Poraďte, můžou to být rané příznaky těhu?
mile zeny obracim se na vas s prosbou abyste poradily co si myslite za vase nazory moc dekuji 🙂 behem ovulace probehl nekolikrat nechraneny sex a dnes je to teprve tyden od ovulace a ja pocituji pichani v levem vajecniku skoro 4 dny..nejedna se o zadnou nesnesitelnou bolest ale proste to citim.taky chodim vic na malou nez je u me normalni a to piju porad stejne rozhodne vic ne..pred 2 mesici jsem byla na revizi delohy a mezitim uz probehla normalni menstruace a i nasledna ovulace..takze by me zajimalo jestli to mohou byt prvni priznaky tehu?? taky me prestaly ze dne na den chutnat cigarety coz povazuji za nejdivnejsi..jsem celkove unavena a nadmuta..no tohle vsechno u me neni normalni tak proto se ptam co si myslite 🙂 jste nejlepsi diky moc za vase nazory 🙂
Já měla těhotenské příznaky stejné, jako bych to měla dostat.... .Ale je pravda, že bych byla mimochodem jinak schopná spát snad jak medvěd v zimním spánku a kam by se na mne hrabal. Já bych prospala celých 9 měsíců, kdyby to šlo
@magdalenax jj já byla unavená, ale pravidelne jsem se budila mezi 3,30 až 5,00h a nespala do cca 7h a pak usnula...a vždy jsem mela pěkný plný prsa. A při prvním těhu hlad v noci, který me probudil asi ve 2h rano 🙂
achjo.... možné to je ,ale žádná nemáme věšteckou kouli.Nejlepší bude když počkáš ještě týden a uděláš si test 😉
holky diiky ja vim ze bych mela pockat jestli se dostavi menstruace..ale znate to..netrpelivost je mocna 🙂
tarra27 - ovulaci jsem poznala podle ovu testů a vytoku..
ja chci jen reagovat na komentář nade mnou - "jak si může být pisatelka jistá že ovu proběhla" - tak jistě, stopro to nevíš nikdy, do vaječníků si nevidíš, ale já to třeba poznala vždy... dle hlenu, pocitů a čípku 🙂
plánujete miminko a kouříte? 😢
může to být víc věcí - těhotenství, opožděná menstruace, cysta na vaječníku, nachlazenej močák...takže nezbývá než týden, dva počkat a ono se to ukáže...držím pěsti
@sonjuletka - ovulace poznat jde, jak píšete, ale může být i bez vajíček
ano kouřím začala jsem po dlouhé době když jsem potratila a byla psychicky na dně..cigareta mě aspon z 0,1% uklidnila..miminko neplánujeme je to velice krátká doba od potratu..ted je mi poslední týden dost divně a napadlo mě tedy těhotenství..někde jsem se totiž dočetla že prave po revizi je i vetsi sance otehotnet..my jsme se snazili dat si pozor ale na 100% jista si byt nemuzu..dekuji vam za prispevek zanri 🙂 bylo by fajn zjistit ze miminko bude..tehotenstvi bylo nejkrasnejsi obdobi, ktere jsem zazila ikdyz jen kratce.
Byla jsem dvakrát těhotná a musím říct, že minulý měsíc jsem si byla naprosto jistá, že jsem potřetí... Sedělo všechno - a nebyla jsem :o) Ty příznaky se takto brzo nepoznají... Chce to vydržet...

@elisskaa mysím si, že je na příznaky brzy..spíš to máš v hlavě....nevím podle čeho víš, že ovulace proběhla...mohla se klidne posunout a píchání vaječníku mužeš mít i při ovu, ale kdo ví...počkala bych do 12.dne po možném početí a UDELALA si digi test. 😉 hodne štěstí, at se brzy mimi povede...