Povedlo se😉. Co myslíte?
Ahoj holky tak myslím, že u nás se to taky povedlo co myslíte? Ten horní je dnes a spodní včera 😉

Je to tam, teď jen to čekání na ultrazvuk, přeji ať je vše v pořádku
@wiking
Já včera taky takhle a další budu dělat zítra 🙏🏽
@terkapok11 tak taky gratuluju😉držím pěsti. Já si koupím asi ještě jeden radši 😉ale snad to bude ok v pátek už jsme měla dostat MS tak dobry😉a dnes mě Teda je už spatne😉
Gratuluji
@wiking taky držím pěsti ✊🏼prodělala jsem v červenci biochemko tak mám obavy ale snad bude konečně všechno ok 🙏🏽 😊
@terkapok11 určitě se to podaří musíme si věřit já jdu příští středu k doktorce tak uvidim😉
@wiking já ji budu ve středu volat tak jsem zvědavá. Hrozny to čekání 😅
@terkapok11 jj to je ale jsem ráda že mě nedala až za 3 týdny ale už příští týden 😉to bych měla být, v 6 týdnu a říkala že to už je ok tak uvidím
Ja sem teď totálně srab 🤣 meškání jen dva dny ale test se bojím udělat
@pepickovapavlinka gratuluji ať ti to dobře dopadne😉
@carolineg1 já to nevydržela 😉
moc gratuluju, to je tak hezky 🙂 ja ty papirky s dvema carkama miluju 🙈 je to jako vcera, kdy sem je uvidela a ted sem 32tt 😂
@wiking no já sem dvakrát testovala před a odešlo z MŠ teď chci tak týden počkat
@carolineg1 ms :D
Juuuu, gratulace, já pořád jen čekám, mám duchy před ms i po ms, a prd z toho 😳🤣
@carolineg1 aha tak to jo já mám 4 den zpoždění už a testovala jsem když jsem měla dva dny zpoždění
@pellullinka dekuji
@verulevrtule určitě to taky brzo přijde 😉
@wiking jooo, snad jo, zatím mám pocit, že si ze mě testy dělají tak trochu prdelku 🤣
Ach holky já vám tak závidím 😥a drzim vsem palečky at je vše v pořádku 😍

Sice nevím, co je horní, mám tu pravý a levý, ale tady není ani nad čím váhat, gratuluju.