nebyl planý poplach ...... ale taky tomu moc nedávám, radši....lepší je být příjemně překvapená než zklamaná 😀 ...... tak to budem asi i na stejno testovat viď 😀 aspoň na to budeme dvě 😉
@digisek To zvládneš, alespoň do příštího víkendu ;). U mě to je možná planý poplach, zítra jdu na trhání osmičky a dost se bojím 😢. Necháme se překvapit. My se snažíme teprve druhý měsíc, takže to zatím tolik neřešíme a nejsem tak netrpělivá, minulý měsíc jsem taky počkala na příchod MS.
@pindruse16_ Jo to chápu :/ Já se snažím 8 neúspěšných měsíců a asi víš co všechno mám za sebou. Už jsem vyčerpaná, až si kolikrát říkám že se na to vy*eru (musela jsem 😀). Nejhorší je, že kolem mě je to všechno těhotný. Holky co děti nechtěli, holky co mají přítele tři týdny, holky co si to nezaslouží apod. Teď najednou všichni chtějí děti a kamarádka teď, že budeme soutěžit, kdo dřív 🤐 myslela jsem, že jí jednu střelim, vážně........no a vlastně den po Jájince, mi oznámila osoba, kterou bych asi umlátila, že je taky těhotná.
To je prosím pěkně děvče, které si veškerý věci na mimčo koupilo dopředu. A když říkám veškerý, myslím VEŠKERÝ! Kočírek, postýlky, oblečení, vaničku, přebalovák, plíny, výbavu do porodnice a blá bla - mohla bych pokračovat do zítřka, co všechno má. Každý den si dělala, jak pitomá test, jestli v tom není.....Chvíli jsem si říkala, proč se s ní vlastně bavím 😀 Došlo mi, že se asi díky ní cítím být normální a v klidu. No jenže jí se to povede druhý měsíc, bože kriste...No asi tak, normálně mi hrábne už 😕 😠
@maggie_ Ježíš,i takový existují? 😀 neves hlavu, přijde to,musíš věřit 🙂 my se snažíme od listopadu a zatím taky nic ☹ v prosinci tam nejspíš něco bylo a odeslo samo s MS. Zrovna na sterdej den,ale řekla jsem si že lepší takhle než potom později. Od té doby nic. Teď mám pro změnu zas cystu,takže se mi zas všechno posune. Pořád něco, to asi aby se člověk úplně nenudil a nebylo to tak jednoduchý. Další cyklus jsem si řekla že nebudu nic testovat ani hlídat,prostě nic,jestli ta cysta teda sama odejde a jsem velmi zvědavá jak to zvládnu 😀 kdybych mohla mít jedno jediný přání,nebyl by to svetovej mír, ale aby všechny snazilky otehotnely hned! 🙂
@valeri10_ Děkuji 🙂 jsem se trošku rozohnila 😀 ....občas mi to leze na mozek ...A jak dlouho se snažíte vy?
@kastanek87_ I takový existují ano 😀 taky jsem se bavila no, bohužel, teď mi do smíchu není, když je ve třetím měsíci...A já si říkala, že když takhle magoří, že se to jen tak nepovede - houby, jak je vidět u někoho psychika nehraje roli 😝 ....Koukám, že ty to máš taky veselý. Bože bože, no hrozný s náma tady, snad se ti taky brzy poštěstí, jak říkáš nic neměř a netestuj - vyhozený prachy 😎
@upuska_ Ježiš, tohle taky miluju no 😠 nějká blbka na diskotéce si zaskotačí na záchodě a pak leze na potrat a my ženský, co k tomu přistupujeme zodpovědně a modlíme se za // jsme v háji. No kde je ta spravedlnost noo 😅
@maggie_ kolem mě to holka taky všechno těhotný .... už mi přijde že snad není týden aby to některá neoznámila .... samozřejmě jim to všem taky přeji ale ... ALE .... kde je ta spravedlnost? některé co o to ani nestojí se stačí otřít o trenky a je to a pak jsou nešťastný a řešej co s tím....co bysme my za to daly že? 😀
@digisek_ Áno, moje řeč.. 🙄 né že bych byla nepřející člověk, ale prostě mě to se*e, že to musím takhle říct 😀
@valeri10_ Jéžiši aha 😕 to máte taky pekelně dlouho, ale za to můžou ty přestávky 😀 né, samozřejmě to neberu na lehkou váhu, ale musím to už trošku zlehčit, nebo nám tady snažilky rozhodím 😅
@maggie_ v těch přestávkách jsme se taky snažili, ale nehrotili jsme to ovu testama a tak. Pak do toho vlezla i konizace tak to jsme měli úplně utrum. Teď jsem až nezvykle v klidu. Asi jak se blíží to léto. Pro jistotu jsem začala v únoru cvičit do plavek kdybych je zase letos potřebovala 😀
@maggie_
@pindruse16
Kolem me se taky tehotni, tak vas chapu..taky si nemyslim, ze jsem neprejici, ale je to pro me citlive tema prece jen. Kdokoliv ted zacne mluvit o tom, ze chteji dite, tak mam sto chuti rict, aby zacli hned, ze se jim to taky nemusi hned podarit..uf, zni to takhle, ze jsem pekne kysela, ale nekdy me to zere, ze se kolem me tehotni na prvni pokus a me se lidi jen ptaji, kdy bude dite. Tim, ze jsem musela cekat delsi dobu, nez dodelam skolu, nez budeme vedet, kdy a kam se budem stehovat..kdybych tohle vedela, zacla bych mnohem driv a na nejake "az" se vykaslala..
@valeri10_ To jsem na tom stejně s tím hubnutím 😀 tak snad se brzy zadaří, člověk je na tom psychicky mnohem lépe, když je venku krásně a furt jen neprší a je všude šedivo 😉
@komive_ To máš pravdu. Kdybych věděla co mě čeká, neberu tu antikoncepci už dávno....Už na ni nikdy nešáhnu, leda až si budu jistá, že další děti nechci. 😔
Ahojky,můžu se k vám přidat? Já jsem dnes 18DC a budu se modlit,aby MS konečně nedorazila...ale už si to říkám dost dlouho...v 8dc jsem byla u dr. na roční kontrole a dle vnitriho utz říkala,zě za tři dny budu ovulovat z levého vaječníku...snaha doma byla velikaaa ;) :D předevčírem mi pěkné bolel podbřišek a myslela jsem si,že se ucuram 🙂 Ale nevím no... Při prvním s ex jsme si řekli,vysadim prášky a počkáme... Hm,ze se povede napoprvé,jsem tomu nevěřila a nic neřešila a až 29dc mi přišlo něco jinak 🙂
@maggie_ no já si zas řekla že hubnout teď když jsme se rozhodli zkoušet mimčo je blbost.....začnu, uvidím výsledky, a otěhotním a moje snaha přijde v niveč....to si radši teď nechám svůj zadek a počkám až po těhotenství.......ale já jsem jedna z těch co se snaží chvilku takže jsem ještě plná ideálů že se to brzo povede 😀 za rok už budu možná mluvit jinak 😀
@komive štve mě, že pořád jen na něco čekám... čekala jsem, než se přítel rozhoupe a najdem si společný bydlení (trvalo 4 roky)... pak jsem čekala, než se bude cejtit věkově ok na potomka... (trvalo 2 roky)... a teď? čekám, než se bude potomkovi chtít mezi nás... mezitím už tolik známejch ohlásilo těhotenství, v práci vidím každý den 3 rostoucí bříška a jedna 'známá' otěhotněla přes už 4x antikoncepci, 3x byla na potratu a teď už jí ho doktor zakázal, takže tohle už donosí, ačkoliv ho ani nechtěla...
holky, dneska jsem celou noc brečela... jak jsem se cejtila přes den ok, tak to na mě večer přišlo a nemohla jsem přestat, jakou hroznou cejtim křivdu ☹ do toho jsem ještě měla hádavou, kort když jsem zjistila, že se přítel baví v hospodě s kamarádama (přes týden je v praze a co jinýho večer dělat, než jít do hospody že jo 🙄 )... tak jsem mu to vyčetla... neřekla jsem mu proč, neřekla jsem mu, že tu bulím kvůli tomu, že jsem to zase dostala, ale vyčetla jsem mu prostě, že 'zase' chlastá (protože jsem prostě začla myslet na to, že ty piva mu prostě zpomalujou spermie)... achjo...
@pindruse16 .... holt my holky si to vždycky jednak víc bereme a jednak mnohem víc prožíváme protože je to hlavně naše tělo ve kterém se něco děje nebo má dít a ty emoce a s tím prostě souvisí.....a chlapi ti to zas tolik neřeší, tak co, buď teď nebo za 5 let.....já tě chápu, je to těžký .... ale hlavně se netrap....čím víc se budeš trápit tím hůř ti bude a tím hůř i pro miminko.....hlavu vzhůru 😲
@pindruse16 to znám ☹ jsem měla v pondělí pozitivní ovulační test a manžel přišel z ppráce návratovanej že sotva chodil :-\ a to jsem mu o tom testu psala v poledne :-\ dost mě to vytočilo naštěstí byl ppozitivní i v úterý ale manželbyl jještě celýden mmrtvý :-\ ale jáse s nním nemazlila ve dvě ráno budíček a jedem a ať maká! No je to s těma chlapama těžký
@iritia ... jako to je jak přes kopírák....zrovna když mám ovu a je ten správný čas tak se manžel někde upraví a dva dny "se to nehodí" .... napřed když přijde tak ho nechci já a druhej den je rozloženej a nechce se mu....jak kdyby měl taky v těle nějaký hodinky kdy si načasovat nebýt připraven 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@digisek
@bonynka1981 mám úplně stejnej názor jako vy holky... po císaři je rekonvalescence daleko horší... A myslím, že přijde o ten krásnej pocit porození miminka a ono pro to miminko je ve spoustě ohledech přirozenej porod užitečnej...