Pozitivní nebo jen stín?
Zdravím zítra má přijít ms. Jsem cca 9dpo více ne. Co říkáte? Dělaný dneska rano. Můžu se tiše radovat? 😊🙈

Ja vidim 🙂
Pozitivní určitě ne,něco jako stín možna
Vidím, takového jsem měla 2dny před ms
Nic nevidím, zkus za dva dny. Držím palce
Já vidím a chápu... Taky jsem vždy testovala od 9dpo;) Držím palce, ať sílí
taky něco málo vidím a taky chápu 😀 toto těhotenství jsem taky našla 9DPO dušíka a dnes jsem 10+1tt 😀
Na tý první fotce vidím úplně v pohodě světloučkou druhou čárku. Jasně, bylo by lepší testovat až tak za týden, ale za mě to vypadá slibně 😊
Jako neco na tom prvnim obrazku vidim, ale jeste bych napjate cekala par dni a zkusila znovu
Něco málo tam asi vidět je, ale je to hrozně brzy. Vydrz do pondělí a hned ráno zkus znovu.. ať nejsi zklamaná. Držím palečky, ať v pondělí vypadá lépe 👌
@lucieevita moc děkuji zkusím ještě i zítra ráno a uvidíme jak se to bude postupně vyvíjet 😊
@juliemichal hodně holkám právě vychází 9dpo už něco málo tak jsem si říkala že to zkusím taky 🤔 no zítra ještě udělám z ranní třeba by mohla čárka trochu posílit. 😁💪🏽
@juliemichal a když ti vyšel takový duch měla jsi nějaké příznaky? 😊
Já měla tři dny před ms daleko viditelnější čárku, ale tady nic nevidím, zkus počkat na ms, tohle honění duchů nikam nevede 🙂 Držím palce at jsou // co nejdříve 🙂
Vidim dusika😊
Neco vidim a to nemusim zaostrovat. 🙂 Ale zatim bych se jeste neradovala.
Ja nemela 9 dpo vubec nic treba a ted to tu lita uz 21.mesicu.
vidím slabého dušíka, musí sílit a nesmí přijít MS
Vidim 🙂 na 9dpo presne akorat. At sili!
Tak to gratuluji 🙂
Hlavně ať to dobře celé dopadne 😊

@2op Nic nevidim a nechapu, proc testujes tak brzy. 🤦♀️