Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Holky, jedna technická, koupila jsem si kyselinu listovou, píšou, ze se.ma brat vecer před jídlem, tohoto mi vubec nevyhovuje, zapominam na to..berete ji taky, večer?
@upuska já ji beru ráno po snídani 😉 na té mojí je napsáno x denně po jídle nebo při jídle... myslím že je úplně jedno která denní doba to je... 😉
@pindruse16_ Taky bych to tak viděla 😀 😀 takže za měsíc už tu chci fotky pozitivních těhotenských testů 😉 😀
@maggie_
@beruska1889 díky, díky..já jsem si řikala, že to bude snad jedno..
já dělám doma, tak to tu mám taky otevřený skoro pořád 😀 zítra jedeme do caru, měli bychom jít na iui, tak jsem zvědavá, jak dopadneme.... Dnes v noci jsem měla obrovské křeče na pravým vaječníku a pak to přecházelo do celýho podbřišku, bylo to fakt silný a přicházelo to ve vlnách... To jsem ještě nezažila a nejhorší je, že si za boha nemůžu vybavit, jestli to byla skutečnost nebo sen.... takže jsem na zítřek opravdu moooc zvědavá.... :-/
já jsem byla včera po 14ti dnech v kanclu a tenhle týden tam budu asi muset ještě jednou...ale večer jsem dorazila domu, chystala večeři a přítel měl jako vždy, když stojim u linky "šmudlací" a pak mi povídá "myslíš, že už jsi těhotná?" Tak mě pobavil 😀 a hlavně teda potěšil, že i on na to myslí..to jen k tomu, jak jsme tu včera řešili, že je z toho nemáme vynechávat ;)
@katty77 a jak se cítíš teď? snad bude všechno oká
@upuska já mám rozpustné pytlíky ještě s dalšími vitamínky a doplňky a jeden rozpustím ráno a druhý večer....a celkem neřeším jestli před jídlem, při jídle nebo po jídle......prostě jednou ráno a jednou večer 😀 ...podle mě to má vliv jen na to, jak rychle se to pak dostane do těla ....s jídlem asi rychleji protože jídlo začne tělo trávit takže když to jíš s jídlem je asi lepší vstřebávání..........si myslím
@katty77 já jsem nejdřív byla vytočená, protože nesnášim, když se ke mně začne lísat a já něco krájím nebo mám ruce ve dřezu a on to moc dobře ví, ale asi ho to rajcuje nebo nevim 🙄 ale tim dotazem mě dostal..vzhledem k tomu, že MS byla minulý týden, tak sotva budu těhotná 😀
pak dej určitě vědět..ty teď měříš teplotu nebo testuješ? nebo už to bereš jako hotovku, že jí máš pravidelně..ovulaci myslim
@upuska hele to má snad každej chlap, ten můj taky, jak jsem u linky, na už mám jeho ruce na zadku 😀 😀
ovulaci mám pravidelně + měřím BT, ale při měření se dozvíš o ovulaci až když už byla, takže je třeba měřit opakovaně, než poznáš, kdy se blíží... Ale mě tento měsíc poprvé objdnali s tím, že máme přijet rovnou na iui bez předchozí kontroly. No to beru jako sázku na náhodu, ptž nemusí být každý měsíc ovulace úplně přesně... Tak jsem trošku rozladěná, chápu, že to myslí dobře, máme to víc jak 60 km, ale manžel si musí vzít dovču a pokud nebude ovu opravdu tak jak má, tak tam třeba budeme muset pozítří znovu a to znamená další den dovolené... No, uvidíme a pokud bychom museli znovu příští měsíc, už jim řeknu, že si klidně raději zajedu na kontrolní utz před samotnou inseminací.
@katty77 jinak..přítel mi vždycky řiká, ať jsem ráda, že se ke mně šmudlá, že ještě jednou budu litovat..a asi má pravdu..ale byla bych radši, kdyby se šmudlal, když zrovna nepotřebuju něco dělat..když pak sedneme k tv nebo jdeme ležet a klidně by se šmudlat mohl, tak zase čeká iniciativu ode mě, přitom já bych si zrovna ráda užila tu jeho 😀
@upuska neboj, to doladíte a jestli ne, tak jednou to bude u mytí nádobí a podruhé místo telky 😀 já si hrozně vážím toho, že můj muž tohle dělá, že jde kolem mě, plácne mě přes zadek nebo mi dá pusu nebo.... Jsme spolu 11 rok a to pak není úplně samozřejmé... spíše naopak, vidím v rodině, kdo je spolu třeba 4 roky a déle, tak tam takový "laškování" není... takže já jsem za to hrozně vděčná, za ta léta jsem nejenom starší, ale i o dost rozměrnější než na začátku a stejně mě pořád muchlá 🙂 takže podle mě je to dobrý znamení, že si tě všímá i u běžných činností 😀
@katty77 jojo, já jsem si toho vědoma a snažim se na to myslet hlavně v danou chvíli dřív než ho odstrčim 😀..my jsme spolu teprve rok a půl a doufám, že ho to nepřejde ani za dalších deset let..bývalej přítel tohle po 11 letech vůbec nedělal, mrzelo mě to...a hlavně mě pak štvalo, že když se začal lísat znamenalo to, že má chuť na sex a to jsem byla pak běsná...ale vůbec si nemůžu vybavit, jakej byl na začátku..
Ježiš, holky, tady se to nějak pohnulo! Jdu dočítat! 😀
Ahoj holky, já teda doufám a pevně věřím, že MS už nedorazí. Je sice pravda, že duch před MS ještě nic neznamená, ale naděje umírá poslední 🙂
@upuska no jo, ona ta intenzita sexu po čase většinou zřídne, co si budeme povídat, ale pak tyhle intimnosti jsou o to důležitější 🙂 a když si vezmete, že mnoho těch, co otěhotní nechtěně nebo hned na začátku vztahu, spolu pakhodně často zůstávají jen kvůli dětem a přitom už se třeba ani nemají rádi, tak my v tom našem srabu, v kterým jsme, máme štěstí, že víme, že ta partnerství a manželství jsou proto, že spolu chceme být, nedrží nás žádné povinnosti, děti, apod.... a to je taky hezký zjištění 🙂 není jednoduchý vztah udržovat a přitom se nemoci "schovat" za děti a kdo z vašeho okolí může říci to samé 🙂 já vím na sto pro, že min 90% příbuzných a známých by spolu už nebylo, pokud by neměli děti...
@sternliebe duch před ms je velice nadějný 😉 pokud tedy nemáš mama testy nebo cemio, tam jsem měla zadušíno a nic z toho 🙂
teeeda holky já tu chvíli nejsem a tady se to rozjelo 🙂 .... jinak s tím dřezem nebo linkou to taky můžu jen potvrdit......ten můj to dělá taky 😀 asi to ty chlapi nějak rajcuje vidět ženskou vařit jídlo 😀 😀 😀 ......nádobí u nás většinou meje on, takže u nás to má tutovka spojitost s tím jídlem 😀 😀 😀 ...........holky taky vám přijde že to ovulky to utíká rychleji než pak do termínu MS? mě to teda teď přijde nekonečný.....termín MS mám příští středu takže si teď žiju v té naději že by se mohlo podařit
@katty77 no právě, že jsem testovala pepíno testem 😀 Zítra zkusím dr.maxe.... Tak doufám, že ms nedojede, vím že se i to stává...
@katty77 jo, bývá to tak..mně taky ex řikal, že kdybychom měli děti, tak nikdy neodejde..a řeklo mi to i pár blízkých..já jsem tedy přesvědčená, že ani to by ho nezastavil, byl jak smyslů zbavenej...zrovna v sobotu jsme spolu mluvili a zase nezapomněl zmínit, že udělal chybu..
jinak si ale myslim, že pokud spolu jsou dva kvůli dětem, tedy pokud kvůli nim chtěji pracovat na vztahu i na sobě, že je to dobře..blbý je, když spolu jsou a nesnaží se..a bohužel mám pocit, že spousta lidí nechápe, že některý věci nejsou sami o sobě, že na nich musí člověk "pracovat.."
@digisek já jsem přesvědčená, že ho rajcuje, když se nemůžu bránit 😀
a s tím vnímáním času v průběhu cyklu máš pravdu..akorát já teda teď vůbec nevim v jaké jsem fázi, vzhledem k tomu, že nevim, kdy mi vlastně poslední MS začala a překvapivě mi jde se tim nezaobírat..ono tedy ani nemám na výběr 😀
@digisek máš pravdu, je to nekonečný...nevím jak se zabavit 😀 a co je horší, tak jsem na neschopence, takže člověk ani nějak nemůže pořádně mezi lidi...
@komive_ No jistě, my s tím zatřesem 😀
Já se normálně musí smát holky 😀 😀 to dám doma přečíst asi chlapovi.....
Já vždycky, když myju nádobí, tak se přilísne zezadu a začne mi stahovat kraťasy, nebo cokoli mám na sobě 😀 div z toho není hádka, protože to sakra chci dodělat asi né 😀 😀 a pak mu říkám večer: "Poslouchej já jsem nahá a ty jako nic jako 😀" s tím, že se mi dostane odpovědi :Tak já už se neangažuju, když jsi mi dala košem po každý, když na tebe šáhnu" no a mě jediný co zbývá říct: "Ty vole, ale to je pokaždý u tý blbý linky, když něco dělám" 😀 😀 😀 Auííí mý břicho
@katty77 jojo, to máš pravdu, znám taky takové..a někdy si řikam, jestli to jde jinak..s ohledem na ty starosti a všechno..
naděje si asi nedělá, že udělal chybu a chtěl by to vzít zpátky mi řekl prvně asi dva měsíce potom, co odešel, ale vrátit se stejně nechtěl (jakože tehdy bych to ještě dala a dlouho jsem na to čekala) a stále byla a je s tou, kvůli které mě nechal..v sobotu mi řekl, že to nemá budoucnost, že jsou každý jiný, ale prostě s ní je..;) no, nevím, jestli někdy pochopím jeho počínání a musím říct, že i přesto, co mi provedl, je mi ouvej,když vidím, jak si packá život..ale každý sám svého štěstí strůjce 😅
@maggie_ to je fakt přesný..😀

Já si taky říkám, jestli bych tu neměla trávit míň času, jenže ona tak lepseji utíká pracovní doba 😀