icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
18. kvě 2016

@rumisik jojo, je to nakažlivý 😀 já zatim neměřim a nechci, ale jsem v pokušení..i když si pořád řikam, proč tomu nepomoct, když to jde..přítel mi včera řikal, že by chtěl, aby se nám mimčo narodilo v červenci..já bych raději, aby to bylo už z jara..každopádně jsem řikala, že lepší neplánovat a hlavně ať se nám vůbec narodí 😅 máme teď první cyklus "snažení", podle tabulek bych řekla, že jsme se i trefili kolem ovulace..ale nejsem si jistá, jestli moje tělo funguje podle tabulek 😀 v minulých měsících jsem měla pocit, že i jo..tak uvidíme 😕

upuska
18. kvě 2016

@kastanek87 to je asi právě to, že se na to člověk nesoustředil.. i když kamarádka při prvnim nic nepočítala a otěhotněla cca po půl roce a při druhym si to spočítala a povedlo se to na první dobrou...druhá kámoška tvrdí totéž, tak nevim na čem všem vlastně záleží 😠

maggie_
18. kvě 2016

@rumisik_ No spíš tu krizi máme ve vztahu. Kolikrát mám chuť ho poslat 😀 asi víte kam dámy, ale potom si vždycky řeknu: "Když on je hodnej, on je snaživej, pracovitej a v bla bla. Navíc je to víceméně flegmouš (až na práci teda, tam je cholerickej 😀 ) a já jsem doma kápo, prostě generál, takže nám domácnost klape. Jen se i bojím, že jakoby příjdu o pouto mezi mnou a ním, asi zním, jako blázen, ale bojim se, že kvůli dítěti se jaksi odcizíme a už to nebude jen on a já...Protože i možná teď řvu a rozčiluje mě každá pitomost. Navíc se snažíme už debilních 8 měsíců, za chvíli skoro 9 a nic. Takže možná ta krize je celková, když se na to tak podívám 😨

maggie_
18. kvě 2016

@kastanek87_ No to děkuju 😀 jako snaží se chlapec no, jak jsem psala @rumisikovi no, je to takový celkový.
I když holky, včera jsem dostala kytku a měla jsem doma posypanou zem lístkama z růže a svíčky až do koupelny, asi jakože romantická koupel no 😀
No a víte co je nejhorší. Že jak už jsem doslova v hajzlu, tak bych ještě pomalu nadávala, kolik roztrhal růží a kolik to stálo.
Udělám z toho podpury 😝 😀

maggie_
18. kvě 2016

@pindruse16 @byra_ Děvčátka vy jste odsud úplně zmizeli 😕 Jak to s váma vypadá?

upuska
18. kvě 2016

@maggie_ nezníš hloupě, nebo alespoň ne mně..taky jsem na to myslela..bojim se, že pozorností, kterou budu muset věnovat miminku, utrpí můj vztah s přítelem..už jen třeba kvůli sexu a že na něj celkově nebudu mít tolik času, kolik by chtěl..jak jste spolu dlouho? my jen rok a půl..ale je mi 31 jemu 33, tak nám to začíná tikat oběma..mně teda výrazně silnějc..

maggie_
18. kvě 2016

@upuska_ To jsem ráda, kolikrát to nikomu ani neřeknu, aby si nemyslel, že jsem největší blbec na světe. Občas si přijdu, né že sobecky, ale kolikrát ě přepadne pocit, že ani nevim, jestli chci to dítě na 100% právě kvůli tomuto. Možná i proto nám to nejde co 😕 no ale jsem ráda, že nejsem sama...
Jinak my jsme spolu 4roky a pár měsíců k tomu, je pravda, že mě je 24 a přítelovi 26, takže by to po tělesné stránce mělo být vše OK. I když přítel už trošičku kouká na hodinky, nechce mít 18leté dítě a mít na krku 50tku, což já také ne....
Nám teď dělá hlavně problém můj nepravidelný cyklus a teď se bojim, protože jsem dostala od Dr. Utrogestan a teď jsem tady někde četla, že blokuje ovulaci a jelikož nevim, kdy ji mám, tak abych o ni nepřišla...

katty77
18. kvě 2016

Holky, když jsem dostala 11.5. pregnylovku a 12.5. bylo IUI, je ještě brzy testovat, co? :-/

maggie_
18. kvě 2016

@katty77_ Ahoj, zkusit to můžeš, ale aby jsi nebyla zklamaná. To že by byl třeba negativní nemusí nutně znamenat, že se to ještě neukáže 😉 ale řekla bych, že je ještě brzy no

katty77
18. kvě 2016

@maggie_ děkuji a myslíš, že by ještě mohla být pregnylka? asi taky mohla, co? takže jasno bych neměla ani tak, ani tak... 😀 i když já když jsem byla na IVF, tak jsem měla pregnyl sedmý den pryč... ale teď mohu reagovat i jinak... to čekání mě zabije 😀

upuska
18. kvě 2016

@maggie_ spousta holek by ti asi řekla, že to je tim, že si nejsi jistá...na druhou stranu, když se ale člověk rozhlídne a vidí kolik ženskejch do toho vlítlo, přestože vůbec nechtělo..teď třeba i moje kamarádka..tak si myslim, že tim to nebude..nebo nevim..podle čeho si ta miminka vybírají rodiče 🙂

já jsem se ve čtyřiadvaceti na mimčo vůbec necítila..měla jsem noční můry o tom, že se mi narodilo a nevěděla jsem, co s nim, tak jsem mu ustlala v šupleti s ručníkama 😀 ale pak se to během asi čtvrt roku změnilo..jenže tehdejší přítel studoval, taky jsme se chtěli nejdřív vzít a postavit..a když bylo po svatbě a začali jsme stavět a já začala plánovat, kdy bude únosný to zvládnout i s miminkem, tak ode mě odešel..po 12ti letech vztahu, protože jsme prý žili jak kamarádi..tak jsem si pak řikala, že kdybysme si dítě pořídili dřív a žili spolu jako rodiče..rodina..jestli by to něco měnilo...

Jinak k tomu cyklu? Nezkoušela jsi kapky Gynex? Mně pomohli při hojení děložního čípku a nedavno jsem na ně četla recenze, že jsou výborný i na srovnání cyklu..já to mam taky rozhašený, už jsem to tu psala, tak uvažuju, jestli je nezačít brát znovu..

maggie_
18. kvě 2016

@katty77_ Chápu no 😀 vážně chápu....Možná zkus zavolat na gyndu, třeba ti poradí, ale uvidíš, pokud nevydržíš, nikdo tě soudit nebude 😀 😀

@upuska_ V šupleti s ručníkama 😀 😀 Au moje břicho, teď jsem se vážně zasmála....Jinak já i když jsem mladá, byla jsem vychovávaná "přísnou" rukou a vážně vim, že budu dobrá, i když třeba přísná máma. Moje mamka se se mnou nemazlila, byla jsem prvorozená a tehdy jsem to nechápala, ale dneska ji jsem vděčná za to, jaká jsem. Když se kolikrát rozhlídnu kolem sebe a vidím holky v mém věku, jsme na sebe docela pyšná (to zní debilně a namyšleně 😀 😀)...Ale vim, že jsem jak chobotnice. Zařídim si, uvařim, upeču, uklidim, nasekám dřevo, opravim, zvelebim atd atd. Přítel říká, že jsem spíš jak chlap 😀 nasadim montérky a udělám okna, rekuperaci, zámkovku...co budete chtít 😀 I proto vím, že o sebe nemusím mít strach - jsem se trošku rozepsala koukám 😀 😨

K práškům - chci teď dobrat ten Utrogestan, po něm mi zatím MS chodí hezky, ale nevím, jestli mi to tu ovulaci nevyblokuje no 😨

Jinak je mi moc líto, že ti takhle po 12 letech odešel, to musela být rána. Ale tak teď jsi nejspíš spokojená, tak to je hlavní 😉

katty77
18. kvě 2016

@maggie_ no myslím, že kdybych volala na gyndu, tak mě pošlou někam 🙂 mám od nich samozřejmě instrukce, kdy testovat, ale znáš to... pokusím se vydržet do soboty, to bude už snad jasno... minimálně pregnyl bude už určitě pryč....

maggie_
18. kvě 2016

@katty77_ Jo takhle 😨 no jasně, jim to přijde, jako rutina no...Hele jak říkám uvidíš. Máš středu 🙂 tak ještě 3 dny, nebo spíš dva a pak ráno hurá na něj 😉

dominikaenk
Odpověď byla odstraněná
katty77
18. kvě 2016

@maggie_ jj, díky 🙂 vy se snažíte sami nebo docházíš na IUI?

digisek
18. kvě 2016

Takže já dnes opět 1DC ....chjooo ☹

misacek3
18. kvě 2016

@digisek Kočko hlavu vzhůru, příští měsíce to vyjde...myslím, že Tě budu brzo následovat a nenechám Tě v tom samotnou 😀

digisek
18. kvě 2016

@misacek3 ...děkuju...jsi zlato 😀 ....

maggie_
18. kvě 2016

@katty77_ Zatím sami, jedeme 8 měsíc 😖

maggie_
18. kvě 2016

@digisek_ To mě mrzí, ale to prostě jednou vyjde, neboj 😉

rumisik
18. kvě 2016

@maggie_ Ono to snažení leze hezky na mozek. Člověk je naštvaý na sebe, na partnera na celý svět, že to nejde... ☹ Jako radila bych se na to vykašlat a nechat na chvilku snažení. Ale vím že bych sama neposlechla.... Tak spíš zkuste víc takových romantických večerů s růžema 😉

@upuska Já zkoušela dělat ovulační testy, nefungovaly mi, ani jeden tip. Tak jsem přešla zpátky na počítání plodných dnů, tak jako u prvního dítěte a ejhle, druhý měsíc a zřejmě se podařilo.
http://www.plodne-dny-vypocet.cz/

upuska
18. kvě 2016

@maggie_ já mam taky občas pocit, že budu dobrá máma 😀 když vidim některý maminky, tak si řikam, tohle bych nedělala, tohle bych dělala takhle...to musí jít..😀 ale myslim, že se ještě budu divit 😀

jsem taky nejstarší ze tří sourozenců, s tim nejmladším jsme od sebe jen o tři roky..a mamka nás zvládala ukočírovat, poslouchali jsme a přitom nemam zpětně pocit, že by na nás byla nějak přísná, taťka taky ne..tak si řikam, že to prostě musí jít..ale taky řikam a už jsem se o tom i přesvědčila - člověk míní, život mění.. 😅

jinak tedy to akcí jako pokládání zámkovky a rekuperace se nehrnu..jsi dobrá 😀

rumisik
18. kvě 2016

@ms.neomagic To se určitě podaří 😉 Když se někomu podařilo mít první ve čtyřiceti (bez pomoci lékařů) tak proč né vám druhé v třicetipěti 😉 Doporučuju nechat si dceru přát sourozence při padající hvězdě, já si takhle přála v osmi letech sestřičku a ono to klaplo 😉

upuska
18. kvě 2016

@rumisik zrovna jsem na tebe myslela, jak jsi na tom..tak to je super 🙂 na těhle stránkách jsem si to taky počítala, měla jsem mít ovulaci v sobotu..sexovali jsme ve středu a v pátek večer a pak v pondělí, tak uvidíme..v sobotu a v neděli jsme to nezvládli....akorát jsem teď měla ten cyklus různě dlouhej, tak nevim, nevim..poslední dva byly po 24 dnech..kdyby byl i tenhle, tak čekám MS příští pátek..jenže zrovna může být delší :( a já pak budu napnutá k prasknutí

maggie_
18. kvě 2016

@rumisik_ No jasně, že nemyslet 😀 já už si to asi ani nepřipouštím, že by to mohlo vyjít 😉 já jsem přirozená antikoncepce sama 😀 😀

@upuska_ Díky 😀 já si myslím, že to musí jít, jak říkáš...Jako na jednu stránku nemám pochyb, ale na druhou se prostě bojim o nás s partnerem...Každopádně, to se bojí každá maminka 😝

Jinak se holky vracím z lékárny a jdu vyvrátit mýty o tom, že Utrogestan blokuje ovulaci. Naopak podporuje těhotenství a pomůže se miminku "chytit" a udržet ho 😉
Jinak jsem dnes 10 DC a čekám a čekám na Ovu

katty77
18. kvě 2016

@maggie_ to je ještě dobrý, i když je jasný, že jsou páry, kde jim to jde hned, takže se ti to může zdát dlouhý...my se snažíme bez úspěchu více jak 9 let, to už je průser... 😀 zadaří se, neboj, je strašně málo párů, co se nakonec opravdu nedočkají... 🙂

beruska1889
18. kvě 2016

@maggie_ k tomu utrogestanu musi se ale začít brát az po ovulaci,ne??? Aspoň tak to tady všude čtu... Tak kdo se v tom má vyznat... ☹

upuska
18. kvě 2016

@katty77 z toho mrazí.. ☹ a kde víte, kde je chyba? na tvém profilu jsem vyčetla, že jsi otěhotněla i přirozeně..jinak přeju hodně sil a ať si k vám miminko tu cestu konečně najde 🙂

katty77
19. kvě 2016

@upuska to jo, taky nám z toho mrazí 😀 nejhorší je, že nám nic nenašli, nic, proč bychom v rámci těch dlouhých let nemohli otěhotnět resp. donosit (těhotná jsem byla jak po IVF, tak přirozeně, ale nikdy nic z toho).... Hrozný je, že si člověk postupem času přeje, aby se něco našlo, mít nějaký problém, být nemocná... Protože pak víš, proti čemu bojuješ a můžeš to ovlivnit... Ale takhle... Nicméně stále věříme 🙂 Pokud se to nepovede, chci žít s vědomím, že jsme udělali vše, ... A je fajn, když víš, že je pořád jakási záloha, která by mohla pomoci (u vás je to komplet reprodukční medicína, pokud se nezadaří přirozeně, máte mnoho možností, u nás to může být darované embryo, tam je obří pravděpodobnost, že to klapne, ale ještě chceme zkoušet naše buňky, pokud to do dvou let nevyjde, půjdem do toho embrya).

Strana