Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@barbborka tak to je super, základ je, aby udělali chlapovi spermio, aby tě mudři netahali do nějakých složitých a třeba i bolestných (nebo zdlouhavých) vyšetření a třeba byla "závada" na straně přítele/manžela, ono je to už půl na půl ohledně "viny".... Jak dlouho se snažíte? A zkoušeli jste něco doma, jako měření bazální teploty, bylinky, apod.?
Mně taky, duphaston beru třetí den a nepozoruji teda nic ☹ ani bolesti, ani ovulaci, teploty nic, ovu testy slabý duch, ani kontryhel mi to asi nesrovnal ☹ zatím 🙂
Dobré dopoledne holky 🙂 Bohužel mám dneska nějakou depresivní náladičku a přemýšlím nějak negativně. Začínám se bát, že by chyba mohla být na straně přítele 😒je to vyčerpávající...
Mám dobraný Femibion 1, teď dojídám GSMimiStar, beru Utrogestan.....teď ještě přemýšlím, jestli nemám skočit pro Inofolic nebo Gynex......
Jediný co jsem donutila jít přítele, protože je to kuřák (1krabička denně cca), aby papkal aspoň vitamín E, ale to je všechno.
Teď nevím, jestli se opravdu neláduju vším zbytečně, protože je třeba chyba tam 😔 asi mi už hrbe co?
@maggie_ taky bych prubla ten spermiogram, může hodně vypovědět. Kup mu Folandrol, je to šumák do vody, takže to jen vypije, příteli se potom spravil spermiogram o 100%. Dostali jsme se na 190milionů spermií.
@bonynka1981 Jak dlouho tvuj pritel folandrol uzival,aby bylo takovehle zlepseni?
@brrbrr jak píše katty77, zlepšení bylo po 3 měsících pravidelného užívání.
Hezký den,
ráda bych se Vás děvčátka zeptala… V pondělí jsem byla na gynekologii - od soboty bolesti stydké kosti a podbřišku - lékařka mi řekla, že mám na levém vaječníku cystu 45mm a nechala mi píchnout agolutin. Ví, že chci otěhotnět.
Od včerejška mám bolesti žaludku - nevolnosti, 1-2× za den průjem, když si sundám podprsenku, tak mám bolavé prsa, které cca po 5ti minutách přestanou. Nevolnost po jídle na cca 30 minut ustoupí a pak se zase vrátí zpátky a trvá to tak nějak celodenně.
Poslední menstruace byla 30.4 a zkoušela jsem dneska testovat a zatím nic…
Nevím jestli je to jen šílený PMS a nebo jsem těhotná…
Máte někdo zkušenosti?
Moc děkuju za odpověď…
@katty77_ V pohodě 😉 Na spermiu nebyl, gynekolog nás tam chce poslat až po roce snažení tzn. až doberu Utrogestan...
@bonynka1981_ Děkuju za typ, zrovna dnes mi to paní doporučila v lékárně, že to pak kupují páry, které mají špatný výsledek spermiogramu 😉 objednáno a já jsem si dneska ještě koupila Inofolic 😝
Ahoj holky, já jsem se dneska probudila s nateklou hubou a mam příušnice, by mě kleplo, fakt 😠 myslela jsem, že se ještě pojistíme, kdyby ta ovu chodila až na konci cyklu ale v tomhle stavu to fakt nepůjde...
@maggie_ aha, to tedy nevím, proč tvůj doktor čeká... si tam může přítel dojít jako samoplátce a budete mít jasno hned.... Náš první spermio byl z domácího zdroje, manžel se tenkrát styděl, dali nám domů kelímek a já ho pak obratem dovezla do laborky a bylo to... 😀 později už šel sám a teď mu je to úplně volný, po studu dloooouho ani památky, jen prostě musel přijít na to, že je to úplně normoš 🙂
Já se k Vám holky taky přidávám. Přítel došel s děťátkem vlastně sám, prý mu bude v září 30, tak by bylo vhodné mít miminko 🙂 Je horší jak já, pořád chodí a ptá se, jestli by jsme neměli mít sex a jestli se nesnažíme málo 🙂 Tak doufám, že další MS nedojde 🙂
@sternliebe to je krásný, vidět že se i chlap dokáže tak moc těšit na mimčo a snaží se... 😉 tak ať to vyjde co nejdřív.... 😉
@beruska1889 tak já doufám, že to výjde co nejdříve 🙂 Tak nějaké ty příznaky, že to vyšlo tam jsou...ale to si spíš vsugerovávám... takže počkám a uvidí se... Tak ono je to na jednu stranu pěkné, že mě vlastně ,,uhání'' 🙂 Jen teď nevím, kdo bude víc zklamaný, když tam nebudou //
@sternliebe třeba tam budou // a nikdo zklamný nebude 😉 držím pěsti 🙂
@beruska1889 tak to doufam, ze tam budou // 😀 Jen kdyby mě už 2 dny nebolel podbříšek... jen nevím, jestli je to z možného těhu, nebo z toho že už 6dní cvičím 😀 Jenže až do 13.6. musím počkat....
@sternliebe no kdo ví jak to je 😉 však 13.6. se ukáže 🙂
Dobré dopoledne 🙂
dneska je mi krapet líp. Včera jsem objednala Folandrol pro přítele a Inofolic pro sebe.
- Jen se zeptám, jestli to opravdu pomůže, jaká je vaše zkušenost? 🙂
Přítel byl včera celej špatnej. Já to myslela dobře a on dostal strach, že bude mít výsledky spermia špatný a trošku se dostal do depky...No dneska už je to lepší naštěstí... 🙂
@maggie_ já jím Fertility blend a kyselinu listovou přímo od doktora (x krát silnější než prodávané v lékarně). Folandrol bral přítel a měl zlepšení spermiogramu o 100%, ale bral k tomu i Clostilbegyt, který taky u mužů zvyšuje tvorbu spermií, takže nemůžu to úplně posoudit, ale doporučil nám Folandrol přímo náš lékař, ke kterému chodíme a říkal, že reakce jsou opravdu pozitivní od jeho pacientů.
@grejsina nedovedu to jako celek posoudit, ale to s tou cystou mi něco připomíná.. taky jsem šla takhle na gyndu, jestli se náhodou něco neděje.. a doktor mi řekl, že vidí cystu (taky 45 mm🙂), že to zatím nebudeme nijak řešit a počkáme, zda neprdne při další menstruaci sama, že by to bylo tak nějak nejlepší. a kdyby neprdla, tak že se to bude muset nějak řešit. tak jsem šla domů celá schlíplá s tím, že plánování mimina se odkládá, dokud nebude jasno s cystou.... menstruace ale nepřišla ani za měsíc a půl, tak jsem šla na gyndu znova, a té ,,cystě" už tou dobou bušilo srdíčko..... nebyla to cysta, ale gestační váček. tak uvidíš 🙂
@bonynka1981_ Děkuju za odpověď 😉 ....před pár minutami jsem se dozvěděla, že mi partner odjíždí na měsíc do zahraničí....Takže snažení asi zrovna končí ☹ 8 měsíců, prozatím marné snahy

Hojte , kamarádka plánuje miminko , MS měla 8.5. a ovu si zatím moc nehlídá , spíš pozoruje na sobě , s cyk. 28 dní jí má cca 14 den . Ovu dle kalkulačky byla od 19. - do 23 . a 19 a 20 byl styk . otázká zní na kolik % by se to mohlo podařit ? Na nějáké testy atd je hooodně brzy , to víme