Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@brunetkavalery On ten stín (dušík) na testu může být tím, že je tam prostě proužek napuštěný látkou, která by pak reagovala na zvýšené Hcg, takže někdy jsou i na již nepoužitém testu vidět "rysky" či prostě ta dvě místa, kde je látka vložena.
Ale třeba to zas duch být může a teprve se ukáže další dny 🙂 Ano, dej vědět, jak dopadlo sobotní testování.
@maslicko jojo to znám, my taky s nej kámoškou soupeřili,ona vyhrála začíná 4.měsíc ale že je těhotná zjistila až v desátém týdnu do té doby ji nic nebylo 😉
Holky zitra rano 31.DC testuji znovu a modlim se....vsem hodne zdraru a stesti
Dobre rano holky prosim Vas o nazory. Dnes jsem BT stale vyssi ale pod 37st -presne 36,86. Test prvne jedna carka po 4 minutach //, ale druha slabounka. Davam foto. Jsem.31DC, mrcha 3dny nikde. V ppdbrisku bolesti jak pred mensrtruaci....co myslite? Tak moc jsem to chtela, ze tomu ted neverim. Po ZT jsem opatrna, vim uz ze to nemusi dopadnout.....
Manzilkovi zatim nerikam, mam se radovat?
@brunetkavalery tak ty první dva testy jsou regulérní ryska na testu,ale na tom třetím mas obravdu pozitivního ducha,tak držím pěsti,ať test sili,obden by ti Ted mel silit......
Pouzivam testy Intimed z drogerie,mate zkusenost?
@brunetkavalery prakticky je jedno jaký test pouzivas,protože role uz neni falesne pozitivní cara,chceš Li mít jistou,tak za sebe mam dobrou zkušenost s testy Dr.Max,jinak pak je dobry ze ClearBlue,ale je zbytecne drahy.....
@berusinka1 Ahoj Berusinko diky moc, raduji se, ale klid budi mit az kdyz dr. Potvrdi ze je vse v poraku. Pred Vanocemi nam to nedopadlo. Jak jsi na tom Ty,uz mas deti? Myslis ze je normalni pres den asi 4x stredne silne krece v podbrisku. Trochu jako pred MS a trochu jine.
@brunetkavalery jojo,uz mam osmimesicni holčičku,po spoustě potizich,zamlklych tehu a 3letech cekani, ji nakonec máme z IVF,takže s testy mam fakt dost zkusenosti,jinak křeče v podbrudku,kdejake pichnuti je zcela normální,většinou to vymizi do 14.tt,ale pak přijdou jim libustky,zpozornet bys mela,jen pokud bys spinila,krvacela nebo ta bolest trvala dlouho a byla nenesitelna
@brunetkavalery omlovam se za překlepy,ale pisu z mobilu.....
Jeee tak t mate vymodlene ditko, diky to jsi mne ukidnila, ze popichavani v podbrisku je ok. Koukam na pozitivni test cele rano a snazim.se zustat v klidu.. 🙂
Ahoj holky, taky čekám na testování a to čekání je na palici🙂
@micinaaa ahoj Micino,kdy testujes Ty a kolikaty jsi DC?
@brunetkavalery Ahojky, na krev mám jít ve středu, ET jsem měla 3.2. Taky na sobě pozoruji každou změnu, i když si to zakazuju. V čtvrtek mě úplně přestaly bolet prsa a začal pobolívat spodek jako před MS. Trošku jsem z toho nervózní, jestli to není špatná známka :( už aby bylo jasno. Kdy jdeš ty?
No ja mam teprve dnes prvni pozit.test na gyndu asi spechat nebudu. Uz jednou to nevyslo, nebylo srdicko....jak se pocitaji ty tydny od prvniho dne menses-Takze tyden mensteuace je 1.tt? V tom pripade jsem asi 4. Nebo 5.tt...
@brunetkavalery tak to taky ještě nevím, jak se to počítá,ale držím pěsti ;)
@brunetkavalery no tedaa, to uz neni duch, to je krasna carecka! Tak jen az sili, potichu gratuluju a doufam, zes nam to tu odstartovala! 🙂
@marla86 ahoj Marlo! Dekuji!! mam radost, zalozila jsem tuto diskusi na zkraceni dlouheho casu a zoufalstvi a najednou mam //. dekuji a vsem preji take stesti🙂:-*
@brunetkavalery taky ho tam vidím 😉 držím palce ať carecka sílí 😉
@brunetkavalery ahojky nádherné,moc ti to přeji 🙂
já bohužel první cyklus po potratu neúspěšný ☹ ☹ tak snad to vyjde tento cyklus ☹ už jsem si dala mateří kašičku s manželem a teď se mi luhuje ten čaj tak snad to pomůže 🙂
@juliemichal mrcha prisla ju?
@luciasek1987 ano zlatíčko došla o 2-3 dny dříve,dnes jsem 1DC a co ty? 🙂
@juliemichal ja zatim nic ale uz me boli bricho
@luciasek1987 tak snad ms nedojde a najdeš krásné // na testíku 🙂
@luciasek1987 ahoj ja taky potad nic, zacinam se obavat, ze ta ovu nebyla ovu..., ale zitra jeste zkusim testnout ;)
Ahoj, ráda bych se přidala. Tento měsíc jsme to nějak neřešili a ve středu měla přijít MS a tak jsem udělala test (Lady Max test) a byl tam slabý duch. Na dalších dvou testech byl taky a známá mi doporučila Clearblue a ten byl negativní. Tak nějak nevim co si myslet. Co myslíte?
Ahoj holky , tak ja hlasim 1dc :(

ach jo BT mi padla pod čáru a ms nikde,ať se to už sakríš rozjede abych mohla začít zobat tu kašičku a pít ten čajík 🙂