icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kamimnichov
14. únor 2016

@marla86 skoda 😒

brunetkavalery
autor
14. únor 2016

@terca128 ahoj aTerco, nemam s timto zkusenost, ale od znamych vim, ze testy nejsou 100%....
Ja mam jedinou a zatim snad dobrou zkusenost s testy Intimed z drogerky...
Jinak holky-spolubojovnice dnesni //, lehce sinejsi nez vcera, takze potichu se zacinam radovat a asi bude oznameni Manzovi na Valentyna🙂 ale vsechny vime ze.vyhrano neni, musi to potvrdit dr. A plod se musi vyvijet.......

maslicko
15. únor 2016

Ahoj holky, tak jsem dneska 24 DC a po sexiku bylo lehce růžovou, tak si myslím, že tento měsíc zase nic☹nebo stalo se to nektere z vás a MS nepřišla, ale za to // ano?

marla86
15. únor 2016

@maslicko a kolik jsi po ovulaci? nemůže to být zahnizdování?

maslicko
15. únor 2016

@marla86 no zhruba 3 dny, jestli sem dobře testovala🙂 no doufám, že MS nedorazí, už začínám byt zoufala☹

marla86
15. únor 2016

@maslicko Nezoufej, nemusíto nic špatného znamenat, možná to ještě souvidí s ovulací, nebo je to opravdu už uhnizdování. Nevěš halvu ;)

helen_h
15. únor 2016

@maslicko Po sexu to nic neznamená, může to být běžná oděrka ;) Když nejsi ještě těsně před ms, tak rozhodně něvěš hlavu! To s menzes nebude souviset.

kamimnichov
15. únor 2016

@maslicko taky myslim, ze to s MS nesouvisi

marla86
15. únor 2016

Holky, zvažuju, že zkusím tento měsíc měřit bazální teplotu. Máte někdo zkušenosti? Musí se opravdu měřit ve stejnou hodinu? Pracuju krátký/ dlouhý týden, nějak si nedokážu představit že si budu dávat budíka, když nemusím do práce...

valeri10
15. únor 2016

@marla86 ano opravdu se musí měřit ve stejnou dobu a dole. V puse to hrozně zkresluje. Já měřím každý den v 5:15 a to i o víkendu. A už jsem si na to zvykla 🙂 .

mika251
15. únor 2016

@marla86 pokiaľ máš dobré spanie, tak by som v tom nevidela problém. Ono sa to dá zmerať aj v polospánku - ja som merala 4:30 každý deň včetne víkendov a fakt to bola rutina - zazvonil budík, rýchlo som ho zmáčkla nech neruší manžela, vzala teplomer, zaviedla a okamžite znovu zabrala :D za 5 minút zvonil znovu, teplomer som vytiahla, zaškúlila na hodnotu, keď som bola príliš zvedavá, položila na nočný stolík a za 5 sekúnd znovu spala :D ráno som si koľko krát ani nepamätala, či som fakt merala, až hodnota na teplomeri ma presvedčila, že fakt jo 🙂
Zaleží samozrejme na tom, aký ma kto spánok, niekto sa nadránom zobudí a už nezaberie, to sa mne nemože stať, stačí položiť hlavu na polštář a okamžite znovu spím 🙂
Takže treba skúsiť, meranie BT je fakt najspoľahlivejšia metóda, ako spoznať svojo cyklus.

marla86
15. únor 2016

@mika251 no spis nevim, co na ten budik bude rikat chlap 🙂 jj, zkusim to, a kdyz to nepujde tak nepujde...

mika251
15. únor 2016

@marla86 môj chlap ten budík nikdy nezaregistroval - zo skúsenosti viem, že chlap pokiaľ sa nechce prebudiť, tak sa neprebudí, ani keby mu vedľa postele hučala hasičská siréna 🙂
Ale záleží na človeku no 🙂 Držím palce nech to vedie k želanému výsledku 🙂

marla86
15. únor 2016

@mika251 dekuju, nechtela jsem to moc hrotit, ale po pul roce je myslim cas jit na to trochu vedecky 🙂

veselab
16. únor 2016

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala jestli můžu 🙂 Dneska jsem 23DC, 7/8DPO. Snažíme se s manželem od loňského května - takže 9 měsíců a pomaličku začínám být zoufalá :(
Na další cyklus už mám doporučený Clostibegyt. Teď jsem měla po té dlouhé době prvníé cyklus, co jsem nějakou BT a OVU testy neřešila, ale podle menstruačního kalendáře vím, kdy zhruba OVU byla. SNažení bylo obden. Ale uvidíme, protož manželovi nevyšlo nic moc spermio, ale bylo by to super, v so má přijít MS a já budu mít zrovna narozky, lepší narozeninový dárek než test s dálnicí bych si nemohla přát 🙂)

kamimnichov
16. únor 2016

@veselab ahoj, je tak to vypada, ze jsme datumem velmi podobne - ja mela MS 22.1. a mela by prijit v patek, ale snad si to odpusti...tak pak muzeme testovat spolu 😉

veselab
16. únor 2016

@kamimnichov Mě práv přišla místo 22.1. předchozí měsíc až 25.1., tak uvidím, zda si teď zase dá na čas...také tajně doufám, že si to u mě odpustí 🙂 jak dlouho se nsažíte o bejby? 🙂

kamimnichov
16. únor 2016

@veselab no, 2. mesic...ale uz mame jednoho skoro 14m rostaka :-P a ten se povedl hned na 2.pokus. Tak snad to tentokrat nebude extra dlouho 😉 (tim se samozrejme nechci dotknout nikoho, kdo uz se snazi dyl)...

veselab
16. únor 2016

@kamimnichov my se snažíme už 9 měsíců a přijde mi to nekonečné 🙂

kamimnichov
16. únor 2016

@veselab ja vim, uz jsem to cetla v tom prvnim prispevku ☹ popravde Te obdivuju...ja byla totiz silene vypsychla... Brala jsem 11let HA a kdyz jsem ji vysadila, tak jsem tolikrat na muze kricela, ze ted to dlouho nepujde, ze nebude ani ovu...a ze ho za to budu nenavidet (uz pul roku pred tim, nez jsme se zacali snazit jsem ji chtela vysadit, ale on nechtel kondom a tak proste NE)...Byla jsem pak dost drsna...

zuzaso
16. únor 2016

Co byste si myslely o tomhle? 26.DC...

micinaaa
16. únor 2016

@zuzaso že jsou tam 2 čárky 😉

helen_h
16. únor 2016

@zuzaso To vypadá hooodně slibně ;)

gabulkam
16. únor 2016

@zuzaso gratuluji, krásné dvě čárky 😀

veselab
16. únor 2016

@zuzaso jůůůů něco se tam rýsuje 🙂 🙂 potichu gratuluju 🙂

veselab
16. únor 2016

@kamimnichov No já brala HA 10let, takže taky super... Právě jsem řešila s manželem, že jestli tady do sebe rvu hormony a ono to stejně nejde, tak je to fakt docela smutný.
Uvidíme, co bude... mohlo by se to mé tělo umoudřit už konečně 🙂

zuzaso
16. únor 2016

@micinaaa
@helen_h
@gabulkam
@veselab
Diky holky 😊 potrebovala jsem ujistit, jestli me nešálí zrak 😊 tak snad bude jen silit a vse dobre dopadne.. Jde o prvni pokus a prvni test, takze nechci byt prehnane optimisticka...

micinaaa
16. únor 2016

@zuzaso tak držím pěsti😉

gabulkam
16. únor 2016

@zuzaso ty jo první pokus a hned to takhle vyšlo, tak to držím pěstičky... 😉

martina16horysek
16. únor 2016

@zuzaso potichu se přidávám ke gratulaci... Uvidís jak se to bude vyvíjet dal. Takhle rychle jsem to měla u malé a teď to druhé? Vůbec zatím nejde... Držím palce

Strana