Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolibricek36_ Ale jistě 😀 vítej v blázinci
@maggie_ no, koukám 😀 jaký to tu je, ale pohoda 😎
@maggie_ hele rozjela jsi to tu slušně.......koukám takových nových členek a všechny chtěj najednou do pořadníku 😀 😀 😀 .........doufám že sis na to zavedla "zvláštní sešit" 😀
holky já se fakt bavím........si to čtu a tlemím se tu jak pitomec, ještě že mám vlastní kancl 😀
.........hlavně bacha aby ti nedošli ptáci......kdyžtak my máme na rybníku u chalupy kachny a labutě, tak kdyžtak echni můžu vypomoct 😀 😀 😀
@digisek 😀 a ty očička, no, není ňuńu 😀 😀 😀
@maggie_ no znám hezčí ňuní bytosti než mandragory 😀
@peta73_ Děkuju, děkuji 😉 potřebuju, aby si na mě holky doma vzpomněli v posteli 😀 😀 pak se třeba zasmějou při představě, že jim pošlu v uzlíčku Mandragóru, nebo jim do skříně postavím Dobyho 😀 😀 😀 pak mi třeba začnou plnit i termíny...
@digisek_ Seru na labutě, nečetla si ty vražedný vzkazy od @katty77_ Co když si mě najde 😀 pak mě tím zardousí a máte po ptákách 😀 😀 😀 ona chce vránu, madam 😀 😀 😀 ale možná pro sebe, no možná jo, děkuju 😀 😀
- Doby to je kámoš, toho pošlu, ale teď je na výstavě v Praze v domě voskových figurín, takže smolík 😀 😀
@katty77_ano strhla, nikdy jsem neměla více jak 4 upozornění a teď - 10, 15....Bojím se co budu dělat po pauze 😀 😀 😀 tam jdu na 3/4 hodiny. Víš, co se stane za 3/4 hodiny?? 😀 😀 😀 To chcípnu, né internet chcípne, tak to já taky potom 😀 😀 😀
no minimálně jste mi holky zlepšily tak o 100% zábavu. Čtu si tu diskuzi a fakt se usmívám jak měsíček na hnoji. Jen doufám, že nedorazí nějaký kolega a nebudu muset vysvětlovat, co mě v práci tak neskutečně pobavilo 😀 😀 😀 - díky díky díky
já jsem hlavně ráda, že se tu fakt bavíme, a není to jedna z těch nudných diskuzí kde se jen řeší problémy a smutní se.........myslím že všechny potřebujem trochu se odreagovat od těch myšlenek a 100% se nám daří plnit obsah tématu "Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na // "
takže všem tady díky 😀 ....hlavní dík teda @maggie a jejím kvízům a pořadníku.... 😲
ty jo, ženy, já dneska normálně pracuju a vůbec nestíhám to dění tady a jsem z toho značně nesvá 😠
@beruska1889 přesně jsem měla ten problém, jsem si řikala, že jestli někdo sleduje můj výraz, tak nechápe..ale to asi i jindy 😀
@digisek
@maggie_
@katty77
@beruska1889 no, už se těšim na dnešní milostnou chvilku..obávám se, že poťouchlý úsměv Dobbyho a šílený výraz @mmaggie_budu mít před očima hodně dlouho 😀 😀
@digisek ehm, no, asi by mě manžel nepochválil za černouška 😀 😀 😀 ... i když do kina bych šla docela ráda 😎
@kolibricek36 mu to musíš umět vysvětlit......když bude hrát hlavní roli černoch tak prostě dítě zdědilo geny po tatínkovi no 😀
@digisek 😀 jo to už jsem někde kdysi četla... 😀 manžel bude asi méně přemýšlivý noooo, tak hlavně že se mají rádi 😀 😀 😀
@upuska_ Není zač, ještě si vzpomeň na mandragory a máš po sexu 😀 😀
@digisek_ Ano děkuji 😀 já ráda....
@sarinka0411_ No v červnu mám ještě nějaké místo, nebo pak až v červenci 😀 zkus....

@maggie_ 😀 na mě už je pozdě - vránu nebo čápa - jsem 19DC - ale možná se něco vyklubká 😀 tedy doufám 😎