Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kajunka01 bohužel nic :(
@petulibiii děkuji hold mám zase smůlu :/
@petulibiii ...ale to já hlásím a stejně je mi to prd platný 😀 😀 😀
@petulibiii ...manžel asi doteď nepochopil že "tak zítra" může při snažení o miminko být taky trochu s křížkem po funuse 😀 ...ale já mu to postupně vtluču do hlavy ... samozřejmě láskyplně.....že teď a né zítra 😀 ...
@digisek chlapi to prostě berou jinak..ja teda hlasim dopředu par dni..a jelikož se taky těší ze to vyjde..snad brzy..tak je akční ;))
@iritia je... přítel mimčo sice chce, ale příjde mi občas, že je mu jedno, jestli se to povede letos nebo za tři roky... :(
@petulibiii to jsem mu hlásila :-\ a stejněse napije
@pindruse16 ten můj by chtěl už od září a občas nervy má z toho že se nedaří
@pindruse16 ....mam stejny pocit .....jako chce ale jestli ted nebo priste moc neresi......jemu to netika jako me 😀
@digisek přesně... ten můj je schopnej se o tom bavit, jak se těší až s malym tohle a támhleto... tudle se mě ptal, jestli je možný, že malej bude mít stejný zájmy jako má on a že doufá, že pokud ne, tak že to hlavně nesmí bejt nějakej intouš - matematik/fyzik/chemik :D... takže vím, že se těší, že to mimčo chce a že ze // bude šťastnej... ale jak říkáš, netiká mu to tolik, jako mně... 😖
@digisek
@pindruse16 A kolik je vašim partnerům? Mému bude letos 33, takže už mu to tiká fest...
Manželovi je 42 a rozhodně netiká- čekala jsem, až začne sám, aby neměl pocit, že ho do něčeho tlačím. A taky jsem ho teď musela trochu přitlačit ke zdi a začít o druhém (sednout si a narovinu se zeptat, dohodnout), protože malému už bude pět a nám už celkem dost na to, aby se rozmýšlel,jestli ho to nějak neomezí,jestli je teď ta správná doba a tak ☹
@komive tak bylo jasné, že nemůžu navázat jednu mateřskou na druhou (tedy mít po 3 letech), to by mě v práci sežrali,protože jsem se vracela a za měsíc odcházela na mateřskou kolegyně. Takže bylo třeba chvilku zase pracovat. Takže "můj plán" byl zkusit to tento rok od května- jen jsem čekala, že manžel sám začne. Jenže on by raději asi trochu víc klidu, v podstatě i více času sami na sebe, což je nereálné, nebyli jsme si sami sednout nebo v kině skoro pět let a teď ho nejspíš děsí vidina, že to tak bude i nadále 😀 Což o to,já si zvykla, zredukovala jsem potřebu spánku na 4-5 hodin denně, prostě když to přijde, takto dám 😵
@komive mému bylo minulý týden 29 🙂 ještě před rokem se cejtil moc mladej na potomka... 😀 ...
@pindruse16 Tak muj t.test po dobrání Duphastonu negativní :-\ Já nevim co ještě pro to mám udělat,fakt...:'(
@kettkav taky jsem to tak měla... :( všude čtu, že druhý měsíc nebo hned první měsíc braní Duph se zadařilo, ale na mě to asi nefunguje... teď začínám 3. měsíc s Duph, jenže ovulace vychází blbě, protože přítel je doma jen o víkendech a ovu vychází cca na středu... což jsme asi zase bez šance...
@digisek a to jsem si říkala, že ten můj není normální, když si v 27-28 letech ještě přišel mladej na to, aby zakládal rodinu... 😀 tak jsi mě uklindila 😀
@pindruse16 tak třeba se to ovu posune a nebp spermie vydrží od neděle 🙂
@pindruse16 ...tak v klidu můžeš být úplně...já mám pocit že ti chlapi nedospívaj samovolně vůbec (až na vyjímky) .......ale zas mám zkušenost třeba z práce, že jak se klukům postupně začali rodit potomci, tak každej z nich dospěl skoro ze dne na den......takže to mimčo pak dělá hodně 😀 ....což mě uklidňuje v tom, že teď možná dopělej není ale až se nám narodí prcek tak to přijde samo 😀 😀 😀
@pindruse16 mimochodem stejně toho mého podezírám, že dospěl už dávno, ale nechce si to přiznat, protože takhle rádoby nedospělej má pocit že je mu furt 20 a život mu leží u nohou 😀 😀 😀
příteli je 33, miminku se nebrání a často o něm mluví, ale rozhodně mu to netiká, tak jako mně (31), takže o něj nijak zvlášť neusiluje :( ... nechci na něj dělat tlaky, ale pomalu mi to začíná lézt na mozek, zatracená příroda 😅
příteli je 36, on i já z prvních vztahů dítě máme, teď chceme vlastní, ale nedaří se ☹. Včera jsem brečela ani nevím kolikrát ☹
@bonynka1981 a jak dlouho to zkoušíte?
@upuska 2,5 roku, 4x jsem potratila. Vytvářím protilátky proti spermiím.
@pindruse16
@digisek Já jsem měla za to, že se to u chlapů láme s třicítkou..ale asi je to velmi individuální 😀
Hlavně, je vtipné, že oba jsme děti nějak brzo nechtěli, když jsme se poznali, já studovala a myslela si, že ještě dlóuho ne..a on děti chtěl tak v 35 nejdřív..ale nějak nám to přeplo 😀
@bonynka1981 a to se dá nějak řešit nebo můžete jen doufát, že nějaká odolá? předtím jsi otěhotněla v pohodě?

@digisek
@iritia musíte holky předem hlasit..manžílkuu budou plodné dnyyyyy ;))))