icon

Potrat ve 14, jak zjistí jméno přítele?

gabca00
7. črc 2017

Dobrý den, je mi 14 let a už pár dní se mi odkládá menstruace, chtěla bych se zeptat, kdybych náhodou musela jít na potrat, tak jak tam zjistí jméno přítele, popř. Když jim ho neřeknu, mohl by z toho být problém? (Příteli je 16)

Strana
z5
valisovasara
7. črc 2017

Vzhledem k tomu že je ti 14 a příteli 16 jeho jméno nejspíše budeš muset říct protože by se to muselo nahlásit. Není to zákonný ale to asi sama víš

gabca00
autor
7. črc 2017

@valisovasara myslím to tak, že bych třeba řekla že jméno neznám, že to byl někdo z párty, nebo tak, příteluv věk ani jméno by ani nezjistili, kdybych jim to neřekla ne?

valisovasara
7. črc 2017

@gabca00 no to už je pak na tobě jestli dokážeš potom lhát až do konce. Vi se o spoustě případů kdy se do lhaní zamotali a dopadlo a to blbe. Nemluvě o tom že to budou vědět i rodiče. Třeba ale ani těhotná nejsi to že meskaji měsíčky ještě nic neznamená...

ilonne
7. črc 2017

@gabca00 pokud neuvedes, nezjisti, ale bude to vysetrovat Policie.

gabca00
autor
7. črc 2017

@valisovasara ano, ale většinou to mám pravidelně, asi před měsícem jsme to zkusili bez kondomu, jen jednou strčit a teď mě meškají, je možný že to mám i ze stresu, ale prostě nevím co dál.. jak dokonce? Rodiče o tom ví, ale doufám že ti by drželi při mé a věk ani jméno by neřekli..

valisovasara
7. črc 2017

@gabca00
Udělej si těhotenský test pokud meskas už pár dní tak by ti to už určitě ukázal.
Při uvedení jména hrozí minimálně podmínka za pohlavní zneužití a max sazba 8 let a to i přesto že to bylo dobrovolný.
Takže ano zapřít jméno lze ale vyšetřování se to stejně nevyhne. Ve vašem případě ale asi jediný schůdný řešení.

gabca00
autor
7. črc 2017

@valisovasara ještě by mě zajímalo jak by se o tom mohla dozvědět policie, měl by o tom vědět jen doktor, který by dělal potrat, ne? Je přece pod přísahou a nic říct nemůže.

gabca00
autor
7. črc 2017

@ilonne policie se o tom nemá od koho dozvědět, doktorje pod přísahou, nebo ne?

dencadenda
7. črc 2017

@gabca00 doktor má povinnost to nahlásit nejsi plnoletá a hlavně budeš muset jít s rodiči,aby podepsali souhlas o zákroku

ilonne
7. črc 2017

@gabca00 doktor ma.povinnost to.nahlasit, pohlavni styk s osobou mladsi 15 let je znasilneni

andreasustrova
7. črc 2017

Jsi kača. Zkazila sis život, i kdybys těhotná nebyla... Tak mladá.... no je to tvoje věc.

tulikiss
7. črc 2017

@gabca00 samozrejme ze doktor to nahlasi, ma to jako povinnost a nejenom ze to bude resit policie, ale i socialka. a uprimne pokud se svym "pritele" chodis verejne tak pro ne nebude tezky zjistit kdo to je.
promin ale prijde mi, ze si tu jen delas prdel, protoze neznam rodice kterym by nevadilo ze jejich 14 let dcera soulozi a navic bez ochrany a jeste by v pripade pruseru nerekly nic o tom s kym.

panickatlamicka
7. črc 2017

@tulikiss tak ona v spousta rodicu to, ze jejich 14 lete dite soulozi, ani nevi.

tulikiss
7. črc 2017

@panickatlamicka tak ono tech soulozicich 14 nebude snad tolik

sisstin
7. črc 2017

@tulikiss jsem rocnik 84 a v devitce jsem byla jedna z peti, co jsme jeste byly panny 🤣

andreasustrova
7. črc 2017

@tulikiss Popravdě, když vidím ty holky, to jejich chování a to co kolikrát slyším v buse... nedivila bych se. Je to hrozný.

sisstin
7. črc 2017

@tulikiss moje mama rocnik 63 zkusenost stejna, ono to neni nic vyjimecnyho, jen o tom rodice nevi ;)

tulikiss
7. črc 2017

@sisstin to je zvlastni ja sem rocnik 85 a v 16 soulozilo minimum spoluzacek, vetsina to zvladla az o par let pozdeji.
a uprimne prijit ke me ve 14 dcera a rict ze s nekym soulozi tak druhou chytne o futra

panickatlamicka
7. črc 2017

@tulikiss moje segra je 74.rocnik. Kdyz vychazela zakladku, byly v jejich tride snad jen 2 holky panny.

sisstin
7. črc 2017

@tulikiss tak ja byla panna zase dlouho, az do 21. Ale drtiva vetsina spoluzacek a znamych mela sexualni zkusenosti prvni kolem 13-14 let. Nemyslim, ze se to nejak vyrazne meni, jen ted se to spis tolik netaji...

tulikiss
7. črc 2017

@panickatlamicka tak ono je to asi tim v jakem kolektivu se clovek pohybuje, ja uz po 5 tride presla na gympl a tam to bylo ocividne jine.

sisstin
7. črc 2017

@tulikiss ja byla na vyberove skole. Cim vetsi sprtka, tim vetsi rozhodnozka. Nejvic soulozily ty nenapadne ;)

andreasustrova
7. črc 2017

Měla jsem spolužačku, která v 15 letech klukovi zaplatila za sex, protože nechtěla jít na střední jako panna. Dělaly si ze mě srandu na intru, že jsem na holky, protože jsem v 16 neměla kluka :D :D

kajka93
7. črc 2017

@tulikiss ja se tam divam na dnesni dobu tak si myslim ze bude, a vic nez si myslime. Je mi z teto doby zle. Kdyz me bylo 14 tak jsem si hraval snad jeste s panenkama. Je to hnus!!👎

@gabca00 a ty si udelej 1. Tehotensky test. Jak holky psaly pokud meskas par dni test ti to uz ukaze.
Ale jinak naprosto souhlasim s pani
@andreasustrova .

panickatlamicka
7. črc 2017

@tulikiss mozna to roli hraje, ale nemyslim si, ze by gymplaci byli ohledne soulozeni diametralne zodpvednejsi. 😀

beetlejuice1666
7. črc 2017

@tulikiss proc by chytla druhou o futra? Co kdyby byla zamilovana a ten kluk do ni taky? Ve ctrnacti uz je sexualita pritomna a clovek zacne mit potreby. Nebylo by lepsi, nez fackovat sve dite, s nim promluvit o zodpovednosti, ktera se sexem poji a pripadne, pokud to ti dva mysli vazne, radeji prispet na antokoncepci? Obcas mam pocit, ze lecktera zapominate, ze jste taky byly v puberte. Kdyby mi to dcera ve ctrnacti rekla, brala bych to jako vrchol duvery, ne duvod k fackovani a scenam.

kajka93
7. črc 2017

Pardon za preklepy !

sisstin
7. črc 2017

Ja nebyla zadny andel - alkohol a koureni od 15, ale sex me nenapad a nejsem na to uplne dodnes. S vzdelanim nebo tak bych to moc nespojovala...

panickatlamicka
7. črc 2017

@tulikiss ale jasny, je urcita sorta lidi, kde se do toho busi uz ve 12. 😀

andreasustrova
7. črc 2017

@beetlejuice1666 Nevím, já bych asi 14leté dceři neřekla, TAK JO, MILUJEŠ HO, PŘISPĚJU TI NA ANTIKONCEPCI...Přerazila bych ji taky i za to těhotenství.... 14 let, má lítat po dědině v teplákách a hrát si s děckama.

Strana
z5