icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
3. čer 2016

@digisek_ Hele tak zavoláme tomu super, plodnýmu pánovi - co se tím živí 😀 jen u toho budeš muset zavřít oči, protože moc pěknej úlovek to není. A dělá to prej zadarmo 😀 😀 😀

digisek
3. čer 2016

@maggie_ jakýmu pánovi??

kastanek87
3. čer 2016

holky, tak hlásím že vše špatně ☹ mám slabou sliznici, hrozně nízkou hladinu Estradiolu+navíc mám jako bonus nějaké malé útvarky naplněné vodou asi po cystách, že mám asi falešnou ovulaci, dostala jsem norethisteron+clostilbegyn a pak mám dojít na kontrolu. asi se raději na chvíli odmlčím, takže přeji všem co se snažíte ať jste brzo těhule a vše jde tak jak má!!!! Musím se nějak srovnat s tím vším a nejvíc mě štve to 8mi měsíční snažení úplně zbytečně, já vím že jsem to nemohla tušit, ale štve mě to 😠 mějte se krásně a já se za nějakej čas přijdu na vás mrknout, tak doufám, že už budete mít všechny pupky 😉

maggie_
3. čer 2016

@kastanek87_ Nezoufej. Vím, že se to řekne, ale oni ti pomůžou 😉 Clostil chvílí skoro všechny, tak uvidíš 😉 ....já z tohodle zjištění mám taky strach, takže tě chápu, ale neboj...není to nic, co by se nedalo vyléčit v dnešní době 🙂 hlavu vzhůru, pevné nervy...bude to dobrý 🙂

peta73
3. čer 2016

@maggie_ normálně jen tiše nakukuju, ale ten superman (spermaman) mě dnes poprvé pořádně rozesmál - děkuji 😉
@kastanek87 - nezoufej a vydrž. Já taky po vysazení antikoncepce a radostném očekávání, že to půjde zjišťuji, že bez dalších jiných hormonů už asi neotěhotním. Kombinace norethistron+clostibegyt je poměrně častá a určitě účinná - držím palečky 🙂

maggie_
3. čer 2016

@peta73_ Není zač 😀 😀 Taky se potřebuju občas zasmát, takže ráda dělám blbce pro lidi 😀 hlavně, když se někdo směje

digisek
3. čer 2016

@maggie_ tak ten mě pobavil 😀 děkuji 😀 .......ale fešák to tedy opravdu není 😀 😀 😀

maggie_
3. čer 2016

@digisek_ 😀 😀 prosím, prosím.....fešák ne no 😀 jsem říkala, že musíš zavřít oči

digisek
3. čer 2016

@maggie_ se bojím že to by asi nepomohlo 😀 😀 😀 zaplaťpánhůh za mého mužíčka 😀

kastanek87
3. čer 2016

@maggie_ @peta73 děkuju holky, já vím, snažím se být pozitivní, ale zatím jsem víc pesimistická... no já antikoncepci neberu snad 10let 🙂 jednoho cvrčka už doma máme, tak jsem si říkala že to nebude tak těžký, ale opak je pravdou. Nechápu proč to u mě nefunguje jako dřív. No budu doufat že mě to pomůže, nechám si ještě udělat ten hormonální profil a uvidíme... četla jsem recenze na ten clostík a hodně mamin psalo že jim pomohl hned, nebo do tří měsíců... nevím co měly za problémy, ale malou naději mi to dává. Na druhou stranu už konečně víme kde je zakopanej pes a budu to řešit.

maggie_
3. čer 2016

@kastanek87_ Tááák 😉 jak říkáš, začne se to řešit a třeba tím, že budeš v jednom kole se to povede a ani nebudeš vědět jak 😉

komive
3. čer 2016

@kastanek87 Uf uf, tak to je zjištění..budu moc držet palce, aby se to vyřešilo! A měla jsi nějaké příznaky, že něco není v pořádku? Nepravidelná MS či něco takového?

kastanek87
3. čer 2016

@komive děkuji moc! No nepravidelnou ji mám od dob co ji mám :D jinak příznaky krom toho že 8mesicu se snažíme a nic,žádné.. Nevím no,četla jsem hodně recenze na ten clostik a plno jich psalo že po něm otehotnely,tak snad to bude i můj případ.

milujicimamina
4. čer 2016

Ahoj mohu se pridat? Jsem 12dpo a to cekani je hrozne 😀

bervidova
4. čer 2016

Já má menstr.dostat v pondělí - po prvním měsíci zkoušení, tak jsem jak na trní. Prsa mě bolí, tak si myslím, že přijde ☹

katty77
5. čer 2016

@maggie_ tak co? Prisla vcera bestie? 🙂

katty77
5. čer 2016

@milujicimamina ahoj a snazite se sami nebo mas po iui,ivf...?

milujicimamina
5. čer 2016

@katty77 sami do vanoc a pak to asi bude muset

maggie_
6. čer 2016

@katty77_ Dobré ráno 😔 ...tak hlásím, že ta mrcha prostě dorazila ☹ Hlásím tedy dnes 3DC ...Už nevím co dělám špatně....Cyklus srovnán - Utrogestan. Podpora parnera - Folandrol. Teď jsem si pro sebe ještě koupila Inofolic. Sex cca obden...Nijak zvlášť se o tom s partnerem nebavím, zkouším na to nemyslet - nezatahovat do toho, aby neměl pocit tlaku, nebo tak...
Pořád nic - 9 měsíců 😢

digisek
6. čer 2016

@maggie_ to je mi líto ......

bonynka1981
6. čer 2016

@maggie_ neozoufej, nejsi v tom sama . mě ráno klesla bazální teplota, prsa přetala bolet, takže tě budu zítra následovat. Vím jak se cítíš. Každoměsíční zoufalství. Vždycky říkám, že kdybychom neměly MS tak bychom tak na to nemyslely, ale takhle to prostě nejde nemyslet. Vždy víme, že se prostě nezadařilo a hlava pracuje ☹

beruska1889
6. čer 2016

@maggie_ Dobré ránko, to mě moc mrzí, že ta mrcha zase došla, ale nejsi v tom sama, já jsem 4DC a už to u mě vypadalo že to vyšlo, měla jsem cyklus 39 dní a tak dlouhý nemívám a nakonec stejně přišla... ☹ takže nás čeká 18. měsíc a taky už jsem z toho unavená, otrávená, smutná, znechucená, naštvaná.... ☹ ale holt tohle prostě neurychlíme a nic moc s tím nenaděláme... ☹ musíme jen čekat a věřit, že se dočkáme... 😉 a my se dočkáme, uvidíš! třeba to už ani nebude trvat moc dlouho, léto je před námi tak snad se zadaří... 😉 drž se, bude to dobrý.... 😉 🙂

maggie_
6. čer 2016

@beruska1889_ Jsi vážně silná 😔 ...co je mých 9 měsíců o proti tobě... Někdo by mě proklínal za to, že už po téhle době to vzdávám a stěžuju si, jak mě to mrzí a štve....Ale jsem vážně ráda, že vás mám, protože nemám pocit, že jsem v tom sama 😢 ...Vím, nebo spíš doufám, že se jednou dočkáme, jen nechápu, proč se nám to zatím vyhýbá, co je špatně 😔 .... Mrzí mě, že ti to taky nevyšlo, ale snad se to konečně zlomí

@bonynka1981_ Ano, hlava pracuje... Ať se snažím sebevíc, někdy na to nejde nemyslet 🤐 vím, že nejsem sama, ani ty ne. Myslím, že tahle stránka je dokonalá v tom, že ani jedna nemáme pocit, že v tom jsme sami 😉

@digisek_ Děkuju, jste perfektní holky 😢

digisek
6. čer 2016

@maggie_ hlavně nesmutnit.....neříkám na to nemyslet protože podle mě to nejde, ale důležitý je nesmutnit.....žádné miminko nebude chtít smutnou maminku 😀 .....takže zvesela holky zvesela 😀 😀 😀

maggie_
6. čer 2016

@digisek_ To mi připomíná "Slunce seno.." ...Utíkáme, zvlesela 😀 .....asi máš pravdu, jen už mě to někdy přepadne.
Včera jsem zjistila, že mi kamarádka čeká třetí miminko a moje sestřenice je těhotná teď "čerstvě"....Asi sebelítost není na místě, ale já si teď nemůžu pomoct. Přeju jim to, to nepochybně, jen bych už taky chtěla vidět mé // 😔

digisek
6. čer 2016

@maggie_ kolem mě je taky všechno těhotné......jako kdyby se na mě všechny domluvily a schválně všechny chodily tudy co já abych je viděla 😀 😀 😀 .....néé to je jen pro to že si toho člověk víc všímá a taky na jaře se to tak nějak všechno množí 😀 😀 😀 ........no já jsem nějaký 2-3dpo takže já jsem teď trochu v jiný fázi nervozity než ty, ale ještě to u nás netrvá tak dlouho to snažení takže se tím nenechávám zatím moc rozházet.....když né teď tak prostě příště ..... ale že bych na to nemyslela to teda říct nemůžu 😀 😀 😀

upuska
6. čer 2016

@maggie_ Dobré ranko..tak to mě mrzí..ale jak píšou holky..hlavně dlouho nesmutnit a ono si k nám to miminko najde cestu..;) ale uplně chápu jak ti je z těch těhotenství kolem..sestřenice se bude vdávat na podzim a prohlašuje, že pak si pořídí mimčo, tak doufám, že do té doby už budu v tom, protože mam pocit, že bych to těžko skousávala..

maggie_
6. čer 2016

@digisek_ Joo tak to jsem na tom stejně 😀 je pravda, že to je jak s autem. Dokud ho nemáš, nevíš, že existuje. Jakmile ho ale máš, máš pocit, že na silnici nejezdí nic jiného 😀 😀
Každopádně, taky se tím nechci nechat ovládat 😉 budu se snažit dát dokupy, když teď přítel bude pryč. Až se za měsíc vrátí, zkusíme to znovu 😉 ....Joooo a asi před 5 minutama mi kolegyně v práci oznámila, že se ode dneška taky snažej o mimčo, tak doufám, že bude první, to ji asi zadupu a dám výpověď 😀 😀

digisek
6. čer 2016

@maggie_ tak třeba tě to všechno překvapí a kolegyně se bude snažit a ty už néé 😀 😀 😀 (myslím tím samozřejmě že už nebude o co že už budou //)

Strana