icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katty77
8. čer 2016

@maggie_ mě můžeš klíďo poslat vránu 😉

beruska1889
8. čer 2016

@maggie_ mně pošli jakéhokoli ptáka co budeš mít po ruce 😀 hlavně aby letěl správným směrem a našel si mě... 😀 😉

ms.neomagic
8. čer 2016

@katty77 ja se na nejaky testy muzu vyprdnout,ja budu sexovat furt a smidra vydra a kdyz to ani nezabere,tak my poslete taky nejakyho toho ptaka co tu mate 😀 😀 😀

bervidova
8. čer 2016

@bonynka1981 díky!

bonynka1981
8. čer 2016

Holky mohl mi Clostik a Pregnyl prodlouzit cyklus? Jsem to mela dostat ale nic a test bilej ☹

katty77
8. čer 2016

@ms.neomagic no, to jsou slova ženy činu 😀

katty77
8. čer 2016

@bonynka1981 já budu clostíkovat poprvé, takže nemám páru ☹

digisek
8. čer 2016

@maggie_ jsi nejlepší........jak jsi to krásně rozvrhla ......... 😀 .......holky začíná to tu být lepší a lepší......jste si mě vzali k srdci když jsem psala "zvesela zvesela" .......paráda

digisek
8. čer 2016

Takže kalendář bysme měli 😀

digisek
8. čer 2016

@bervidova mimochodem máš pochvalu že se držíš programu .........gratulace !!!!!!!

katty77
8. čer 2016

@digisek kalendář je to nejdůležitější, teď už jen nějaký ty drobnosti jako oplodnění, udržení, porod... to už bude hračka 😀

bervidova
8. čer 2016

@digisek No, samozřejmě, udělala jsem tečky v kalendáři, tak bylo třeba splnit plán 😝

digisek
8. čer 2016

@katty77 přesně tak.......jen drobnosti 😀

upuska
8. čer 2016

@katty77 základ máme 😀

upuska
9. čer 2016

Dobré ranko, mé milé 🙂 zrovna jsem na cestě do Prahy, pan řidič s námi jede, jako by nás ukradl, tak se mi asi nepodaří usnout a přidat si pár sladkých snových chvil k dobru aniž bych si omlatila hlavu o okénko autobusu, ale tím se nenecham rozhodit a přejí vám všem pohodovy (i plodny) den plný humoru..tak jako včera 😀 ;)

komive
9. čer 2016

@maggie_ U mě to teda taky bude spíš doba oplodnění, ale jinak souhlasí! 😀
@upuska Nejedeš náhodou AZ busem 😀 ?

@bervidova Ta je ukázková! Moc gratuluju a tfuj tfuj tfuj na nás 🙂

katty77
9. čer 2016

Dobré ráno, děvčátka, tak se mi dnes krásně spalo, když vím, kdy do toho vlítnu, ten plán byl geniální nápad! Nevěděla jsem o sobě, že mě uklidňuje mít nalinkovanou budoucnost a asi si ty cíle budu stanovovat i v jiných záležitostech 😀

bonynka1981
9. čer 2016

Tak ja hlasim 1DC. Takze znovu. Prosim o zarazeni do poradniku 🙂

maggie_
9. čer 2016

@bervidova_ No jako přihmouřím očko, že jsi to nenahlásila dopředu, děláš mi v tom bordel 😀 ale dobře, gratuluju 😀 😉

@digisek_ Ale jistě, my top bereme z humorem, oni by holky nechtěli šedivý vlásky a v Bohnicích mají plno no 😀 😀

@upuska_ Prosímtě nech to okénko napokoji 😀 😀 normálně mu jí švihni a bude....Já jsem ráno akorát volala na dispečink autobusů, protože bus 19 minut zpoždění, hoši to jsem myslela že budu řvát, nakonec jsem se prošla pěšky 😀

- Já vám dám vrány, jsem v republice, tak mě moc neserte, nebo začnu posílat holuby 😀 😀 mám dva čápy, tak to snad bude stačit, kdyžtak koupim nějakou tu andulku ve zverimexu 😀 😀

maggie_
9. čer 2016

@bonynka1981_ Takhle je to správně 😉 😀 ....Mám volno začátkem července 😉 víkend od pátku do neděle 1.7 - 3.7 vyhovuje? 😀 😀

beruska1889
9. čer 2016

@maggie_ 😀 😀 😀 ty jsi bezva číslo,.... fakt se tu u Těch Tvých zpráv bavím... 😀 😀 😉

katty77
9. čer 2016

@maggie_ já se nenechám zastrašit, trvám na vráně!!! 😀

maggie_
9. čer 2016

@beruska1889_ Děkuju, děkuji 😀 😀 možná napíšu zase panu Troškovi, že jsem docela dobrá, něco jako typu: "Holky ale říkali, že se smáli" 😀 😀 .....Ale vážně, děkuji, to je samozřejmě účel a má naprostá přirozenost 100% natural 😀 😀 😀

@katty77_ Já ti pošlu vránu asi s dopisem, že jsem tě nechala vyškrtnout ze seznamu!!! 😀 😀 hormony jsou záludná věc, ale žádná vrána nebude 😀 😀 !

katty77
9. čer 2016

@maggie_ pokud přiletí i s holčičkou, tak si mě pak klidně vyškrtni, když seš taková, no... 😀

digisek
9. čer 2016

@maggie_ koukám že jsi dnes opět správně naladěná....super 😀 hned mám lepší den i náladu když si to tu čtu 😀

.....já bych tedy s dovolením taky radši vránu jako katty77 .....kdybys mi poslala........děkuji 😀

bambinotka
9. čer 2016

jsem tu tichá čitatelka snažitelka, ale mám prosbu, jestli vás teda ty ptáci poslouchají, pošlete mi jednu nebo dvě vrány.... 😅

digisek
9. čer 2016

@maggie_ ale jestli ti došly vrány tak to klidně řekni ......ale hlavně nám pak dej vědět až budou zas na skladě 😀 😀 😀

upuska
9. čer 2016

@beruska1889 já taky 😀
@maggie_ ale koukej sehnat tu vránu, takhle by to nešlo a neoháněj se republikou, to je ti prd platný 😀
@komive nevim, co to bylo za bus, ale bylo to výživný.. i když tedy nakonec jsem fakt vytuhla, prostě mě umlátil 😅

katty77
9. čer 2016

@bambinotka no jo, jenže na vrány je @maggie_ lakomá! 😀 😀 asi si je chce všechny nechat pro sebe a nám pošle pinďoury 😀

maggie_
9. čer 2016

@digisek a @katty7 _ Co máte s těma vránama?? 😀 😀 víte kolik stojí sil sehnat takovýho čápa? 😀 😀

@bambinotka_ Dobrý den slečno/paní 😀 😀 objednávky u mne 😀 😀 zvolte si prosím termín v červenci a dále... 😀 😀

Strana