Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@beruska1889 @komive_ A to je přesně to negativní myšlení no 😀 my lidi hrozný zatracený....To bude určitě dobrý 🙂 někdo za měsíc, někdo za dva a někdo třeba k Vánocům....Holky držím palečky a dejte o sobě průběžně vědět 😝
@maggie_ díky, Tobě taky přeji brzký úspěch v podobě // 😉 🙂
@misina01 taky bych byla ráda, kdyby se to obešlo bez mudr, ale jak to vypadá asi bez něj mít další MS nebudu. A bez MS nebude druhý mimčo.
@beruska1889 když jsem čekala toho svého drobečka, tak jsem si test dělala, jen ze zvědavosti, zase se mi udělalo ráno blbě i když mudr na ultrazvuku nic neviděl a test byl negativní. Ani jsem neříkala manželovi, že mám něco takovýho v plánu. Myslela jsem si, že bude negativní jako ty ostatní a najednou 2//. to bylo překvápko!
Jen doufám, že se nám všem brzo poštěstí a budeme ty // mít!
@janina29k Teda tak to bylo krásné překvápko 😉 🙂 taky doufám, že se to tu s pozitivními testy brzy pořádně rozjede a sejdeme se v termínovkách 😉
@beruska1889 to by bylo supr 😀
@janina29k 😉 tak snad... necháme se překvapit... 🙂
Ani mě nevyšetřil ☹ dal mi rovnou duphaston, když se mi podíval na teploty do kalendáře.. tak nevím, dnes ho beru prvně. Piju i ten kontryhel a jeřáb ☹ a pořád mi testy ukazují, že ovulace u mě prostě není. Tak musím počkat na MS do začátku června a pak uvidíme, jestli ovulace přijde konečně nebo ne 🙂
Ahoj holky, já jsem si nechala vyšetřit AMH, na nějaký rok se uklidnila, že mám času dost a teď se už chvíli snažím a nic. Negativně nepřemýšlím, chodím cvičit a snažím se zaměstnat hlavu 🙂
dobré ráno dámy, tak jaká? 🙂
Ahoj holky dlouho jsme tu nebyla, celkem nestíhám, nějak se toho nakupilo. Tento cyklus kapu od 1 DC jeřába a 8.+9 DC jsem měla hrozné bolesti vaječníků až do třísel jakoby MS bolesti (ale ovulace to být nemohla tak brzo, navíc ani hlen nebyl nic - minulý měsíc byla ovulace 18DC, takže snad není ani možné posunutí o 10 dní v kuse). Dnes jsem 16 DC
@byra ahojky 🙂 já jsem 5DC a v pondělí jdu na gyndu na kontrolu kvůli té cystě a rovnou mi snad řekne kdy by mohla být ovulace a zda je dole vše v pořádku 😀 no hele, já si myslím, že to klidně mohla být ovulace. Já teda hlen nemívám, nebo aspoň jsem ho nějak nepostřehla 😅 mívala jsem ovulaci taky cca 20DC a začala jsem pít tu MACU a najednou byla ovulace tuším 13DC, takže nic není nemožné 😉
@barbborka ahojky, ono je totiž blbé, že i když máš v poho AMH, ještě neznamená, že ta vajíčka jsou kvalitní nebo že nemáte jiný problém.... Já mám AMH, že by mi ho mohly závidět holky o 15 let mladší, ale taky to nejde... chce to více vyšetření, pokud se snažíte už dlouho... A u chlapa máte spermio?
Já kapu jeřáb, piju kontryhel, beru duphaston a MS čekám kolem 5.6., pak budu sledovat cyklus, snad se ustálí a bude konečně i ovulace.. Když ne, zkusím ještě k tomu všemu inofolic 🙂 slyším na něj jen chválu! 🙂
@byra_ No ahoj 🙂 ses mi nějak vytratila......16DC to jsme na tom stejně 😀 Taky jsem 16DC,a el bohužel podle ovu testů asi ovu ještě neproběhla. I když v lékárně mi paní říkala, že když beru ten Utrogestan tak je můžu mít zkreslený, tak nevim. 21DC budu zase Utrogestan nasazovat, se vážně těšim 😔
@misina01 inofolic mám taky, ale prý se projeví až po delší době (po 2-3 měsících), já ho teď mám více jak druhý měsíc, pak piju kontryhel čaj od prvního dne cyklu do ovulky, dva měsíce baštím evelor, metformin, vigantol a po iui duphaston 😀 minulá ovulka přišla už 12 DC, předtím nejdřív 17 DC, takže něco z toho, co užívám, mi cyklus upravuje 🙂
@kastanek87
@maggie_ holky ale takhle brzo? A navíc posunutí v jednom cyklu o 10 dní? To je divný. Počkám ještě týden a uvidíme. Kapat budu zatím stále 3x denně
@kastanek87 to snad ne, já byla tou dobou (kdy mě to bolelo) na SC ☹ navíc s přítelem byla trošku krize takže nic nebylo, začal si tahat problémy z práce domů. A posunulo se ti to najednou nebo postupně?
Ty jo, registrovala jsem se tu, abych "TO" neventilovala mezi blízkýma a známýma, ale stejně to dost dobře nejde...mam pocit, že kam se hnu, tam se točí řeč kolem dětí a porodů 😅 😀
Holky je normální že mě nebolí břicho ?? psala jsem tu že nevím kdy mam zacit brat clostil protoze jsem vyhodila papir kde jsem to mela napsane,prvni cyklus to melo byt 3dc tak jsem ho vzalatakytak akorat 1-0-1 jak mi rekla dr.Jsem 10dc a vubec me neboli bricho,vajecnik jako minule,zitra jdu na folikulometrii tak jsem zvedava ale bojím se :(
Ahoj snazilky, tak ja uz su opet zblbla.. posledni MS jsrm mela 14.5. za posledni tri dny me je nejak soufl mota se mi hlava, pali me zaha, zkolabovala jsem v praci, obcas poboliva podbrisek, a silene chute k jidlu..jedno rano jsem vstala napila se vody a letela ven, DR mi tekl ze mam nizkej tlak a to jsem nikdy nrmela spis naopak. Na testu ani naznak,myslite, ze by to mohl byt nejakej naznak? 🙂 jako ze test mi to jeste neukaze?

@maggie_ tak šťastný konec je nejlepší a je moc fajn, že takové příběhy jsou 😉 je to aspoň povzbuzení pro nás co se teprve snažíme, ale jak píšeš, snad my tak daleko nedojdeme a dočkáme se už brzy 😉