icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

komive
8. čer 2016

@gabulkam Mám dvě známé, co s PCO mají děti, jedna dokonce otěhotněla na první pokus, druhé to trvalo déle, ale bez doktorů..budu držet palce, nic není nemožné 🙂

sarinka0411
8. čer 2016

@komive : jo stojí přes 300 nu ale řekla jsem si že miminko stejně stojí víc tak proč to nezkusit. Navíc jsem si to nechala celý zaplatit firmou 😀 začali nám dávat benefity a když jsem zjistila kde to uplatnit šla jsem do toho hned 😀 ... O kontryhelu jsem toho už taky hodně četla, že je to dobrý, ale taky jsem se dočetla že to může hodně rozházet MS tak se toho bojím abych si to nerozházela když to mám přesný

komive
8. čer 2016

@sarinka0411 já žiju v zahraničí, tady stojí femibion mnohem víc, myslím že v letáku jsem viděla 20 euro..ale proplatit bych si to taky nechala, kdyby byla možnost 😀

sarinka0411
8. čer 2016

@komive : aha tak to jsem netušila, že v zahraničí to stojí víc. Taky nevím jestli bych to normálně koupila, ale jak říkám nevěděla jsem co s těma benefitama dělat tak jsem zadala kde to lze uplatnit a pak se hned rozjela do lékárny a tam mi doporučili ten femibion. Ještě měli jedno, ale Femibion řekli že je prej lepší tak nevím no

maggie_
8. čer 2016

@sarinka0411_ Vítej 🙂 každopádně, asi to máme tady všechny stejně. Febimibon jsou pěkně drahé vitamínky. Sice vitamíny fajn, ale k ničemu ti to nepomůže 😉 ale na to sama přijdeš. Je to jen "kdby se to podvedlo" aby tomu malýmu nic nechybělo...ale je to samozřejmě každého věc 🙂
Hodně tady jede obyč. listovka, Inofolic, Gynex a tak 🙂 spíš napodporu + vitamínky

@komive_ Já už ty malý ani nemůžu vidět 😀 umačkala bych je....

maggie_
8. čer 2016

@upuska_ Čauky 😉 taky chodím běhat, teda né ven, ale do Vacushapu 🙂...Mám sedavou práci, což je vážně úúúúžasný (bych se někam zakopala nejradši) 😀, ale vyklepat "to" asi nepůjde čoveče 😀 😀 😀
- Jinak s těma polohama jo. Prej se říká misionář =holka, zezadu=kluk 😀 tak můžeš zkusit...
- Ale obecně je ta poloha jedno, ale gynekolog i sexuolog Uzel radí, že pokud půjdou spermie proti gravitaci (tzn. na koníčka, nebo u zdi atd.) je to pro ně namáhavější a nedostane se jich tam tolik, protože jich víc pochcípá 😀 a pokud pomůžeš tu cestu co nejvíce zkrátit (tzn. misionář, podloženej zadeček, zezadu apod.) mají větší šanci 😉 tak nějak tak...

stribro4
8. čer 2016

Koukam na Sleky.cz a dvojbaleni (2 x 30 tablet) maji za 369,- coz mi neprijde tak drahy....

maggie_
8. čer 2016

@upuska_ Dodatek jo 😀 myslim, že v průběhu můžeš vystřídat poloh, kolik budeš chtít, ale v závěru buď holka připravena 😀 😀

sarinka0411
8. čer 2016

@maggie_ : Byla jsem v lékárně a řekla co a jak doporučili mi to jak při plánování tak až do 12 týdne těhotenství.. Doporučeno z důvodu co všechno to obsahuje od listovky po všechny možný vitamíny.

upuska
8. čer 2016

@maggie_ Zdárek a díky za rozbor 😀 s tou gravitací to zní právě logicky..my teda naštěstí končíme vždycky celkem šikovně 😀 a většinou pak zůstávám ležet dokud to jde, tuhle se mi už taaak chtělo na záchod, ale řikala jsem vydrž holka, vydrž 😀
a právě jsem si řikala, jestli u toho běhání to neni podobný 😅 já právě taky pořád jen sedím nebo se nějak válim u PC, tak potřebuju pohyb a teď teda se snažim o ten běh..jestli to tak vznešeně můžu vůbec nazývat 😀

maggie_
8. čer 2016

@sarinka0411_ Jasný, tak každé vitamíny a listovka se berou před plánováním, před otěhotněním, kdyby se zadařilo a nevěděla jsi to 😉 jen se ti snažíme poradit, že je to třeba zbytečně drahý, ale jak říkám, je to každého věc

@upuska_ Není zač, já ráda 😀 😀 to zní vznešeně, jako kobyla 😀 ....No tak hele holky některý běhají i těhotný, takže si myslim, že to nejde..Jako když se partner udělá a pak by jsi letěla běhat, tak asi nic moc 😀 to by jsi měla moc věcí k vyprání, ale jinak si myslím, že klidně můžeš.....Když na to koukám, kolik lidí mě tu bude mít za úchyláka 😀 ;D

upuska
8. čer 2016

@maggie_ 😀 když se udělá, tak vyčkávám a nechávám spermouše proudit směr mé lůno 😀 😀

sarinka0411
8. čer 2016

@maggie_ : Jasný já to chápu a beru, ale jak už jsem se zmiňovala peníze v tomhle neřeším.. Vitamínky platím z firemních benefitů takže vlastně jako zadarmo 😀 A navíc když by se to srovnalo s tím že miminko je tak mě to vyjde na víc než 300 měsíčně 🙂 Ten Gynex už jsem o tom něco četla, ale nic moc o tom nevím

upuska
8. čer 2016

@sarinka0411 já jsem brala Gynex dva roky zpátky kvůli děložnímu čípku a zabral mi..teda myslim, že to bylo tim..a celkově jsem se po něm cítila dobře, tak jsem ho teď začala užívat zase na podporu početí a srovnání cyklu, protože mi lítá mezi 24-30ti dny..četla jsem tu na něj samou chválu a ten pán co mi ho tehdy na ordinoval má taky mou důvěru, tak uvidíme..🙂

maggie_
8. čer 2016

@upuska_ Dobře 😀 😀 já se asi počůrám 😀 😀

sarinka0411
8. čer 2016

@upuska : asi by to za pokus stálo 🙂 je k sehnání ve všech lékárnách nebo je mají jen v některých? vím, že každá lékárna má něco jinýho. Když mám pravidelný cyklus nemůže se třeba stát že by se mi to nějak seklo, rozházelo nebo snad posunulo? Blbý otázky já vím 🙂

beruska1889
8. čer 2016

@sarinka0411 já brala Gynex po vysazení HA na srovnání cyklu, protože to byla katastrofa a zabral mi perfektně, taky ho mohu jen pochválit, dokonce jedné mojí kamarádce pomohl k mimču, snažila se přes 3 roky, pak jsem jí poradila Gynex a druhý měsíc otěhotněla a v srpnu má TP 😉

maggie_
8. čer 2016

@beruska1889_ To víš musíš sem víc chodit, my tady jedeme naplno 😀 Jak ty to vůbec teď máš?

beruska1889
8. čer 2016

@maggie_ tak já sem chodím skoro pořád, ale píšu jen sem tam... vy tu toho totiž tolik nakecáte 😀 že nestíhám reagovat na všechno a pak už mi to nepřijde aktuální... 😉 no já jsem 6DC takže zas na začátku... jen doufám, že tento cyklus nebude zas z ničeho nic předlouhý a nebo jo, ale na příštích minimálně 9 měsíců 😀 😀 😉

maggie_
8. čer 2016

@beruska1889_ Ale ty kecko 😀 néé máš pravdu, nakecáme....To ti přeju, každé bych to přála, aby ta bestie minimálně na 9 měsíců dala pokoj 😀 no určitě nás informuj, když tady budu ještě za půl roku, udělám znova soutěž, kdo zatím otěhotněl 😀 😀 vážně se bojim toho, že tady zůstanu jako poslední...

beruska1889
8. čer 2016

@maggie_ 😀 😀 😀 děkuju moc, taky ten úspěch s mimčem přeji všem, za tu dobu co sem chodím, jsem tu poznala tolik super ženských, že prostě vím, že si to tu všechny zasloužíte a určitě se taky brzy dočkáte 😉 Já doufám, že tady za půl roku ještě budeš, ale už s pupkem a dál se tu budem vídat 😉 Neboj, poslední nezůstaneš určitě 😉 to spíše já.... ☹ v té minulé jsme zůstaly už jen 3 a z toho jedna už má aspoň jednoho 6 letého synka... my dvě zbylé ani to jedno... ☹ takže tak...

upuska
8. čer 2016

Ty jo, holky, když jsem sem chodila a těhotnění ještě nebylo na programu mého dne, tak jsem občas nestačila žasnout nad dotazy, které tu některé vznesly..a teď se tu sama ptám, jestli se ze mě nevytřese zárodek při běhání..to je nějaký syndrom? 😀 😅

bonynka1981
8. čer 2016

Ja jsem s dcerou v nemocnici na gastroskopii. Cekame na vysledkY. Jsou to nervy.

maggie_
8. čer 2016

@beruska1889_ Já bych řekla, že se budeme vídat, ale v jiné diskuzi doufejme 😀 😉 tahle e úchylná 😀 za to může @upuska 😀 😀 né zlatíčka, my budeme v pohodě, všichni

upuska
8. čer 2016

@maggie_ Hlavně, že to máš na koho svádět :-* 😀

maggie_
8. čer 2016

@upuska_ Viď 😀 😀 😀 né já tě mám ráda neboj :P 😀

komive
8. čer 2016

@upuska Jo, to je fakt syndrom! Syndrom modrých koníkářek 😀

@bonynka1981 A copak jí bylo, chudinka? Tak ať je zdravá jako řípa!

beruska1889
8. čer 2016

@maggie_ jasně, v termínovkách... 😀 😀 😀 kéž by... 😉 🙂

bonynka1981
8. čer 2016

Podezreni na alergii na lepek. Cekame na vysledky.

maggie_
8. čer 2016

@beruska1889_ No jistě že 😀 kdo si vezme první termín? Ten je tento víkend? 😀 😀

@komive_ No jistě že syndrom 😀 né asi už mi hrabe z toho všeho no....přiznávám, ale když už nic, aspoň se tu zasmějeme

Strana