icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
26. kvě 2016

@maggie_ a kdy frčí? do té doby to nestihnete?

katty77
26. kvě 2016

@maggie_ Můj manžel bere FOlandrol zatím necelé dva měsíce, neměl extra tragický spermio, ale vylepšovat by se mělo všechno, že 🙂 tak uvidíme, no... při IUI mi mudr jen řekl, že jsou se spermiemi moc spokojení, mám i hodnoty, tak je srovnám s výsledky v červnu, ptž ačkoli mrcha ještě nepřišla, testy mám negativní, IUI bylo už 12.5., takže už jsem to zabalila a dnes už jsem si ani nebrala duphaston a čekám na mrchu... Já beru Inofolic necelý tři měsíce, v kombinaci s kontryhel čajem jsem měla v květnu ovulku dříve než obvykle (už 12 DC, obvykle 18 DC), ale sliznici už 11 DC 11 mm, což je paráda a 18 mm folík. Teď jsem zvědavá, jestli to bude tak pěkné i při červnovém IUI.

komive
26. kvě 2016

@maggie_ Neboj, měsíc je chvilinka, to uteče 😉 třeba to nepřijde vniveč, ale čím déle to budeš užívat, tím lépe! 🙂

Já jsem měla holky dneska fakt divnej sen, ale s příjemným pocitem..potkala jsem v něm známou, o ktéré vím, že je těhotná..a v tom snu už měla velké břicho, objaly jsme se a já jsem úplně cítila, jak to mimino v ní kope do mojeho břicha! 😀 Doufám, že to je znamení! 😀

maggie_
26. kvě 2016

@upuska_ Hele asi za měsíc, zítra se dozví podrobnosti 😉 do té doby, kdybychom to stihli by byla paráda 😀 ale po 8 měsících by to byla nějaká náhoda 😀 😀

@katty77_ Je pravda, že na ten Folandrol slyším akorát chválu, tak snad to pomůže...Akorát mi psala Česká pošta, že mi to zítra přijde 😉 ...jinak samozřejmě držím palce, aby bestie nedorazila. Svině jedna vlezlá 😀 😀

@komive_ Pěkný sny 🙂 a třeba je to znamení viď, budu držet pěsti 😉

Jinak mě teda od dopoledne píchá v pravým vaječníku, asi teda 😀 tak snad ovulace, budu tedy aspoň doufat, protože podle ovu testů nic moc jako nooo

bonynka1981
27. kvě 2016

@maggie_ já měla poprvé až teď v pondělí silnou druhou čárku na ovu testu. Nevím jestli tomu pomohl ten Clostilbegyt, ale dřív nikdy stejně silná nebo silnější než ta druhá nebyla. Tak uvidíme 🙂

upuska
27. kvě 2016

Tak první cyklus se nezadařilo, vzhledem k těm příušnicím je to asi lepší..nebo se nezadařilo právě kvůli nim.. 😒

maggie_
27. kvě 2016

Dobré poledne, tak dneska mi dorazil Folandrol 😉 dneska ho rovnou naordinuju přítelovi, třeba se vážně zadaří, než mi odletí 🙂

@bonynka1981_ Tak to se máš 😕 jako mě v lékárně paní říkala, ať ty ovulační testy beru s rezervou, ještě když beru ten Utrogestan prej, tak nevím...Jinak v neděli mě zase čeká tabletka...

katty77
28. kvě 2016

Tak holky dnes 1 DC, bestie dorazila, ach jo... Takže další iui...

janina29k
28. kvě 2016

@katty77 To je mi líto 😒 . Příště se to už určitě povede!

katty77
28. kvě 2016

@janina29k děkuji, jj, třeba příště, musíme všechny doufat a věřit, ale někdy je to sakra těžký :-/

upuska
28. kvě 2016

@katty77 drz se, miminko si k vám cestu nakonec určité najde

katty77
29. kvě 2016

@upuska díky, snad k nám všem tady 🙂

sternliebe
29. kvě 2016

Dobré ráno snažilky 🙂

petulibiii
29. kvě 2016

@katty77 u mě taktéž:((
Opět je mrcha tady :(

Přeji jinak Krásne ráno všem 🙂

upuska
29. kvě 2016

@petulibiii
@katty77 od pátku mě lehce škádlila, jako by nevěděla co by, ale trocha sexíku jí popohnala..takže Teta (jak řiká přítel) dorazila i ke mně

A jak řikala naše češtinářka..nezoufáme, jedeme dál 😀

alicie_k
29. kvě 2016

Ahoj holky snažilky, moc tady nepíšu, ale často koukám jak vám to jde 🙂
Já jsem dnes 29.dc, MS mívám 30.dc. Včera lehké špinění a minulý týden jsem měla také nějaký výtok, už jsem myslela, že jsem to dostala, ale nic. Dnes také MS nikde. Podbřišek mám citlivý jakoby už MS přišla, ale zatím nic, tak uvidíme co bude 🙂 držte palec 🙂

katty77
30. kvě 2016

@upuska ono nic jinýho stejně nezbývá než jet dál 😀 njn, objednám se 7.6. do car, snad bude ovulka a budeme moci jít na další IUI.... 🙂

katty77
30. kvě 2016

@petulibiii tak třeba to klapne tento cyklus... jednou na nás to štěstí musí sednout... 😉

katty77
30. kvě 2016

@alicie_k ahojky, tak zkus testík, to už bys tam něco měla mít.. 🙂 držím palce!

petulibiii
30. kvě 2016

@katty77 ju to mas pravdu..taky se chystáme teď na inseminaci..poprvé..tak jsem zvědava..kdy to konecne vyjdeee..ale je fakt ze si mi zdal den predtim v noci sen..ze jsme byli u gynekologa a ze nam potvrdil těhotenství..manžel byl štěstím bez sebem.a za hodku jsem uz na záchode brečela ;(..provokativní sny ;(

maggie_
30. kvě 2016

Dobré poledne holky 😉 bohužel je to asi poslední týden, co tady s Váma strávím na chvíli. Přítel mi nakonec odjíždí v pondělí, takže pokud nebudu těhotná do pátku, nebudu sem mít co psát 😀 😀 Dnes druhým dnem už zase baštím Utrogestan, takže cca v sobotu má přijít MS....bestie vlezlá 😀

katty77
30. kvě 2016

@petulibiii tak třeba to opravdu vyjde a sen se stane skutečností 🙂 inseminace má sice malou úspěšnost, ale je tu hodně holek, co po ní otěhotněly, takže proč to nezkoušet... 🙂 my půjdeme teď na druhou, budeme to zkoušet až do podzimu, pak asi zkusíme minimální IVF nebo nativ...

katty77
30. kvě 2016

@maggie_ tak to máte do pátku co dělat 😀 😀

petulibiii
30. kvě 2016

@katty77 ale aspoň ma člověk dobry pocit,ze proto něco dela...jak dlouho se snažíte vy?

katty77
30. kvě 2016

@petulibiii více jak devět let, už jsem byla na 5ti IVF, ale když jsem otěhotněla, tak jsem hned potratila (3x) ☹ teď to zkoušíme alespoň takto, ptž jsme vyčerpali IVF placená pojišťovnou, poslední dvě nás každé stálo více jak 80 tisíc a už na další prostě nemáme.... a co vy?

kastanek87
30. kvě 2016

holky, tak hlásím, že cysta je pryč 😀 folikul měl 16mm, takže teoreticky bych měla mít ovulaci ve čtvrtek dle doktora, ale nezdála se mu sliznice, že měla jen 4mm a měla by mít prý tak aspoň 6mm, jsem dnes 12DC. No vzal mi krev a mám si ve čtvrtek zavolat na výsledky, tak teď budu ještě do čtvrtka trnout, ale snad to bude v pohodě 🙂
@maggie_ tak třeba už ti MS nedojde 😉 a jinak nám můžeš psát jen tak, jak se třeba máš 😀
@upuska tak tak, nezoufáme a jedeme dál 🙂 to je hezké slovní spojení. Už aby jsme všechny dojely do toho cíle 😀 😀 😀

maggie_
30. kvě 2016

@katty77 viď 😀 😀 to je v p*deli 😀
@kastanek87_ To kéž by 🙂 dobře budu vám psát jak se mám 😀 možná dobře, když budu teď doma pořád sama...

katty77
30. kvě 2016

@maggie_ no, to asi je 😀 i když... nic není nemožné 😀

upuska
30. kvě 2016

holky, já už jsem pěkně napruzená..MS mívám silnou, první dva dny nestíhám chodit na WC, teď jen tak od pátku pošpiňuju, prsa splasklý, pořád čekam, kdy se dostaví to správný bolení a prostě nic..jestli k tomu přispěly i ty příušnice nebo si prostě jen cyklus dělá, co chce :(

upuska
30. kvě 2016

@maggie_ já jsem ti taky chtěla nejdřív napsat, ať si sem s námi chodíš povídat i tak..ale teď si řikam, jestli by nebylo lepší, kdyby sis od toho uplně odpočinula, víš jak.. 😀
a jinak bych to tenhle týden asi směřovala jinam než do p*dele, zvýší se tak pravděpodobnost úspěchu početí 😀

Strana