icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

sarinka0411
10. čer 2016

@upuska stejně nechci jen jedno miminko takže je mi jedno jestli první kluk nebo holka 🙂 ... jen kdybych měla potom dva kluky nebo dvě holky asi bych chtěla ještě jedno 😀 😀

digisek
10. čer 2016

tak u nás je ta povinnost sice jasná, manžel má 1 bratra a ten má už dve holčičky, takže u něj je to jasné, musí být nějaký pokračovatel rodu 😀 😀 😀 ...... ale jak o tom doma mluvíme, tak si by přál spíš holčičku, jako já, takže uvíme no, co nám osud přinese 😀

každopádně kdyby to byla dvojčátka - kluk a holka - bylo by splněno obojí 😀 😀 😀

kolibricek36
10. čer 2016

@sarinka0411 no sice u nás by to už mohlo být tak tak, abychom nějaké to mimi stihli - snažříme se skoro 3 roky (tedy pokud nepočítám to ZT) jinak 2 a čtvrt roku a ted se snažíme 2 měsíce znovu. ... no snad něco se stane a zadaří se 🙂 😎

sarinka0411
10. čer 2016

@kolibricek36 určitě se zadaří 😉 jen příroda si s náma asi chce hrát a napínat nás. Každopádně držím palečky ať jsou tam // co nejdřív 😉 🙂

luzca11
10. čer 2016

Já mám doma holcicku skoro 2 letou a do 6 měsíce mi tvrdili, že to bude kluk 😀 Jinak tedka cekam co bude. Menzes už skoro 6 dní spozdeni a je mi hrozne, ale man i něco jako angínu včera se to na mě nalepilo ..

kolibricek36
10. čer 2016

@sarinka0411 tobě taky, a ovšem že taky všem ostatním - at brzy najdeme vytoužené // na testu

sarinka0411
10. čer 2016

@kolibricek36 já taky děkuji.. Jistě to taky přeji všem 🙂 říkám si že tenživot je stejně nefér kousek ode mě žijou feťáci dítě neplánovali a měli ho hned teď mají nádhernou holčičku. Tak nějak je mi jí i líto ☹

veverkamaminka
10. čer 2016

Sarinko0411 máš pravdu i mně je ti holčičky líto ,ale Já mám roztomilýho synka. 🙂 Jo rodiče si nevybíráš

janina29k
11. čer 2016

@maggie_ já bych poprosila o vránu, Já bych zas chtěla páreček. 😉
Vy jste se tu slušně rozjely. Ani nevím, kdy to všechno budu moct dočíst. 😀

kajunka01
11. čer 2016

Ahoj měla jsem ovulku 30.5 a dnes jsem zkoušela těhu test, nikdy mi těhu test neukázal ducha takže tomu celkem věřím, a to už jsem testovala xmilionkrát :D prikladam foto, dnes mam dostat ms, nejde mi to vyfotit tak moc jak to je na živo, je to silný duch,pred dvouma dnama jeste bílo

kolmenka
11. čer 2016

@kajunka01 Na první fotce ducha vidím. Přeji ať sílí. 😉

kato83
11. čer 2016

Ahoj, určitě tam je dusik..🙂 udelej znovu za dva dny 🙂

kajunka01
11. čer 2016

@kato83 Děkuji 🙂 na emiminu mi psaly ze mamtest duchy dela ale me nikdy ducha zadny test neudelal ani mama test 🙂

kajunka01
11. čer 2016

@kolmenka děkuju nejde to vyfotit tak jak to jde vidět :D :/

kolmenka
11. čer 2016

@kajunka01 Taky mi žádný test neudělal nikdy ducha. Když jsem těhotná byla byli tam // když nebyla tak vždy jen / a bílo

kajunka01
11. čer 2016

@kolmenka děkuju moc jsem strašně ráda 🙂 a testovalas mamatestem??

kolmenka
11. čer 2016

@kajunka01 Ano téměř vždy. Ale ani jiné testy mi duchy neudělali

sarinka0411
11. čer 2016

@veverkamaminka jo přesně rodiče si nevybiras. Já jsem tím jen chtěla naznačit, že mi přijde v tomhle život nefér. Já nefetuju nikdy jsem ani nefetovala a miminko zatím nic. Oni fetujou kdoví jak dlouho a miminko hned ☹

kolibricek36
11. čer 2016

@sarinka0411 klid, jen doufám že s tím přestali ....
každá máme asi svůj čas, jinak si to vyložit nedovedu - tady v baráku taky jedni, fetovali a alkohol proudem a mimi měli hned, a my prostě nic .... a když už se zadařilo tak radost byla jen chvilku - protože jsme o mimi přišli - je to nefér ale bohužel s tím musíme žít a učit se trpělivosti ... mimi přijde .... 🙂

kolibricek36
11. čer 2016

@kajunka01 at silí dušík, a hlavně at mimi v pořádku i donosíš 🙂 😎

sarinka0411
11. čer 2016

@kolibricek36 moc tomu nevěřím trochu je znám i osobně.. Kamarádi bejvalyho a jsou to spíš ty typy co nepřestanou ani když nemají peníze.. to mě mrzí že jste o mimi přišli ☹ to musí být hrozný pocit ☹... Upřímně já už přestávám doufat že se zadari možná je to lepší přestat tomu věřit

sarinka0411
11. čer 2016

@kajunka01 tak ať čárka sílí a je pořádně vidět a není to jen dušík

kato83
11. čer 2016

Holky ja jsem teprve 3 DPO, ale jsem tak nervozni jestli to tentokrat vyslo.... to cekani nez budu moci udelat testik bude nekonečný 🙂 🙂

upuska
11. čer 2016

@kato83 to věřím, já vůbec nevim v jaký fázi cyklu jsem a oproti predsevzeti, ze to nebudu řešit, chytam nerva, PAC už jsme treti den bez sexu, tak to nebudem mít podchyceny a zrovna mi přijde, ze ovulka byla :(

kato83
12. čer 2016

Ja to právě nedokazu neresit... okolo ovulace jsem taky pritele uhanela na sex 🙂 tak ted ma uz klid 🙂
Jen uz pocitam kazdy den.. nedokazi myslet na nic jineho 🙂

kato83
12. čer 2016

Ja to právě nedokazu neresit... okolo ovulace jsem taky pritele uhanela na sex 🙂 tak ted ma uz klid 🙂
Jen uz pocitam kazdy den.. nedokazi myslet na nic jineho 🙂

kolibricek36
12. čer 2016

@sarinka0411 bohužel je to docela fakt - my přestěli věřit a zadařilo se - ale nedonosila jsem ...
možná je lepší se na vše "vybodnout" - máte sebe navzájem ....

sarinka0411
12. čer 2016

@kolibricek36 ty jo včera mě chytli hrozný křeče nemohla jsem pomalu ani chodit a ležet se mi leželo taky blbě ☹ vůbec nevím proč prostě najednou zničeho nic to bolelo jak nevím co.. Dneska ještě trochu pobolívá..

ivik1704
12. čer 2016

Ahoj holky, přidávám se k vám 😉 . Snažíme se 3. měsíc. Pozitivní ovu test byl 30.5....tak nevím, mám už testnout?

kajunka01
12. čer 2016

Ahoj vcera mi vysel tt s duchem dost viditelnym na mamatestu i na dr.max testu,dnes jsem si koupila benu test ale ma citlivost 25,chci udelat zitra rano pro jistotu,ms nedorazila,nevadi ze ma mensi citlivost ?? ukaze mi carku kdyz neni desitkovy??

Strana