icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

rumisik
6. čer 2016

@maggie_
a) 27
b) 8

upuska
6. čer 2016

@maggie_ ty to teprve počítáš, viď? 😀

maggie_
6. čer 2016

@upuska 😀 ale houbeles 😀 byla jsem na pauze děvčátka 😀 😀
- jinak špatně

@rumisik_ Taky mimo

maggie_
6. čer 2016

@katty77_ Máš pravdu 😉 podělím se s ním o to a už to nebudu držet jen v sobě 😉 vážně dobrý názor...
- jinak typ mimo 😉

@digisek_ Holky teď vážně...jste mé kamarádky, ač virtuální, hodně mi to pomohlo...díky 🙂 zkusím se trošičku otevřít a nenést to břemeno jen sama 🙂

- jinak skóre je překvapivé, ale bylo to urputný počítání 😀 😀

katty77
6. čer 2016

@maggie_ tak nás nenapínej a šoupni sem výsledky, to by mě fakt zajímalo teda... ale počítat bych to nechtěla 😀

digisek
6. čer 2016

@maggie_ tak povídej, jak jsme na tom

maggie_
6. čer 2016

@katty77_ No neboj, ještě vás budu napínat, ale nápovědu dám 🙂 ...jako počítat to bylo hrozný, berte to jako omluvu, za mé fňukání 😀 chtěla jsem vás zabavit....

a) kolik nás tu bylo? nápověda - číslo trojciferné
b) kolik je nyní těhulek? - nápověda - číslo dvojciferné

- i když ty těhulky, jak říkám, někdo to tam nemá napsané a přesto čeká, proto očekávám, že číslo bude vyšší 😉

katty77
6. čer 2016

@maggie_ aha, tak už takhle je to překvapivý 🙂 tak nový tip:

a) 180
b) 21

jinak poznámka o tvém fňukání - víš, že nefňukáš víc než my ostatní a od toho tady jsme, abychom buď naše fňukání ventilovaly nebo abychom podpořily fňukající 😀

maggie_
6. čer 2016

@katty77_ Nooo to už by bylo lepší, ale stále to není ono 🙂
a) moc
b) málo 😝

upuska
6. čer 2016

a)101
b)54

😀

digisek
6. čer 2016

a) 130
b) 30

beruska1889
6. čer 2016

@maggie_ tak to jsem zvědavá na výsledek 😀 😀 😀

maggie_
6. čer 2016

@beruska1889_ Já věděla, že vás na chvíli zabavím 😀 😀

@digisek_ Přihořívá 😝

beruska1889
6. čer 2016

@maggie_ ale nezdá se mi, že by tu bylo tolik holek, když diskuze byla založena teprve v únoru...

maggie_
6. čer 2016

@upuska_ To by bylo super 😀 více jak 50%

upuska
6. čer 2016

@maggie_ jsem pozitivní 😀

maggie_
6. čer 2016

@beruska1889_ Tak jsem si říkala 😀 😀

maggie_
6. čer 2016

Ok takže tamtadadááá 😀 😀 😀 😀

a) Kolik holek se tu mihlo v naší diskuzi???? 116 prosím pěkně 🙂
b) Kolik je nyní proměněných snažilek na těhulky? 35 😝

Takže to máme od února nějakých 30,2% 😀 😀 gratulujeme

digisek
6. čer 2016

@maggie_ tak nenapínej a sem s tím 😀

digisek
6. čer 2016

@maggie_ těsně 😀

katty77
6. čer 2016

@maggie_ u toho za a) mě to nijak nepřekvapuje, ale to béčko je tedy mnohem vyšší než bych čekala, tak to je fakt pozitivní a ještě když si vezmu, že v nejbližší době to číslo my všechny zvedneme,.... 😀 😀

maggie_
6. čer 2016

@katty77_ Dobrej přístup 😉 😀 😀 taky bych to nečekala, proto jsem to udělala...

digisek
6. čer 2016

@katty77 krááásně řečeno 😀

beruska1889
6. čer 2016

@maggie_ jsi dobrá, že jsi to spočítala, já bych na to asi neměla nervy 😀 jinak já byla v jedné soukromé skupince, která se zakládala v říjnu 2014, bylo nás tam 19 a zbyly jsme 3 a já bohužel mezi nimi... ☹ tak doufám že i tam se nám to zlomí a uzavřeme ji všechny s miminkem.... 😉

maggie_
6. čer 2016

@beruska1889_ To ti moc přeju 😉 tak chtěla jsem to tu nějak zpestřit a právě vám ukázat, že je to docela hodně od února právě 😉

bonynka1981
6. čer 2016

Jsou to pekna cisla

byra
6. čer 2016

Ahoj holky, žiju 🙂 jen sem občas nakouknu, co nového a tak, protože se snažím na to nemyslet. Momentálně jsem 29DC, MS má přijít ve čtvrtek. Denně kapu jeřáb a tento cyklus mě dost bolí vaječníky (jako kdyby se točily dokola, rotovaly, nebo jako kdyby za ně někdo tahal ☹ )

maggie_
6. čer 2016

@byra_ Tak třeba to je znamení 😉 budeme moc držet palečky.....My se snažíme podpořit, protože nám to hold nejde no nějak na to nemyslet 😉 Ale zabavíme se tu....dneska jsme měli soutěž 😀 😀 ale jinak jsme netrpělivé všechny stejně

terka228
6. čer 2016

Ahoj holky, takže to nevypadá moc dobře 😒 Z krve sice slabě pozitivní, ale na ultrazvuku sice doktorka něco našla, to prý ale neodpovídá věku z poslední mezstruace.... ve středu jdu ještě na jeden odběr. Tak to vidím jako minule... bylo to taky tak.... ach jo...

pindruse16
6. čer 2016

@maggie_ dobrou statistiku vedeš 🙂 od února 30 % holek... tak to my, co jsme tady od února/března už jsme na řadě ne? 😀

Strana