Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ prostě cokoliv, hlavně že přiletí 😀 😀 😀
@kolibricek36_ Nechám rozhodnout ptáky 😀 😀
@maggie_ 😎 bezva, klidně i oba 😎 😀 😀 😀
A orel by nebyl? 😀
@bonynka1981 já bych ji už dneska nedrazdila 😀
@kolibricek36 v češtině jsem nenašla... jazyky jdou taky mimo mě ale obě aplikace mám v angličtině bohužel ale není tak těžký to pochopit 😉 jsem rozhodně spokojená s oběma
@gabulkam : jojo tam se taky zapisuje cyklus a navíc to tam ještě hází kdy chlapeček a kdy holčička 😀 😀
@maggie_ : super 😉 kéž by to tak vážně fungovalo co 😀 🙂 já bych raději vránu než čápa, ale vcelku je přece jedno co to bude hlavně aby miminko bylo zdravý ne 🙂
@sarinka0411 Dík, to neva, 🙂
@kolibricek36 taky bych byla ráda za tu češtinu nu, ale angličtina prostě vládne světu. A taky je dost možný, že aplikace se rozrostli a češtinu už nějaká bude mít
@sarinka0411 mas recht a přítel by byl za chlapecka rad..tak at hlavně něco přiletí 🙂
@upuska tak oni všichni chlapy chtějí spíš chlapečka aspoň u nás to tak je.. Taky pořád poslouchám že chce chlapečka a že bude hrát fotbal až bude starší tak bude slavnej fotbalista atd... 😀 😀 😀 😀 ale nakonec to potom zakončil tím no neva i kdyby holka fotbal bude hrát taky 😀 😀 😀
@sarinka0411 jo, tak mi nebudeme mít fotbalistu, ale automechanika a blázna do aut, budou spolu jezdit na rally atd.. holčička může samozřejmě taky, tim líp pro ní..už vymýšlel, kam je v dílně dá (takhle to řekl), aby se nezaprasili a já pak doma nedržkovala..😀
běda ale jak prý by chlapeček měl ušlechtilé zájmy jako je kreslení a vaření a převlíkání panenek, to by prý bylo strašný 😀
@upuska se tu válím smíchy, představa chlapů. že se děti dají někam dát, aby se nezaprášily.... 😀
mám dva kluky a dát se nikam nedali, nějak to níkde nezůstane na místě. prvorozený se v šesti týdnech dokázal při spaní ve velkém kočárku doplazit o půl metr a takhle se to vyvíjí pořád a leze a utíká to. Nikdy se to nezapráší, jedině samo aktivně zmaže. 😀
@bambinotka 😀 je mi to uplně jasný, jsem se taky bavila..hlavně těm jeho fantaziím, jak vytoužený synek půjde v jeho šlépějích ;) i když to mě spíš děsí..jsem mu řikala, ať se těhle plánů radši zdrží, že by mohl být pěkně zklamaný..
@sarinka0411 dívala jsem se na to cos psala - a rozhodla, že to nepotřebuji - stejně se něměřím ani netestuji, max těhotenský test - když nedorazí MS jak by měla - ale stejně nakonec dorazí .... tak co se stresovat ...
@upuska se tu tlemím, doufám že mě nikdo nepozoruje, bo by si řekl, že už blázním - hih ...
Můj chce taky kluka, tvrdí, že nic jiného ani nebude - že jsou v rodině samí kluci, no a já mu vždy řeknu, aby ses pak náramně nedivil ...
@kolibricek36
@bambinotka jo a my ještě máme velký úkol a to zachovani rodu, pac drahý ma dvě sestry, tak cítí povinnost 😀
@upuska to dá rozum 🙂 můj manžel je ze 4 kluků, takže nám to může být šumafuk - hlavně, aby bylo zdravé 😎
@kolibricek36 @upuska Já jsem v širší rodině jediná ženská a manžel má bratry..tak nevím, co asi převáží 😀
@komive bohužel to zatím u nás vypadá na samé kluky - protože, dva z manželových bratrů mají taky samé symy, my zatím nic, a ten poslední, se bude za měsíc ženit 😀 😀 😀
@upuska jedno lepší než druhý 😀 já se doma třeba zmíním, že chci vidět jak přemaluje ten pokoj ( máme kombinaci červená-černá ) na růžovo a on mi na to řekne jestli jsem normální a že bych maximálně s růžovým pokojem vychovala gaye 😀
@kolibricek36 já taky nic neměřím na to nejsem talent.... do aplikací zapisuji pouze cyklus abych měla vedeno jak je nebo není pravidelný.. Jinak jedeme prostě podle chuti popřípadě tak kolem půlky cyklu se snažíme trochu víc. Já ani neměřím ani nějak moc nepočítám nic myslím že by mě to jenom víc nervovalo, stresovalo.. Spíš se snažím na to myslet co nejmíň a měření, testování a počítání je spíš jen to že se na to myslí neustále 🙂 .... Zatím to necháváme na přírodě však se říká že se zadaří tak během půl roku až roku 😉 tak snad
@sarinka0411 jasný, ze zdrave miminko je nejdůležitější, ale když to bude holčička, tak to bude taková tresnicka na dortu 😀

@kecka28_ Není zač 😀 ano jistě že obchoduje, ale psst, takových ptáku co teď budu mít, nevim jestli by se to líbilo majiteli, že je budu mít na střeše a rozposílat s uzlíky 😀 😀 klidně tě zařadím do pořádníku, ale s IVF ještě neobchoduju, takže buď natural a nebo bohužel 😀 😀 a nesmutni, k tomu nedojde.......a nestresujte mi jí tady!! @komive 😀 😀 😀
@kolibricek36_ Ale, že jsi mi toho řekla 😀 😀 😀 vážně ...vim na 100% co k tobě napsat, fakt 😀 😀
@peta73_ Takže pošlu Dobyho, nebo tu sovu.....ještě by se mi tady poprali, kdo poletí první 😀 😀